Gündem 2021 yılı virüs doğal afetler ekonomik kriz gibi sebeplerle kötü bir yıl olarak bitiyor, 2022 yılı için görüşünüz nedir? Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gelen gideni aratır durumu olur mu yoksa git gide daha iyi bir yıl olacağını mı düşünüyorsunuz?= 2021 yılı virüs doğal afetler ekonomik kriz gibi sebeplerle kötü bir yıl olarak bitiyor, 2022 yılı için görüşünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
umutgram Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Her sene daha kötü oluyor farkındaysak bence daha kötü olacak 1 0 Yorumla
Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Kırmızı karda yağsa şaşırmayacak durumdayım 2 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kozzi +1 yıl rica ederim Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Daha kötü olacak haberiniz olsun. Yazın bunu buraya 08.09.2021 1 1 Yorumla OOztas42 +1 yıl Yazmanıza gerek yok ben yazdım. Yorumla
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Umut ediyorum bir daha yaşanmaz ve hepimiz için güzel yıl olur🍀 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar