Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, bazı emlakçıların açık artırma usulü ile kiralama yaptığını söylemiş. Açık arttırmayla kiralama en çok Esenyurt, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinde oluyormuş.
İstanbul'da daireler açık arttırmayla kiralanmaya başlamış. Evsiz kalırım diye korkuyor musun?
bu kiraların dur durak bilmeyen yükselişine ne zaman dur diyecekler ya da dur diyen birisi çıkacak mı merak ediyorum insanlar evden çıkmaya korkuyor ev sahipleri bunu fırsat bilip zam yapıyorlar.. Evi olmayan ölsün mü napsın yahu
Bana göre İstanbul da kira ödemiyorsan kralsın. İş arkadaşım 2825 lira maaş alıyor, bunun 2000 lirası ile kira ödüyor. Adam ev sahibi için çalışıyor. Bu mesele bence bir sonuç, kiralık dairelere talep çok fazla. Bir emlakçıdan duydum 1800 lira lirası olan daireye bakmak için 22 kişi sırada beklemiş. Yaz dönemi ev aramak için sokakta gezen bir sürü aile gördüm. Artık durum gerçekten ciddiye bindi.
- evet şurdaki mavi gömlekli öğrenciden 2500₺ geldi. var mı arttıran? kiralıyorum... kiralıyorum... KİRALADIM !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vay be oralara kadar geldi konu demek. Acaba bu yokluk neden ötürü kaynaklanıyor piyasada hiç mi ev kalmamış ondan dolayı mı? Demek ki zamanında betonlaşma hiç olmasaymış millet İstanbul da parkta sokakta kalacakmış.
Kendim için korkmuyorum çünkü kendi evimde oturuyorum. Ama kirada olanlara Allah yardım etsin. Zalım bir düzen almış başını gidiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
@yksinkertainen kusura bakmayın hanımefendi uçuş sırasında bakamadım pek siteye... Sorunuzun cevabını vereyim... Normalde biz borsacıyız ama aynı zamanda ev alıp satıyoruz ve zorda olan müteahhitleri bu yolla finanse ediyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
bu kiraların dur durak bilmeyen yükselişine ne zaman dur diyecekler ya da dur diyen birisi çıkacak mı merak ediyorum
insanlar evden çıkmaya korkuyor ev sahipleri bunu fırsat bilip zam yapıyorlar..
Evi olmayan ölsün mü napsın yahu
Bana göre İstanbul da kira ödemiyorsan kralsın. İş arkadaşım 2825 lira maaş alıyor, bunun 2000 lirası ile kira ödüyor. Adam ev sahibi için çalışıyor. Bu mesele bence bir sonuç, kiralık dairelere talep çok fazla. Bir emlakçıdan duydum 1800 lira lirası olan daireye bakmak için 22 kişi sırada beklemiş. Yaz dönemi ev aramak için sokakta gezen bir sürü aile gördüm. Artık durum gerçekten ciddiye bindi.
- evet şurdaki mavi gömlekli öğrenciden 2500₺ geldi. var mı arttıran? kiralıyorum... kiralıyorum... KİRALADIM !
Vay be oralara kadar geldi konu demek. Acaba bu yokluk neden ötürü kaynaklanıyor piyasada hiç mi ev kalmamış ondan dolayı mı? Demek ki zamanında betonlaşma hiç olmasaymış millet İstanbul da parkta sokakta kalacakmış.
Arkadaşlar evsiz kalmazsınız korkmayın. Ben burdayım 😀
Ekonomimizin uçtuğuna bir örnek daha. İyi ki tüp ve yağ kuyruğunda beklemiyoruz.
Kiraya vereceğim bir dairem var. Emlakçı bana 2günde veririm dedi.
Hala ev kiralarına bir önlem getirmeyen devletimizi öpüyor ve sevgilerimi iletiyorum.
Neyseki evim var xd hayır fakat artık bizde de evsizler grubu çıkar
Neyse ki kira derdim yok. Zaten o olmasa çoktan bitmiştik.
Neyse ki İstanbul'da yaşamıyorum. Yani en azından şimdilik.
Herkes İstanbulu terketsede kalsalar ya boş daireleri ile basbasa aahhh ahhhhh 🤣🤣
Görsel müthiş. Valla durumu kötü olanların işi gerçekten her geçen gün daha zor oluyor
İstanbulluyum İstanbul'da yaşıyorum evim var yazlıkta var İstanbul'da o yüzden korkum yok
yok evim var çok şükürde..
bu nedir böyle bir kiralama mı olur..
Koyunlar yüzünden biz de çekiyoruz bu sistemin yükünü maalesef. Omurgasız vizyonsuz koyun sürüleri.
Kendim için korkmuyorum çünkü kendi evimde oturuyorum. Ama kirada olanlara Allah yardım etsin. Zalım bir düzen almış başını gidiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Neyse ki evim var Allah olmayanlara da alacak güç ve fırsatlar versin.
Üç kuruş kazancı olan adamın İstanbul'da ne işi var, gitsin kendisine uygun bir yere.
Evim var gelmek isteyen bayan varsa yardımcı oluruz 😎😂
Onların ben vicdanlarını s…im
Gelişen ülkeler de böyle olur.😂🤣
Ben Anadolu yakasındayım sıkıntı yok :D
Türkiye'yi kıskanıyoruz
Ve hala yurt sorunu yok mu diyorlar
:) sen nerede yaşıyorsun
Yuh abartiyorlar bence
Bu kadar kira ev isteyen var mı anlamadım
Ben İstanbul da yaşıyorum ama duymadım
Evsiz kalmam ben.
Bugün iki tane ev aldım kalmam
Meslek ne?
@yksinkertainen kusura bakmayın hanımefendi uçuş sırasında bakamadım pek siteye... Sorunuzun cevabını vereyim... Normalde biz borsacıyız ama aynı zamanda ev alıp satıyoruz ve zorda olan müteahhitleri bu yolla finanse ediyoruz
İyi işmiş.
@yksinkertainen öyle evet küçük hanım
Korkmuyorum
İstanbul u sevemedim
Yok artık 😮
Korktk laa
Yok benim var
kendi evim var
Evim var bro
Bunla ilgili yasal düzenleme getirilmeli kiralar
Ay ben korkarım.
ev aldık mutluyum