Oturduk bunu tartışıyoruz, seçimden sonra gelen lider gençlerin yükünü hafifletir mi?
Hayır
Evet
Faizden kurtarır ama ödenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Silinmemeli diyen insanları anlamıyorum.
Başka ülkelerde on katını veriyorlar rahat harcadın eglensin eğitimine harcasin diye
İnsanlar karşı hükümet napsin.
İnsan hayır diyenler açlıktan çektikleri faizleri odemesinler çocuklarının aldığı burs kredi olsun bin kat binsin icralık olsunlar
Bu millet birbirini skyr kimseye gerek yok
Kaba bir şekilde resmin tamamına bakalım. Kyk borcu olanlar var. Bu borç, kasaya gidiyor. Kasadan da ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlara yönlendiriyor. Eğer bu paralar alınmazsa, bir gelir yok olmuş olur. Ne yapacaklar? Burdan yok olan geliri, başka yerden yine vatandaştan karşılamaları gerekir. Yani var olan bir döngüde kesiklik olduğunda orayı yine doldurmak yine aynı kişilerin oluyor. Sadece adı değişiyor. Ben borçların silineceğini düşünmüyorum.
Diğer taraftan bakalım. Bu zamana kadar faizi ile ödeyenler, neden ödedi? Eğer gerçekten öğrencinin ihtiyacı varsa, ödeyemeyecek durumda ise; bu ayrı bir çözüm yolu bulunması gereken bir süreç diye düşünüyorum.
Çok doğru, haklısın🙏
KYK borçları neden silinsin ki? Bunun partiyle vs alakası yok alan kişi bunun taahutunu bilerek çekiyor o parayı silinmesine vs karşıyım benim kardeşimde çekti paşa paşa ödedi işe giremediği halde. Benim zamanimda ihtiyaci olan kimse almadı onu herkes sevgilisiyle yedi dolaştı zaruri olarak alanlari tenzih ediyorum
Haklı bir yorum ne bileyim çok üzülüyorum gençlerin çoğu oturmuş bu borcu düşünüyor
Evet bende uzuluyorum keske hemen ise girip odeyebilseler sonucta onlarda o umutla cekiyor ama iste olmuyor
İt gibi çalışıp ödeyenlere haksızlık olur tabi
Cevap
8Cevap
Hayır, silinmez. Silinmesin de zaten. Az biraz faiz indirirsin yeterlidir.
Ya kanka neden silinmesin 28 bin almış 10 bin faiz anasını satayım günah
Kanka o parayı boş şeylere harcayanlar gördük faizlerin yarısı silinse kafi. Benim komşunun oğlu kyk borcu var çocuk gidip motor ps falan alıyor ama borç duruyor. Oldu o zaman herkesin her şeyini bir seferlerine silsinler. Vergi, sgk, gss, trafik cezaları falan. Aldıysa ödesinler.
Öyle de kanka maddi durumu kötü olup mecburiyetten alanlar da var günah ya faize bak sinirlerim bozuldu
Borçlar silinmez ama faizden kurtulunup borçlar yapılandırılır yani olması gereken yapılır. Kimse borçların kapanmasını beklemesin.
Gelen kişiye bağlı, mevcut kişi devam ederse üstüne bir de zam bile gelebilir...
Onun dışında gelen kişinin gençlere oynayacağını düşünüyorum bu yüzden silinir diye düşünüyorum
Yani onun dışındakine mi oy atıyorsunuz? Vallahi ararun 155 i
Hayaller paris hayatlar rte daha çok beklersiniz. Benim bile umudum kalmadı artık
böyle zayıf muhalefet olduğu sürece tayyip bir seçim daha kazanır maalesef
En fazla faize ayar çekerler. d
Silinmez, silinmemeli
Kemal dedem öyle demedi de faizleri silicez dedi
hayır silinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?