AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için Hiçbirisinin herhangi bir yanlış iş yaptıkları zaman muhatap alınabilecek bir özellikleri yok. Biz bunlarla uğraşamayız. Bedel ödeyecekler diye konuştu.
Erdoğan sosyal medya devlerini tehdit etti! Türkiye'de ofis açıp gerekirse bedel ödeyecekler. Türkiye'ye ne yapmak istiyorlar?
Bu konuda çok haklı olsa da söyleyen kişi RTE olduğu için açılan ofisler de yapacağı yaptırımlar halkın lehine olmayacaktır. Çünkü demokratik bir yönetim biçiminden ziyade yarın diktatör bir yönetim biçimi uygulayan birisinin sözüne hiç kimse güvenmez. Bu sosyal medyaların yaptıklarının sorumlusu da bir tek kendisidir bunu da bilmesi gerekir. Türkiye'yi bu kadar güçsüz, ciddiye alınmayan, ekonomisi bitik 3. Dünya ülkesi yapan AKP hükümetidir. Ayrıca yaptığı yanlışlar dile getirilince başkalarını terörist, dış güçlere hizmet ediyor, vatan haini diye nitelendirerek yargısız şekilde cezaevlerine kapatanda bizzat AKP hükümetidir. Ayrıca 2002 seçimlerinde 'Okyanus Ötesine Teşekkürler !' diye çıkıp konuşma yapan bir insan, bir terör örgütü ele başından hocam diye bahseden bir insan ne bu ülkenin başında olmayı ne de böyle yaptırımlar yapmayı hak ediyor. Tek bedeli vatandaş ödüyor ve bu vatandaşta hala bunu destekleyecek zeka yoksunu insanlar var.
Sevmem kendisini artık yedi düvele duyurdum bunu. Ama sosyal medyanın kontrolsüz oluşunu bende doğru bulmuyorum. Eğer devlet siyasi amaçlarla değilde mevcut yozlaşmayı ve ahlaksızlığı önlemek için bir adım atacaksa destekliyorum.
Para versinler ona herseyi serbest kılar merak etmeyin Bu konuda haklı diyenler gerçekten onun durumları ele aldığını saniyor zavallılar Derdi. para başka da bisey degil kim ne derse desin bu kadar saf olmasınlar ya cidden
Şu gereksiz yorum yapan koyunları engellesene ayiklama fırsatı sana... yanlı yandaslj soru vs diyorlar görmek istediklerini görüyorlar. Ben parti tutmuyorum ve elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum. Sen de hangi parti ne hata yapsa onu yazıyorsun halbuki. Objektif olmaya çalışan bizler kendilerini her seferinde haksız eden önümüze çıkan onlar. Bunlar zavallı kesimler çaya makarnaya tav olan insanlar neden hala sorularında goruslerine yer veriyorsun anlamış değilim açıkçası.
Eşek hoş laftan ne anlar olacak bu arada... yıllardır yanlış bildiğim bir söz, ben de edebiyat öğretmeni kuzenimden öğrendim bunu bilgin olsun senin de 😁😂🙏
2023 seçimlerinde çok büyük bir genç seçmen kitlesi var ve bu çocuklar neredeyse hayatını sosyla medyaya göre şekillendiriyor Almanya'ya bakıyor sonra dönüp Afganistan'a bakıyor hal böyle olunca bu çocukları kazanmak ya da harereti almak için sosyal medyayı kontrol etmek şart olay bence bu..
TV'yi ele geçirdiler orada herkes robot gibi aynı yalan haberleri kendi çıkarına söylediklerinde sorun yok. Youtube ve twitter olmasa doğru bilgilerden haberimiz olmucak tam da vizyonsuz bir iktidarın ıstediği birşey.
Bi salın be kardeşim herkes yanlış bir siz mi doğrusunuz.
İnsanlar hiçbirşeyden haberdar olmasın tag açmasınlar diyor kısaca. Eee o kadar çok rezillikleri varki günden olsun istemiyorlar. Haberlere erşim engeli getirip örtüyorlar pisliklerini fakat sosyal medya öyle değil. Keşke herkes twitter kullansa
Ortada iki gerçek var Biri kontrolün internet devlerinin elinde olması ve insanları ülkeleri istedikleri gibi etkileyebilmeleri İkincisi ise Sn Cumhur başkanının tekeline alamadığı bağımsız kaynakları yönetebilmek olmazsa interneti kısıtlayabilmek zira sosyal medyanın güvenilirliği kaybolduğundan tek açık eğride olsa doğruda olsa internet
Dusunsene kuzey kore gibi oluyoruz. İnsta, twitter kapaniyor. Yeminle uc gune ayaklanama cikar. Pelinsularin iclerindeki canavar sokaklarda yağmaya kalkisir
İstiyorlar ki hem ziyafete hiç katkım olmadan bana da vereceksiniz hem de ben ne istersem ona onay verip onu kaldiracaksiniz tuik gibi yapmak istiyorlar sosyal medyada trend olan bir konuyu hemen sansürlemek amaçları ayrıca oldum olası bu vergi işini çözemedim hizmeti emeği veren adama bana da vereceksin diyorsun resmen haraç geliyor bana
Bu adamın yanlış politikaları yüzünden 84 milyon insan kaç yıldır bedel ödüyor, halen Avrupa - ABD gibi devlere ait platformları tehdit etmeye çalışıyor aklında. Allah bu adama akıl fikir versin.
Tayyip dede ne zaman bedel ödeyeceksiniz dediğinde ya papazın erigini yiyip sabahına gönderiyor amerikayla Papaz olmasın diye papazı dedecim sen ağzını açma gözünü seveyim sonunda hep bedel ödeyen sayende Türkiye oluyor
Önce kendisinin ödemesi gereken bedelleri bir ödesin o, sosyal medya halledilir
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sorunun başlığını görmem bile yetti Soruyu hangi mankurtun sorduğunu anlamam... Götleriii burada Ama kafaları Gavuristan'da yaşayan... Milyonlarca mankurt barındırıyor bu ülke... Evcillesmesi, eğitilmesi ve dahi ehlilestirilmesi mümkün olmayan mankurtlari hem de...
yalnız şu bazı kurumların vergi ödememesi her yerde büyük sorun. ama adam öyle devamlı durduk yere, anlamlı ya da anlamsız, tehdit ede ede, ciddiyetini yitirdiğini düşünüyorum. haklı olsa dahi, tavırları olayı farklı boyutlara taşıyor. benim düşüncem vergi ödemeyen kurumlara yaptırım uygulanması yönünde. Vergi kaçakçılığı büyük suç. Ben bunu akp karşıtı biri olarak yazıyorum. Sizin için de keşke haberin tamamını yayınlasaydınız diye bir eleştiri sunmak isterim.
Türkiye'nin başındaki kişi güvenirliğini yitirdiği için böyle açıklamalar yapacak en son kişi. Devletlerin sosyal medyadan vergi almasını doğru bulmuyorum ek olarak. Devletler önce kirli ilişkilerini temizlesin sonra bunlara sıra gelir.
aynı fikirde değiliz. Vergi kaçakçılığı suçtur. sizin hoşunuza gitse de gitmese de bu böyledir. ister Erdoğan yapsın bu açıklamayı, ister Kılıçtaroğlu. sizin keyfinize göre değil bazı şeyler. iyi akşamlar.
Benim keyfime göre değil zaten. Siz daha olaya vergi meselesi diye bakın. Uyandığınızda bir kurbağadan farkınız kalmayınca geç olacak bu ülke için. İyi akşamlar size.
Twitteri kardır reis hepimiz kurtulalım millet sokağa çıkmıyor bütün dertlerini tt üzerinden anlatıyor kaldır ki millet ayaklansın bir kadın öldürüldüğünde tt olmak yerine yürüyüşler yapılsın sokaklar boş kalmasın
Sosyal Medyayi yandas Medya gibi kontrol edemedigi icin kuduruyor. Hergün Sosyal Medyada gündem belirlemeye calisan ve muhalefeti karalayan onbinlerce troll ordusu yetmiyor demek ki.
Gideceksin Erdogan, gideceksin ve yargilanacaksin.
Kendisini sevmesemde. Dosya medya kontrol altında olması lazım. Çünkü bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor. Adam şurda duyuyor burada gelip anlatıyor. Bizim millet kadar cahil herşeye inana bir toplum daha görülmemiş. 🥳
Kendi pisliklerini saklamak için adamları bize düşman etmeye çalışıyor. Bilmiyorlar ki Türk gencine imkânsız de otur ve izle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanlı soru sormak gözünü o kadar bürümüş ki adamın söylediği doğru sözü bile gözün görmüyor. İşte senin gibi kaynaksız desteksiz paylaşım yapıp sosyal medyayı kirli kullananlar hakkında şikayet oluşturduklarında Twitter CEO’su bizim Türkiye’de ofisimiz yok bu konular bizi ilgilendirmez diyor. Cumhurbaşkanı da haklı olaraktan sizi ilgilendirmiyorsa o zaman ya Türkiye’de ofis açıp yurtdışı destekli olan kaos twitleri hakkında gerekeni yapın ya da Türkiye’den kirli medyanızı çekin diyor
Ülkenin içine eden sizler hangi yüz ile daha konuşuyorsunuz? Edep, utanma, vicdan olur insanda ama siz Allah a şirk koşmayı helal etmişsiniz. Hadi gizliden çık ta senin gibi boş birisini engelleyeyim.
Hala saçmalıyor adam 😂 Sorduğun soruların yüzde 100 ü boş yanlı gereksiz sorular herkes farkında sen hala üşenmeden algı kasma çabasındasın. Ama yemiyor kimse kardeşim
Saçmalayan sizsiniz gözünüz kör olmuş yalandan dolandan doğruları duymak doğaniza haykırı tabii ondan böyle atıp tutmuşsunuz onlarca insan tepki vermezken size batan nedir? Edep karaktere laf atmak sizin gibi 2 gram beynini buraya yakmak için gelenlere sorulmuyor kuyruk acınız varsa başka yerde havlayın bide gizlenmiş korkma yemezdik seni. @inhaler_ yazık kafana sen kimsin avukatı mı? Duyar kasan bir sıfattan başka birssy göremiyorum ikinizde defolun gidin bu sorudan sizin gibilere kelimeler bile kifayetsiz kalır.
@BlueCupcake bak ben gizli değilim kadın. Evet kişinin avukatı olarak görüyorsan öyle gör. Doğruları söylüyor bende savunuyorum sana batan ne? Kimin kuyruk acısı olduğu da benim görüşüme salça olan tipinden belli oluyor 😂
Tek hücreliye bak, sinek gibi her ota konan kendisi lafa gelince mangalda kül bırakmıyor? Bana değil size batan daha çok baksana kudurup soruya çullanmışsinız çok çay içmekten bunlar beyninize oksijen gitmiyor.
Sie git işine senden ne öğrenecekmişim ben daha totonuzda ki boku temizleyemeyen tiplerden mi öğreneceğim silkelen kendine gelirsin istersen :D saygı duyması gereken sizlersiniz bence aynaya bak sonra hesaplasalim.
Önce cevap vermek istedim sonra üslubuna baktım, savunduğun şeye baktım... karşılıklı münazara yapılacak ne üslupta ne de bilgidesin. Daha şu paylaşılan sorunun gerçek yüzünü bilmeyip çarpıtılmış halini savunan birisin. Milliyetçilik ve vatanını sevmek böyle kaynaksız yalan şeyler paylaşarak ve bunu savunarak olmuyor. Bu fikir özgürlüğü de değil. Ben ne öteki ne beriki ne onlardan ne de sizdenim. Midemi bulandırıyor kirli siyasetler yanlı yalan kaos oluşturucular. Kendi üslubunuzda debelenin. Ben her görüşe saygı duyan mantalitesi önce insan olan biriyim. Sosyal medyada Kirli yalan fikirler yayarak ülke kurtarılmıyor bunu da bilin
Evet, sen tarafsızsın! " Adamın doğru söylediğini bile görmüyorsunuz" diyerek lafa girip, sonra da cevabi olmayınca konuyu vatan, millet, Sakarya'ya getirip, bide üstüne üslup dersi veriyor. Sen bir önce kelime dağarcığını geliştir. 10 kelime üstü lafın yok. Kaynaksızmış, her şeyin kaynağı var. Açar internete girer yazarsın bakarsın. Mide bulandıran birisi varsa oda senden baskasi değil. Ama merak etmeyin ülkeyi 2023 te seçimle elinizden alicaz. İçiniz rahat olsun. Ve şunu da unutmayın suça bulaşan her birinizi yargılanacaksınız.
Kontrolsüz ve kirli sosyal medya kullanımı hakkında tamamen haklıdır ve ben hakkını teslim eder evet haklı der senin yanlılıktan körleşen algına karşı da evet “Adamın doğru söylediğini bile görmüyorsunuz” diye cümle kurarım. Fikir özgürlüğünden dem vurup ben fikrimi paylaşınca gizliden çık ta seni engelliyim diyip benim fikir özgürlüğümü kısıtlamaya çalışan birinin ahlaki değerlerden bahsetmesi de ne ironik. Karşıya hakaret etmek sizleri yüceltmediği gibi ne beni ne de bir başkasını yermiyor. Ülkenin başına hangi partiden liderin gelmesi hiç bir şekilde ilgimi çekmiyor, tek temennim senin zihniyetinde, üslubunda ve vizyonunda biri gelmesin yeter. Vatan, millet, Sakarya naraları yalan yanlış haber yapmak algı oluşturmakla olmuyor. Ülkeyi kurtaracak gibi bir misyon edinmiş kendini kahraman sanan ama aslında benim gibi seçim zamanı gelince gidip oy atacak birisin sen de. Nedir bu kin nedir bu öfke... burdan bakınca kalbinin ne kadar korkunç göründüğünü görmeni çok isterdim. Siyaset anlayışınız batsın
Gizli üye kendini medeni bir ülkede yaşıyor sanıyor. Twitter'ın birşey yapmasına gerek yok en küçük eleştiride tutukluyorlar zaten cezaevlerinde o kadar sebepsiz yere yatan insan var ki tecavuzcüleri bile serbest bırakiyorlar. İktidarın tek derdi muhalif görüşleri cezalandırmak. Kim kime tecavüz etmiş umrunda değil adamların.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Erdoğan sosyal medya devlerini tehdit etti! Türkiye'de ofis açıp gerekirse bedel ödeyecekler. Türkiye'ye ne yapmak istiyorlar?