ABD'li Araştırma Şirketi Pew, hazırladığı listede, gelir eşitsizliğinin en az olduğu, sadece milyonerlerin yaşadığı en zengin 5 şehri seçti.
İşte yaşayabilmek için milyoner olmanız gereken 5 şehir:
🇶🇦 Katar/Doha🪙
🇦🇪 Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai
🇦🇪 Birleşik Arap Emirlikleri/Abu Dhabi💳
🇧🇭 Bahreyn/Manama💸
🇸🇦 Suudi Arabistan/Riyad💶
~Bu şehirlerde milyonerlerden başkası yaşamıyor. Bu şehirlerde gelir eşitsizliği de yok, herkes zengin!💸
🤑NOT: Birleşik Arap Emirlikleri'nde devlet, her ay kendi vatandaşlarına (yani Emiratilere) hiç çalışmasalar da 5.000 dirhem veriyor. Katar da aynı şekilde, devlet her ay kendi vatandaşlarına (Katarlılara) hiç çalışmasalar da 30.000 riyal veriyor! Yani isteseniz de fakir olamıyorsunuz🤣
İşte yaşayabilmek için milyoner olmanız gereken 5 şehir:
🇶🇦 Katar/Doha🪙
🇦🇪 Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai
🇦🇪 Birleşik Arap Emirlikleri/Abu Dhabi💳
🇧🇭 Bahreyn/Manama💸
🇸🇦 Suudi Arabistan/Riyad💶
~Bu şehirlerde milyonerlerden başkası yaşamıyor. Bu şehirlerde gelir eşitsizliği de yok, herkes zengin!💸
🤑NOT: Birleşik Arap Emirlikleri'nde devlet, her ay kendi vatandaşlarına (yani Emiratilere) hiç çalışmasalar da 5.000 dirhem veriyor. Katar da aynı şekilde, devlet her ay kendi vatandaşlarına (Katarlılara) hiç çalışmasalar da 30.000 riyal veriyor! Yani isteseniz de fakir olamıyorsunuz🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellllll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
:D dünya zenginliği boş . Rabbimiz ahiret zenginliği versin çünkü sonsuz olan ora kimin hasenesi çoksa o zengin
İkiside olsun inşallah🖤❤️🖤❤️🖤🖤
Nasıl vatandaşlık alınıyor?
Maalesef ne Katar’da vatandaşlık alamıyorsun ne de Dubai’de. Vermiyorlar.
Vay arkadaş.
Afganlar, Suriyeliler geliyorlar.
Burada kendi ülkelerinden rahat yaşıyorlar da biz Katar'a gidip vatandaş olamıyoruz.
Afganlar suriyelilerle Katar ne alaka🤣
Adamlar ülke ki her önüne geleni almıyor, vatandaşlık vermiyor.
Kendş vatandaşına da baktıkça bakıyor.
Bir de bize bak!
Şimdi anladın mı?
Biz fakiriz Katar zengin. Paranın önemi.
Bizim içimizde de zenginler var, Katar'a yakın olanlar.
Belli bir kesim, sana tanıdık geliyor mu?
Evet maalesef. Neyse 2023 bekleyelim.
2023'te ne olacak çok merak ediyorum :)
Malum kişiler gidecek
Umarım öyle olur. Bizdeki makarna ve çaycılar akıllanmadan olmaz o iş :(
Tahmin ettigim gibi.
Araplar kadar zengin başka millet yok ya🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Maddi olarak düşünürsek evet öyle.
Manevi açıdan da öyle. Adamlar Müslüman. Öbür dünyalarını da kurtarıyolar ☪️
Bizde müslümanız.
Hakkıyla yasayabilenler için evet ama yanlarında Yemen açlıktan ve susuzluktan ölürken bunun hesabını verecek olan yine o coğrafyadaki Araplar.
Ne alaka hesabını verecek tek kişi bu savaşı başlatan Suud ailesidir. Araplar da bu savaşı desteklemiyor.
Suudlarda Arap. Kastettigim onlardı zaten.
Araplar Suudlardan ibaret değilki. Arap halkı İslam’ı en doğru yaşayan millettir.
Bizde geneli konuşuyoruz zaten. Sen en zengin olanların Araplar olduğunu anlatan bir soru sordun. Ben tahmin ettiğim gibi olduğunu söyledim. Sen Arap ırkını müslümanlıkla yükselttin, yucelttin. Ben de müslümanlık görevlerini yerine getirmediklerini ifade eden bir örnek verdim. Ve şimdi sen gelmiş evet öyle ama onlar Suudlar diyerek işin içinden yirtmaya çalışıyorsun. Hemen sattın Suud Araplarını ve ayrıştırdın. Oysa en saf kan Arapta onlar yani. :)
Şimdi ise gelmiş "Arap halkı Müslümanlığı en iyi yaşayan millet" diyerek çok farklı bir konuya geçiyorsun...
Suud ailesi yahudidir
Hayır Araplar ama Müslüman gibi yaşamıyorlar. Hepsi bu.
Hayır yahudiler araştır
Hadi varsayalım Suud ailesi Yahudi. Peki o şehirdeki milyoner olan Arapların hepsi mi Yahudi? Neden sahip çıkmıyorlar komşu Müslüman ülkelere? Onların açlıktan, susuzluktan ölümlerini sadece izliyorlar?