Bu ne ya vallahi oy verdiğime pişman etti bu hükümet beni ulan 257 lira elektrik faturası mı gelir hadi elektriği bir şekilde ödedik doğalgaz su market alışverişi nolacak 40 yılın başı bi rakı alayım balıkla iyi olur dedim mk bütün maaş gitti resmen bir daha oy moy yok kardeşim 2001 krizinde bile daha iyi geçiniyodum lan ben yazık günah ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
illaki maddi olarak sarsılmayı bekliyor herkes cebi delinince feryat ediyor
bu sefer ben vericem
Oy gereken düşündeydiniz beter. olun
He aynen trol kesin oy vermişsindir malmk
Zamların sebebi üretip dış ülkeye mal satamamak
İşin tuhafıda ne biliyo musun ürettiğimiz şeyleri neden en pahalıya biz alıyoruz rakıyı biz üretmiyor muyuz mesela veyahut fındığı filan bunun sebebini anlayamadım
Çünkü vergisiz dönmüyor ekonomi
Böyle saçmalık mı olur ya abi valla geçinemez olduk her şey vergi arabayı satacam bu gidişle içim acıyor düzelmez mi bu durum
Düzelmez gibi duruyor maalesef, hükümetle ilgili de değil bence. Siyaset kökten sorunlu
Abi nasıl hükümet ile ilgisi yok ya sen mi yönetiyon ülkeyi ben mi
Abi bak teknolojik birikim kolay değil. Önceden beri altyapı yok ve hükümet de beton dökmekle meşgul. Sonraki hükümet düzelmeye çalışsa bile halkta da sorun var. Tembeliz biraz bence. Yine de çok çalışırsak düzelir bu ülke. Ama zor işte
Haklısın ya bunlar zam değil zamcıktır. daha iyi daha layık saraylar yaptırabilmek için hepimizin zamına konması gerek ve bizimde saray masraflarına kol saatlerine pudra şekerlerilerine para yetiştirmemiz için çok çalışmamız lazım
Ülke olarak diyorum. Hükümeti ben de sevmiyorum ki zaten karşı oy verdim en son
Cebinde ki telefonu göster sonra ekonomiyi eleştir