Gerçekten can sıktı, tuz koktu artık ve böyle bir şeyi de asla ama asla beklemiyordum. Düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir haber, Turkcell 55 TL'ye "Alo Afganistan" paketi çıkardı. Neler oluyor böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Lan sanki ülkede millet kendi parasıyla geçinebiliyormuş gibi birde ülkemizi istila eden potansiyel suçlu ve sapıklara yardım etmemizi istiyorlar. Taliban denen mahlukat ise askerlere ganimet diye küçük kız çocuklarını toplayıp veriyor. Turkcell, kendinden çok utanmalısın. Sence onlar gelen parayı yardıma ihtiyacı olanlara verir mi?
Devlet vatandaşına bu algıya alışma yöntemini bu şekilde kullandırıyor..
hergün haber yaparak.. kampanyalar yürüterek..
ve gel zaman mülteci akını başlıyor.. fakat öncesi verilen bu algılar sonucu.. çoğunluk bu oluşumun algısını aldığı için tepki vermiyor.. veren de 3-5 kişi onuda zaten ön görüyorlar..
Cevap
34Cevap
Cidden şu AKP'yi destekleyenler bu konu hakkında ne düşünüyor merak ediyorum. Ülkede yıllardır güzel giden bir şey yokken neden oy veriyorlar. Her ülkede hükümeti ekonomi belirlerken Türkiye'de nasıl geri zekalılar belirliyor acaba. Yemin ediyorum başka ülkelerin geri zekalısı bizim ülkemizin geri zekalısından daha düzgün.
Yorumlarda Turkcell'e kızanlara soruyorum. Ne bekliyordunuz? Turkcell de kâr elde etmek isteyen her şirket gibi mevcut durumdan maksimum fayda elde etmeye çalışıyor. Asıl kızmanız gerekenler kaşına gözüne bakmadan sınıra dayanan herkesi sorgusuz sualsiz ülkeye alanlar..
Maalesef ki Türkiye'de her şeyi çok abartılıyor emin olun ki Allah korusun Türklerin başına böyle bir şey gelse Türklerin mültecilere yaptığını hiç bir devlet veya farklı bir ülke Türklere yapmaz Türkiye bu konuda abartmayı çok seviyor afganlıyı da Suriyeli siydi veyahut da buna benzer şeyler çok fazla el üstünde tutuluyor bizden fazla olacaklar ülkemizde oy haklara sahipler yavaş yavaş vatandaşlığa da geçiyorlar bunu kesinlikle yanlış buluyorum şiddetle kınıyorum!!!
Çok değerli göçmen kardeşlerimiz ülkelerindeki akrabalarıyla haberleşemesin mi yani? Ne kadarrr da kötüsünüz. Onlar muhacir, biz enay... pardon ensar. Şaka bir yana da, RTE ve Akepe'yi artık değiştirmek lazım, yeter 20 yıldır, bir halt olduğumuz da yok zaten, gelirde 10 yıl öncenin bile gerisindeyiz, G-20 bin altına ineceğiz yakında. Daha iyisi mi var diyenlere: Kim gelirse gelsin şimdikinden daha kötü olmaz.
Ülkede Afganların olduğu bi gerçek var Türkcell de ticaret amacı güden bir gsm op. doğal olarak ticaret yapıyorlar.. Ülkeye Afganları Türkcell getirmiş gibii davranmayın😅
Gsm operatörleri yok mu bi içine girseniz neler var neler? Bu ülkenin insanlarını öyle bir güzel soyuyorlar ki kimsenin gıkı çıkmıyor. Eski bir müşteri temsilcisi.
Ticari olarak kurtarıyorsa...
Sana ne
Bana be
Bize ne...
Bu kadar politize beyinli mankurt olmayın...
Kendi kabuklarina düşman sürüngenler...
Afganistanda bizim yakınımız yok olamazda ama AKP NİN vardırki çıkarıyor böyle giderse Türkiyenin bu günleri iyi günleri daha bu RTE başta olduğu müddetçe merak etmeyin burasıda dönecek Afganistana burdakilerde tayyiban talibanı
ne bekliyordunuz ki başka bunlar daha başlangıç ne yazık ki... asrın lideri reisimiz boşuna mı para alıyor ab ülkelerinden.
ne al işte ülke ne hale geldi aglıyasım var nefret ediyoum
turkcell tanrı belanı versin
turkcell bildiğiniz üzere saraya çıkıyor..
Ben bunların taaaa koyayım..
Mülteci doldura doldura ülkenin içine ettiler..
Afganlıları istemiyoruz diyerek İstanbul şişli ilçe teşkilatında Afganlı işçi çalıştıran chp gibi olmuş.
Çoktan vardi böyle paketler belli ücret veriyosun 30 dk 1 saat önceden hrrhangi bir ülkeyle konuşabiliyorsun
Cahil, yobaz, militan, terörist cenneti oluyoruz ne olacak.
öfkenizi yanlış yere yönlendirmeyin. ben tüccarım ve afgana mal satıyorum. afganın burda ne işi var diye bana sormayın
Almanya ile konusma paketi oluyor amerika ile vs vs vs. Benim afganistanda yakınım var diyelim tabiki paketi alıp konusacagımm. Saçmalamayı bırakın artık ya
Ülkeyi vericez indirin bayrakları gidiyoruz diyecekler yakında
Her türlü olayı paraya kâra çevirenlerden uzak duracaksın
kapitalizm her krizi kara çevirme sanatıdır. kartel şirketlerin dini imanı paradır.
Saçmaladılar. Paket alırken denk geldim. Ne biçim iş bu dedim.
Gel la gel, burada her şey on numara demek için heralde.
Bütün mültecileri evlerine gönderelim artık
Yıllardır süren misafirlik olmaz
Hangi parti gönderecekse ona oy vereceğim
Bir ülkeye daha ne kadar ihanet edilebilir. Bim cell e geçin.
ne yapcaz talibanı mı arıcaz turkcellı olsaydım hattımı bok kuyusuna atardım
Mehmet Emin Karamehmet'i derhal hatta bağlayın, soruyu soran seri kızgın, hesap soracak..
😂sanki şimdi varmış gibi ticaretin her türlüsü yıllardır yiyilmiyormu alo amege afganistan 😂
not olarak= dikkat edin arama anında karşı taraftan bomba sesi duyabilirsiniz, sorumluluk size aittir
birilerinin yaptigi politikanin bedelini neden benim ulkem oduyor. turkcell in yaptigida olmamis.
Turkcell yönetim kurulu hükümetin atadıkları ile dolu..
Turkcel önce kapsama sorunu cozsun ülkedeki sorunlar bittmiii
Sacmalama mk! 55 lira 30 dk veriyo. Mal mısın neyi tuhaf bu
Hedef 2023 seçimi bekliyoruz...
Cidden bu ne, ben insanları anlamıyorum cidden
Bu ney la iyice kafayı yediler
Ticari zeka hanımefendi
Ne alaka ya gerçekten ne alaka
Ben alo Uganda paketini bekliyorum.
Ülkemde mülteci istemiyorum!!!
Yakında afkancell diye hat da çıkarır
Nerden nasıl para kazansam diye düşünüyorlar
Türkiyede neden herkes dolandırıcı?