Nerdeyse her gün sığınmacıların taciz tecavüz darp ve öldürme olaylarını görüyoruz okuyoruz. ben hiç bir sığınmacının ( vatandaşlığa geçmiş olanlar dahil ) kalmasını istemiyorum. hepsinin sınırdışı edilmesi şart
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHepsinin sınır dışı edilmesi gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayyip neden işgalcileri ulkeye dolduruyor al bak
Tayyip neden afganlilari ulkeye alıyor biliyor musunuz? ↗17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlatacaz delilleriyle belgeleriyle anlatacaz.
Sebahattin onkibar.
Cevheri güven
Sedat peker
Murat muratoğlu
Bunlari mutlaka dinle bunlarda zaten belgeli konusuyorlar
Cevap sahibi+1 yılDogru cogunda beyin yok ama iclerinde az da olsa hala bir kac gram beyni olanlar var en azından onlara dogrulari gosterebiliriz. Calismamiz lazim bu secim son şansı bu ülkenin.
Cevap sahibi+1 yılOnce su bastaki hirsiz hainden kurtulmaliyiz onlar sonraki şeyler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar sanslilar ämk araplari ya biz multeci olsak hic bi ulke bize vatandaslik vermeyi birak ulkesine almazdi
10 Yorumlasiyahiler dışındakiler sıktırsın gıtsın bence
11 Yorumla
+1 yılBizim ülkemizde yaşanan olayları çabuk unuttunuz bakıyorum bizim ülkemizde de kendi ırkımıza mensup kişiler tarafından kadınlar ölduruluyo çocuklar ölüyo tecavüz ediliyor. Olaya şu yönden bakarsaniz gerçekten adil ve merhametli olursunuz. Ülkemizde bir kadını Suriyeli taciz etti hadi tüm Suriyelileri linç edelim değilde ülkemizde bir ksdını kötü bir insan öldürdü. Sizin yaptığınız ırkciliktan. Başka birşey değil
035 Yorumla- +1 yıl
Peki yarın bu sığınmacılar sana veya senin yakınına tacizde bulunsa tecavüz etse bıçaklasa yinede böyle düşünürmüsün. ya da kendini o 17 yaşındaki tacize uğrayan ve kafasına taşla vurulan kızın yerine koysan ya da o kızın kardeşinin annesinin ya da geçen gün altındağda öldürülen 18 yaşındaki çocuğun annesinin yerinde olsanda yinede böyle düşünürmüsün acaba? Ayrıca hangi ülkede 10 milyondan ya da fazla sığınmacı var hangi bir ülke bunları kabul ediyo ne araplar kabulediyor ne ab nede abd onlar ırkçı olmuyorda bizmi ırkçı oluyoruz. ayrıca ırkçılıksa ırkçılık Ne dersen de işte ben oyum.
- +1 yıl
Evet sen bu durumda ırkçı oluyorsun. Merak etme ben her yönüyle düşünüp empati yapıyorum bizim ülkemizde Türk'te tecavüz ediyor yani ben mülteciler gelmeden önce zaten ülkemde dolaşırken korkuyorum bir kadın olarak bizim ülkemizde de katıl sapık dolu çünkü en önemlisi bu ülkenin kadın cinayeti sorunu var kendi ırkimiza. mensup insanlar yaptı bunu. ben ırkına bakmam insan diye bakarım. O zaman Türklerden bazıları taciz ediyor diye sende mi tacizcisin? Senin düşüncene göre böyle. Ne olursa olsun düşünceni şöyle ama. adalet ve vicdan cercesinde bakarak yorumlamani tavsiye ederim. Türk olduğum için çok mutluyum çünkü bizim çok şanlı bir tarihimiz var ama adaletimi ve vicdanımıda asla geri planda bırakmam
- +1 yıl
Peki ben ırkçıyım kabul ediyorum ve bununlada gurur duyyorum. ve ben Türkiye Cumhuriyetinde yaşayacak insanların insan olmasını sözde savaştan kaçıp gelipte burada Alanyada afgan taliban bayrağı açmalarını Suriyeden gelipte burada çeteleşmelwrini insanları rahatsız etmelerini öldürmelerini istemiyorum ayrıca bu sığınmacıların buraya gönderilmelerinin amacı savaştan kaçmak falan değil ülkenin demografik yapısını değiştirmek amacıyla özellikle buraya yığıyorlar bunları. deminde sordum cvp vermedin hangi bir ülke 10 milyon sığınmacı almış ülkesine ve bu gelenlerin kültürü yaşam tarzı herşeyi bize ters sen sanıyomusunki bunlar bize ayak uyduracak. ayrıca afganların kültüründe oğlancılık çok yaygındır sen bu tiplerle yaşamayı demekki çok seviyosun. kusura bakma ben yaşamam ve eninde sonunda bunlar bu ülkeden defolup gidecekler ya da dün olduğundan çok daha beter olaylar olacak
- +1 yıl
Ben afganları yorumlamadım Suriyeliler gündemdeydi onları yorumladım. Evet afganlilar gerçekten sorun olabilir çünkü ülkeye giriş yaparken yanlarında çocuk yaşlı kadın yok. Burda bı oyun döndüğü zaten belli ve eşcinsellik çok yaygın onlarda buda büyük bir tehlike bizim için gelecek yıllarda Afganlilara bakış açım bu. Diger ülkelerijnalip alması beni ilgilendirmez şu an Suriyelilerle ben empati yapınca gerçekten çok kötü hissediyorum düşünsene sen başka ülkede yaşıyorsun orda bir Türk diyelimki bı İngilizi öldürdü sonra tüm halk sana ırkçılık yapıyor ekmek parandan oluyorsun bunu sadece dene. Gercekten insan olan biri Altındağ da yapilan şeye oh iyi olmuş demez kim bilir kaç mazlum isuriyeli insanın ahını aldı o insanlar Biliyosunki bizim kendi ırkımıza mensup insanlara yani türklerede yabancılar ne iskenceler yaptı Nazilerin yaptığı işkenceler Uygur turklrine yapılan işkenceler onların yaptığı insanlık mı sence ırkçılık değil mi bu insanlık dışı değil mi? Bence bu ırkçı düşünceden vazgeç. . Ayrıca Türkiyede 55 milyon Türk var 4 milyona yakın Suriyeli var sence biz bu nüfusla asimile olabilr miyiz? Asıl onlar asimile olacak yavaş yavaş. Ayrica Alanya'da taliban bayrağı açan Afganlı haberi yalanmış yalanlandı o haber bende onun hakkında tweet atmıştım ama yalan olduğunu öğrenince tweet'i geri sildim.
- +1 yıl
Bak arkadaşım suriyeli pakistanlı ıraklı ülkede kayıtlı kayıtsız 10 milyona yakın kaçak var ve bunların üreme oranları aşırı derecede fazla adamlar savaştan kaçmamışlar buraya üremek için gelmişler böyle giderse 10-20 yıl sonra hiç merak etme bizler azınlık olacağız ve zaten bunların çoğu çete olmuşlar mafya olacaklar ve sen sanıyormusunki gül gibi geçinip gideceksin. ayrıca zaten bu araplar bize bin yıllardır düşmanlar zararlarından başka hiç birşeyleri dokunmamıştır bize. türkler onlar için ebedi düşmanlardır bu Cengiz han zamanındada böyleydi Hülagü han zamanındada Osmanlı zamanındada böyle oldu Başbuğ Atatürk zamanındada böyle oldu ve göreceksinki bundan sonrada böyle olmaya devam edecek. biz ölsünler demiyoruz defolup gitsinler kendi ülkelerinde ne bk yiyorlarsa yesinler.
- +1 yıl
Senin bakış açın çok acımasızca ya tamam her fikre saygı duyarım ama bu yaklaşım tarzın senin değişmez asla ben kime ne anlatıyosam gerçekten merhamet sahibi bir insanla polemiğe girmem daha mantıklı fikrine körü körüne. Bağlan sen bakalım. Ülkede 55 milyon Türk var mantığa aykırı bikere biz daha fazlayiz asimile olmamız imkansız. Neyse ya iyi günler
- +1 yıl
Senin bakış açında birisiylede ben polemiğe girmem biraz araştır öğren bu ülke nasıl kurulmuş bu araplar bizleri nasıl sırtımızdan vurmuşlar trablusda filistinde yemende mısırda arap çöllerinde ne katliamlar yapmışlar hatayda bu sevdiğin suriler Türklere nasıl katliamlar yapmışlar biraz oku oku sonra gel onların bu ülkede yaşamasını iste. ben acımasızca düşünmüyorum hepsi kendi ülkelerine gitsin ne istiyorlarsa orada yapsınlar istiyorum.
- +1 yıl
Ben insan ayırt etmem suriyeli demem insan derim ingiliz demem insan derim araştırma yapsamda bu değişmez asla Altindagda suriyelilere yapılan şey yüzünden bı yabancı gelip bana siz Türkler vicdansizsiniz dese direk haksızlık yapmış olur bana. Çünkü ben gerçekten merhamet sahibi olduğumu düşünüyorum yani bakış acini değiştir bence suç kişiseldir diğer insanları bağlamaz iyi insan kötü insan diye bak olaya kötü Suriyeli diye bakma
- +1 yıl
Başka ülkelerde yaşayan birsürü Türk var herkes özgürdür tryi beğenmeyip giden türklerde var kim nerde mutluysa orda kalmak ister. buna kimse karisamaz herkes özgürdür adamları zorlami gondereceksin. Aslında buna sevinmeliyiz burda kalmak istedikleri için turkiyemiz ne kadar güzelmiş ki adamlar gitmiyor. ama ben onların yerinde olsam giderdim bizim ülkede çok ırkçılığa maruz kalıyorlar çünkü üzülüyorum onlara
- +1 yıl
Zaten başımıza ne geldiyse senin gibi düşünen insanlar yüzünden geliyor. yazık size üzülüyorum. afganlara peki neden surilere baktığın gibi bakmıyosun madem onlarda insan sana göre. ayrıca suriden 100 binin üzerinde işid elkaide el nusra gibi katillerinde Türkiyeye girdiğini biliyomusun peki ve zamanı geldiğinde bunların bu topraklardada katliamlar yapmayacağının garantisi var mı yarın burayıda suriyeye çevirdiklerinde yinede böyle konuşabilecekmisin
- +1 yıl
Onlar bizim ülkemizin demografik yapısını değiştirmek için özellikle buraya gönderiliyor suriyenin kuzeyinde arap nüfusu yok edip orayı sözde kürdistan yapmak için buraya gönderiliyor sen ve senin gibiler nasıl bukadar toz pembe görebiliyorsunuz anlamak çok zor. sizler hayal dünyasındamı yaşıyorsunuz. ayrıda avrupada falan yaşayan Türkler suriler afganlar gibi gitmediler aralara onlar iş gücü için kendileri çağırdılar ve oraya giden Türkler onların kurallarına uymak zorunda ve evet elimden gelse bunların hepsini zorla gönderrim
- +1 yıl
Afganistan'da 10 milyon Türk olduğunu biliyor muydun bir ulkenin nüfusu azınlığın nüfusundan fazlaysa hiçbir şey olmaz biraz tarih okumanı tavsiye ederim. Metehan niye Çin'e kendi halkını yerledtirmedi çünkü oranın nüfusu fazlaydı asimile olmamak icin yerleştirmedi.55 milyon Türk varken merak etme bişi olmaz.
- +1 yıl
Ama şu konuda katılıyorum sana Bop projesini. Bir parcasj olabilir bu yaşananlar. erdogan da bu işin parçası gibi duruyor. İlk önce Suriye sonra İran sırada da Türkiyeyi bitirmek için ugrasiliyo olabilir. Diger bir dusuncemde bu yönde ben sabit fikirli biri değilimdir
- +1 yıl
Olabilir falan filan değil direk bop projesi için uygulanan oyunlar bunlar. geçmişte rte nin bizzat kendisi söylemiştir zaten abd nin büyük orta doğu projesinde benim bir görevim var diye. bak güzel kardeşim sen olaylara insanlık la hümanizimle hayalle rüyayla toz pembe bakıyosun ben gerçeklikle bakıyorum bu göçmen sığınmacı kaçak göçek adına ne dersen de eğer biz bunlardan kurtulmassak emin ol kesinlikle ve kesinlikle 10-15 yıl belki okadar bile sürmez suriye afganistan gibi belkide daha beter olacağız bunlar bu topraklara yerleştirilmiş saatli bombalardır. izlemedinmi bi surili bursadaydı sanırım kafa kesecem yemin ederim diye öküz gibi böğürüyodu.15 temmuzda vasıfsız rütbesiz erlerin kafalarını kesenler köprüden aşşağı atanlar bu işid el nusra elkaide kafasındaki surili insan olmayan artıklardı işte sen bunlarla yaşamayı ne çok seviyormuşsun meğerse
- +1 yıl
Hümanizm bu işin sadexe bir parçası. Humanizmle bir yere kadar bakarım ama doğru olan neyse onuda bilirim merak etme tamamen humanizmle bakmasam insanlığım kalmaz gerçekle bak ama hümanizm penceresinden de yorumlamayi Nikki vicdanın rahat etsin sana tavsiyelerim bunlar.
- +1 yıl
Bilki*
- +1 yıl
Benim vicdanım çok rahat ama emin ol yarın senin ve senin gibilerin içi rahat olacakmı acaba? Gerçi sizler Türk haricinde kim ne yaparsa yapsın içiniz rahat olur. zaten bu ülkede ermeni oldunuz kürt oldunuz suriyeli oldunuz afgan oldunuz da bi Türk olamadınız benimde tavsiyem birazda Türk olmayı deneyin özünüze dönün ne mutlu Türk üm deyin damarlarınızdaki asil kanla biraz gurur duyun
- +1 yıl
Türküm türk kalıcam her zaman emin ol adaletli ve vicdanlı bir türküm sende türksün ama adalet ve merhametten yoksun bir türksün ben türk tanımına daha çok uyuyorum
- +1 yıl
Sen daha ecdadini tanımadan ırkçılık yapiyosun bak bakalım senin ecdadın çok uluslu muydu degil mıydı Osmanlı imparatorluğu çok uluslu bir devletti içinde birçok ulusu barindiran. Senin ecdadının her millete saygısı vardı onlara senin gibi nefret ve kinle bakmiyordu. Osmanli torunuyum diye dolasiyosuniz sonra. Abbasilerde araptı Türklere nasıl davraniyordu onu da oku bakalım. Demekki insanına göre degisiyomus. Gerci sen zaten ırkçı olduğunu kabul etmişsin ve bununla da gurur duyuyorsun sana ne desen boş bu düşüncede olan biriysen Osmanlı torunuyum ben demiceksin
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 valla çok güldürdün beni daha öncede dedim ben tarihi hatrı sayılır derecede bilirim. ayrıca ben osmanlı torunuyum hiçççç demedim dememde çünkü osmanlı torunu değilim. ayrıca osmanlıyıda hiç sevmem yönetim olarak. ben Türkçü biriyim sadece Türkçü ama benim atalarım Atilla Cengiz han Emir Timur ve içlerinde en çok sevdiğim Hülagü Handır ve Başbuğ Atatürk bikısmını sayarsak tabi. ayrıca osmanlıyı iyi okursan eğer evet birçok millet yaşıyordu ama Türkler yaşamıyordu eziliyor hor görülüyor dışlanıyor vergilerle perişan ediliyordu görevleri sadece askerlik yapmaktı. ve demekki sen hiç bilmiyosun osmanlı tarihini ki padişahların ve özelliklede sadrazamların şeyhülislamların yaptıkları Türk katliamlarından haberin bile yok malesef. sadece yavuzun kürt aşiretlere katlettirdiği Türkmen sayısı 40 binin üzerindedir. kuyucu muratları falanda saymıyorum
- +1 yıl
Yalnız senin dediklerin şu an daha komik hatta trajikomik 😀. Timur ve Hülagü han tam bir türk düşmanıdır. destekledigin ataların türk düşmanı dikkatini çekerim ve sende türkçüyüm diyorsun burda özne yüklem uyuşmazlığı var 😀
- +1 yıl
Aaaa bak varya şimdi kesinlikle çokkk eminimki sen tarihin T sini bile bilmiyorsun çok yazık sana Timur değil Emir Timur başbuğ Atatürk ün en değer verdiği Türk tür bari bu mesajı yazmadan iki dakika internetten bakaydın Emir Timur kimdir ahhh ah size bu tarihi kimler öğretiyorsa şimdiki gençlik böyle senin gibi değildir umarım. Hülagü Han heleki olmasaydı şu an Anadoluda Türk kalmayacaktı eğer Hülagü han şama kadar gelip müslümanları ( o dönemki müslümanlar tabiki araplar ) asıp kesmeseydi şimdi Türkiye de Türk emin ol olmazdı.
- +1 yıl
Al bu ilber ortaylıdan : Timur cihangirdi; İslam’ı yaymayı amaçlıyordu. Türk soyundandır ama eşinin Moğol prensesi olduğunu ileri sürerdi ki doğruydu. Cengiz Han soyunun devamı olduğunu ısrarla belirtmiş, bu yüzden de kendini emir ve küregen (gürgan) damat unvanlarıyla anmıştır
- +1 yıl
Moğol imparatorluğu Türklerin ilerleyişini istemeyen ve sürekli önüne taş koyan bir inparatorluktu. Ankara savaşını açta oku timura esir düştü 50 sene Yıldırım Beyazıt ülke fetret devrine girdi İstanbul'un fethi 50 sene gecikti. Ben eğer biriyle tartisiyosam internetten bakmam bilgim olmayan konuda tartışmaya girmem ama sen demekki bilgi sahibi olmadığın. Bir konuda tartismaya girip internetten baka baka tartisiyorsun ne demişler kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Senin atam dediğin insanlar Atilla hariç mogol imparatorluğunun hükümdarları ve Moğollar çok zalim bir inparatorluktu. Atam dediğin insanlardan belli merhamet sahibi olmadığın ırkçı kalmaya devam et sen yarın bir gün vatansız kalırsın Allah yanına bırakmaz
- +1 yıl
Tabi araplar savaştığında zalim olmazlar muhammed savaşır cihad olur bir sürü kelle keserler kervanları soyarlar avrupalılar savaşır büyük iskender olur Emir Timur Hülagü han Cengiz han savaşır barbar olur yazık sana. ayrıca Atilla hariç Türk değildi demişsin sanırım oradaki Başbuğ Atatürk ü ya görmedin ya da onuda Türk olarak saymıyosun. asıl senin Türk diye inandığın osmanlı padişahlarının ottoman harici hiç birisi Türk değildi
- +1 yıl
Senin o sevdiğin emir Timur bizim arsivlerimizi yaktı kim bilir kaç yıllık tarihimizi yok etti. Ne kadar bilgisizmişdin senin tarih hocan neydi hamile miydi
- +1 yıl
Moğollar sorunu Osmanlı da büyük bir tehlikeydi bizi çok uğraştıran bir imparatorluktu cidden sen gram tarih bilmiyorsun :D
- +1 yıl
Merak etme ben tarihimi bilmiyorum ama sen bilmiyorsun ne yazikki kimin bilip bilmediğini öğrenmek için belki de araştırıp öğrenmelisin internetten kopyala yapıştır yapmakla olmuyor:D bende sizin adınıza üzüldüm cidden
- +1 yıl
Moğollarla osmanlı hiç savaşmadılar karşılaşmadılar bile emin ol savaşsalardı moğollar osmanlıyı darma duman ederlerdi. senin hiççç tarih bilmediğin burdan bile belli sen önce osmanlı padişahlarının karılarının kimler olduklarını nerelerden getirildiklerini öğren sonra yavuz mısırı aldıktan sonra halifeliğide almasının ardından anadoluya binlerce mısırlı sünni ulamayı doldurup onlarada sınırsız yetkiler ve maddi imkanlar vererek anadoluyu araplaştırmaya çalıştı bu sebeplerden dolayı anadoluda onbinlerce Türkmen yok edildi açda biraz oku oku araştır öğren
- +1 yıl
Bence siz araştırın tamam 😀 hadi güle güle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitsinler biktim yemin ederim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim k9nusmansina sebep oluyir hükümet önüne geleni alırsa konuşur
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belasını versin
10 Yorumlasiginmislaer mi
02 Yorumla
+1 yılBencede atın.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?