Lütfen sadece tahmininizi ya da seçiminizi söyleyin, alakasız yorumlar kalkar.
Cumhur ittifakı
Millet ittifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sitede millet ittifakının kazanacağını görmek normal ben büyük ihtimalle oy vermem ama HDP olan bir ittifağa nasıl veriyorsunuz anlam veremiyorum. Şimdi gelip bana HDP le pkk yı karıştırma diyenler olacak onlara şunu hatırlatmak istiyorum Demirtaş aponun heykelini dikeceğiz diyen bir it. Nasıl PKK'lı olmuyor onu açıklayın bana. Bebek katillerini destekleyeceğime vermem daha iyi ama baktım millet ittifakı kazanıyor belki Cumhur ittifakına verebilirim onuda istemeyerek vereceğim din din diye bağırıyor cumhurbaşkanımız ama lüKS olan her şey onda ve etrafındaki kişilerde makam araçlarına bakın ya kafayı yiyeceğim 2 tane Corollası olan bakanımız var... Herkes en lüKSü istiyor...
Sen nerden biliyon hemen ittifakı hfp ile yapıldığını dereyi görmeden paçayı sıyırmışsınız. Ozaman kime oy vercen kardeş dinleyelim seni
@görkemberkaytoprak kime oy vereceğimi zaten yazdım. Yazının hepsini okuduğunuzdan emin misiniz? şu an açıklamadılar açıklayacaklarını da sanmıyorum. Sonuçta HDP CHP oylarını düşürebilir.
Cumhur ittifakı kazanır. Kılıçdaroğlu terör örgütleriyle işimiz olmaz diyince hdp üzerine alındı, oradan %10 Luk bir kayıp olmasa da %3 lük kayıp bile cumhur ittifakına yetecektir. Ayrıca her parti kendi adayını çıkarırsa Cumhur ittifakı fark atar gibi geliyor. Benim fikrim ise hdpkk nın olmayacağı, chp nin içindeki bölücülerin olmayacağı, kısaca bölücü faaliyete katılmayanlara vereceğim oyumu.
Bugun bile en guclu ittifak Cumhur ittifaki.
Bu yuzden Cumhur ittifaki kazanir diyorum.
MHP den Iyi partiye kayan %5 lik oylarinda tekrar MHP de toplanacagini dusunuyorum.
Detay yaa dedin yazmadim 🙂
Yazma dedin.
Hayirlisi bakalim.
Meral hanım ve Temel beyin acilen kendilerine ortak, yeni bir ittifak yapması lazım. Hdp ne ya? Hdpyle nasıl ittifak olur Meral hanım? Cidden aklım almıyor. Kendisi çok başarılı bir kadın, bu tercihle değerini düşürüyor. Senelerce Bahçeli beyin güçlü gölgesiydi, parlamak için adım attı ve bu mudur? Pkknın köleleriyle ortak olmak mıdır? YANLIŞ!
Temel beyde çok güzel ilkeleri olan bir partinin başında, bu şekilde davranmamalı. Harcanıyorlar. Sırf hükümet değişsin diye bu ittifak olmamalı, yanlış ve yazık. Hdp ile ittifak olmaz. Olmamalı.
Cevap
10Cevap
Cumhur ittifakının büyük oy kaybettiği gözle görülür durumda
Hile hurda olmadıkça cumhur ittifakı zor
daha bulacak belalarımız var ülkecek akıllandıklarını sanmıyorum ben o yüzden cumhur kazanır dedim umut yitirildi ömrüm onlarla geçti
eğer hdp yoksa millet ittifakına vereceğim ya da vermeyeceğim.
Soruyu soran arkadaş manipülasyon için millet ittifakına Selahattin Demirtaş resmi koymuş, lakin millet ittifakı önde ankette. sadlksdasd
Neyi takip ettiğimin ya da hangi fikri savunduğumun hiç bir önemi yok. Millet ittifakının önde gelen liderlerinden biri değil de oy oranı olarak düşük ama belirli bir kesimin gördüğünde antipati oluşturacak şahsı resme koymanız sizin amacınızı ortaya koyuyor.
Kardeşim sen ahmak mısım gerzek misin ortada olan ittifakı ben yok mu diyim nerenin m*lısın anlamadım
https://m.youtube.com/watch?v=yU9W_mmM524
Senin gibi ahmaklarla uğraşamam.
canımın içi niye sinirleniyorsun? sana insan gibi soruyoruz neden selahattini koydun diye. kuduruyorsun hemen.
Gardaşım, oyumu erbakana verecem ✋😊
Cumhur ittifakı kazanırsa yüzerek sınırı geçmeyen nolsun kiral🦍🦍😳
iki bo. un kapışması. 😐
Cumhur ittifakı kazanamaz.
Cumhurun şansı yok bence
Millet ittifakında Selahattin Demirtaş yok ki.
2 seneye çok şey değişir
Karamel ittifaki
AKePe sandığa gömülür bence
O iş yarıda kalır
Millet iltifatı
Millet ittifakı
İYİ Parti kazanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?