AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ülkeyi soymaya yemin etmiş bir partiye oy verenlerde bundan mesuldür.
hala var ya. hala savunuyor adamlar.. ben 10 seçim aralıksız oy verdim. son 2 seçimde vermedim. daha da yok
Militarizmin demokrasi üzerindeki etkisini kırdığı, ab yolunda reformlar yaptığı, özgürlükleri genişlettiği ve ekonomiyi büyütüp sanayi yatırımlarını arttırdığı için
Ekonomi küçülüyor Erdoganin ekonomisi ve geliri artıyor
Türkiye'nin gayr safi milli hasılası tarihinde hiç olmadığı kadar yüksek. Kişi başına düşen yıllık milli gelir de 2002ye göre 4 kat artmış durumda-2011de 5 kat artmıştı ancak son 10 yıldır terörle mücadele harcamalarının olumsuz etkileri oldu. Gelirin adil dağılımı konusunda yine de daha iyi bir yerde olabilirdik.(gini katsayımız daha düşük olabilirdi) OECD verilerine bakarak ekonomik parametreleri değerlendirebilirsin. Konu uzmanlık alanıma giriyor özelden de yazarsan bilgi veririm.
Tayip saray yaptiriyor emekli zor geciniyor irmankar yaniyor hani nerde ekonomi büyümüş kac cerek altin aliniyor memur maaşıyla herseyden vergi aliniyor yari yariya. O kadar cok zam geliyir ki maaş eriyip gidiyor asgari ucret 20 bin olsa anca refah olur ama tayyipin sarayinda gunde milyonlar harcaniyor hesap soran vatan haini oluyor nerde demokrasi o caldiklarinin hesabini versin önce kendisi terörist asıl
Ormanlar *
Canım ben nicel veri diyorum sen nitel subjektif görüşler belirtiyorsun. Ayrıca ben sana hakaret etmezken sen saldırgan bir üslup kullanıyorsun. Yaşça senden büyüğüm ve büyük ihtimal eğitim düzeyim de senin üstünde. Bu ülkenin geçmişte kamu bankalarının nasıl hortumlandığını, bu yüzden dönemin başbakanı ve cumhurbaşkanının birbirine girip ülkede ekonomik kriz çıkarttıklarını, gecelik enflasyonun yüzde 150 olduğunu gördüm ben. Şöyle anlatayım sana yani, bir sabah uyandık ve her şey 2 katına çıkmıştı ve memurların maaşı ödenemeyecek durumdaydı. 1999 depreminde devlet ilk müdahaleyi ancak 1 hafta sonra yapabildi, 17bin kişi can verdi. 2002 sonrası yapılan yapısal reformlarla yolsuzluk ve rüşvet azaldı.(Bitmedi, bitmeli kökü kazınmalı)
Şu an da degisen bir sey yok depreme dayanikli ev yapmak şöyle dursun dere krnarina ev yapiliyor gecmişte süper degilmiş ulke kabul ama şimdiki yonetimin yoksuzlugunu hırsizligini örtmez bunlar herkes aç torpil var vergilerle ülje dònüyor fabrikalar kurukacagina kapandı ve yabanci yatirimcu jaciyir dolar 8 küsür şimdi daha mi iyi, her sey yari yariya vergi. Halkin yarisi asgari ucretle geciniyor boyle yönetim olmaz
Yabanci yatirimci kaciyor* çünkü yagna düzeni var işlerine gelmeyen yatirimcinin malina çöküyorlar ayakkabi kutularinda yolsuzlukla elde ettikleri paralari sakliyorlar evkerinde oara sayma makinaları hesap bile sorulamiyor para kasasi firkatmak şöyke dursun
Haklısın aslında
İşler güçler yolundadır. Yeğen vs bekçi olmuştur yardımlar sekteye uğramıyordur
Erduğan erduğan erduğan
Hııaaaaağğğğ erduwan eruwann erduuuwaaaaaaannnnnnnnnnnnn
@CHP_FAN abi adamın adı chp skcjdk
evet : D : D
@CHP_FAN akp bnde.. Adama aşığım..
Yüzde 52 oranındayız. Ülkemizi sebdiğimiz için Ak Parti ye oy veriyoruz
Yuzde 52 mi hani
Seçimlerin Resmi sonuçlarında
Şu an yuzde 0 olmasi lazim
O senin hayalin sadece 🙄. Ama imkansız
Ulkede comar bitmez hadi yuzde 1 olsun vatan hainligine girer artik akpli olmak
Aksine Vatanseverliktir Cumhurbaşkanımıza destek olmak. Mesela Ak Partililer size köpek demiyor hain demiyor. Ama siz durmadan küfrediyorsunuz. Karakter meselesi. Demek ki canınız çok yanıyor :)
Akplilik vatan hainligidir nokta
Gökten kemik yağar mı 😊
Ne cikarin var vatan haini söyle
Hakaret hakaret hakaret.. Başka bir şeyiniz var mı
Aaa bu akplilerin lafi degil miydi. Ankat ne cikarin var torpilli misin ihale mi aldın makarnaci misin nasil geciniyorsun nedir
Demek sen öylesin. Herkesi öyle sanıyorsun. Bana hain demen gibi
Tam tersi akpliler herkesi kendikeri gibi saniyor asil. kendileri vatan haini basta da tayyip
Ulkeyi yaktilar yiktilar mahfettiler ormanlari yakip otel dikiyorlar
Yakanlar belli. Cumhurbaşkanımıza istifa et diyenler
Al iste comar ve vatan hainisin belli toroillisin
Ağzın kapa. Koku yapıyorsun
Ekonomi batiyor batiyor ormanlar yanıyor hesap sorulamiyor ama tayyibe bisey demek bile yasak olmali sana göre yaziklar olsun
Neden akplisin @kivanç_aslan
çünkü doğuştan kaderimi öyle yazmış bizimkiler alksdlhsad
peki sen
Çay seviyorum
Gayet mantıklı bir sebep
Siyasette işini düzgün yapacak biri yok şu an "bence"
Kimseye oy vermiyorum
Vermen lazim ama illa birine yani ulke cok kotu yonetiliyor bu kadari olamaz
Ben çok şükür değilim.
akp' ye hic bir zaman oy vermedim
Siyâsetle uğraşmam. Ama kesinlikle Chp dışında bi partiye veririm
Tükenmez onlar
Tüketirik😉
Sence akpli miyim?
Degilizz
Vardır vardır koyun eksilmez ülke de
Diğer partilerden nefret ediyorum, o yüzden.