Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Çöken binalar havadan görüntülendi. Can kaybı altıya yükseldi. Pek çok vatandaş yakınlarından saatlerdir haber alamadıklarını söyledi.
AKP neden en çok oy aldığı Karadenize hiç yatırım yapmamış? Bu felaketlerin sorumlusunu halk görebiliyor mu sizce?
Halk sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyordur eminim. Onlar seli Akp mi yaptı der şimdi. Elbette Akp yapmadi ama Karadeniz gibi bol yagis alan bir bölgeye Akp yonetimi hiç yatırım yapmıyorsa sebebe değil sonuca odaklanmak lazım evet sel sebep oldu bunlara ama sonuç ne insanlar öldü maddi manevi bir sürü zarar bıraktı gerisinde. Bölgeyi ve Ülkeyi yöneten yöneticiler bunları on görülüp ona göre tedbirler alsaydi belki bu kadar tahribat olmayacaktı. Artık aklı selim düşünmenin vakti geldi de geçiyor bile. Seni mağdur edeni sende mağdur edeceksin. Fırsat var elimizde kullanmak lazım seçimlerde.
Herkes doğal afetten bahsetmiş de gelebilecek felakete önlem almak için plan proje çizebilirlerdi. Bu dünyada onlardan başka felaket bilmedim ben buna ne diyeyim ki şimdi.
Gayet normal, Karadenizin bir çoğu hamsi kafalı adamlar ölselerde tekrar tekrar oy atacaklar :D Yani zaten garanti bir yer AKP için neden boşuna para harcayıp yatırım yapsın ki? En iyisini yapıyor bende olsam bende para harcamazdim oraya, kaybedecek birşey yok çünkü.
Kardeşim seninki de laf mı şimdi? Yatırım yapılmamasının asıl sorumlusu CeHaPe ve gılışdar. Herşeyi de hökümetten beklemeyin. Çıhar bakıyım cebindeki tilifonu! Aha 4 milyarlıh tilifonun var bi de şikayet ediyon. Bu gadar afat olmuş, Reyiz ne yabsın? Nankörlük ediyon.
İşi bilmeyeni yalakalıkla işe getirirsen bir sıkıntı çıkınca aval aval bakar. Yetkili olmak masa veya mevki sahibi olmakla değil kafa ve kabiliyet sahibi olmakla ilgilidir.
Vallahi doğru 😂 şu an Chp iktidar olsa düşünsene 😂 Zina arttııı, ayyaşlarrr, namazsız ezansızlarrr.. Hep bu yüzden oldu derlerdi. Ama gel gör ki 20 yıldır AKP iktidar. Var bi müsibetlik 😂
İzmir depreminde öyle demiyprdunuz ama, bi sürü imar kurallarına aykırı bina çöktü kim vardı o belediyelerde yıllarca, allahın dağına artvine tren gibi tünelleri dizdiler görmek isteyen görür, görmeyenlerin yorum yapması da ayrı ironi