Hasret kokan ülkemde adaletin olmadığını görmek cidden üzücü bir durumdur dilerim bir gün bu düzen değişir, Adalet çiçeklerinin ülkemde de açması dileğimle...
Eğitim ve ekonomi başta olmak üzere her şeyden şikayetçiyim. Mesela alınan vergiler nereye gidiyor? Ya da ülkeye gelen mülteci adı altındakiler kim ve neden benim ülkemdeler? Ya da okulları açmak için neyi bekliyorlar keyiflerini mi? Veya Talibanı neden destekliyorlar birkaç yıl sonra onlar gibi olmak için mi?
Ekonomi Eğitim Vergiler Mülteciler Yolsuzluklar Liyakat Kolluk Kuvvetleri Adalet Oy verenlerin %50'sinin zeka sorunu Oy sistemi Hükümetin tam kendisi Demokrasi eksikliği Hükümetin tüm projeleri Tayyip'in tüm ailesi
ekonomik çöküş, kadın cinayetleri, doğa düşmanlığı, siyasal islamcılar, tecavüz taciz, ve kontrolsüz mülteci gelmesi, liyakatsızlık vs. gibi konulardan şikayetçiyim.
Direkt insanları. Bir toplumun kendi zeka seviyesine uygun seçtiği kişiden ötürü ülke bu halde. İnsanları değişmediği sürece geri gitmeye mahkumuz. Kimsede kendini düzeltmek için uığraştığı yok.
kendi insanına değer vermeyip elin multecisine 1. sınıf davranan devletten itirazım var... adamlar geliyor yok türklerin kellesini keseceğim yok türkler söyle böyle hele birde kızlara sarkıntılık ediyorlar sonra suclu biz oluyoruz adeletini s..