AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimlerine ilişkin konuşurken "Tayyip Erdoğan’ın 2023’te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım" deyip "hep beraber kül oluruz" ifadelerini kullandı.
Koca ülkenin geleceği bir adammı bağlı?
AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya: "Erdoğan 2023 seçimlerini kazanamazsa hepimiz kül oluruz" dedi. Türkiye, Erdoğan'a mı bağlı?
Asıl giderse bu millet küllerinden yeniden doğar. Erdoğan bu ülkede sadece araplara ve arap sevicilerine yaradı. Ne zaman ki bu adam başa geçti bu ülke her türlü yolsuzluğu gördü. Devletin yapmak zorunda olduğu şeyleri halkımızın bazı kesiminin sanki devlet kendi cebinden para çıkarıyor da yapıyormuş gibi göstermesinden sıkıldım. Adamın parasıyla adama hizmet veriyor gelip bunu anlatıyor, hoş hizmet verdikleri de yok; yol, köprü, cami, imamhatip. Şimdi daha fazla şeyler yazamama gerek yok.
Akp içinde çok merak ediyorum aklı başında bir adam var mı? Gerçekten ilk kurulduğu zaman çok kaliteli adamlarla yola çıkmışlardı, zamanla al birini vur ötekine, sırf yalaka diye bir yerlere gelen tiplere kaldık. Ülkenin en büyük sorunu da bu zaten. Kafa olmadan beden de işlevsiz kalır. Değişmesi lazım o kafaların..
Yav tipe gel :D 😂 Herkes gibi yaptıklarının bedelini sizde ödeyeceksiniz! Halkın kül olacak birseyi yok kül olacak varsa oda sizsiniz yediğiniz nanalar çıktığında göreceğim ben. Kaybedinde adalet bir kendine gelsin Kaybedin kül olacaksa millet ona bile razı yeterki toz olun gidin şu ülkeden be ya.
Dinlemedim bilemem ne demiş ma erdoğan da bir insan neticede ölümlü... O öldükten sonra kıyamet kopacak değil yerine başka lider gelecek sonuçta fatih gitti yavuz geldi o gitti kanuni geldi. Erdoğan önemli bir siyasi ikon fakat olmazsa olmaz değil
bu yaratık bizim için yani vatandaş için söylememiştir... olsa olsa kendisi için söylemiştir... tv de ben yabancı dil de bilmiyorum nereye kaçacağım diyen biri vardı ya o mantık yani...
Birileri halkın yandığını, küllendiğini can çekiştiğini söylesin. Gerçi hükümet görmemezlikten geliyor, muhalefet zaten rezalet. En az hükümet kadar sorumlular. Şu an için muhtemel adayların hiç biri bu ülke ekonomisini zaten düzeltemez. Coğrafyanın kaderi belli.
Yazık bu millete 20 senede bir adam daha yetiştirememişiz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu an kul olmayan haldemiymisiz , millet iş as diyerek intihar ediyor rezil herif , çıkmış oraya kül oluyor diyor , vatansız bayraksizlar sizi , satmadık bir karış toprak bırakmadınız , bu ülke sizin gotunuz mu her gelene açıyorsunuz akp