Teşekkürler dostlar. Hepinizi seviyorum. 🤗🌸😎
Türkiye ne kadar güçlü bir devlet?
Teşekkürler dostlar. Hepinizi seviyorum. 🤗🌸😎

O kadar güçlü ülkeyiz ki askerlerimizin başına çuval geçirildi sustular,
Kadınlar katledildi sustular,
Çocuklar tecavüze uğradılar bir kereden bir şey olmaz dediler..
Daha yazarım da salla bizim milletin kanı bozuk. Alışmışlar böyle leş durumlara 2023 bekliyorum bu nursuz gelirse yapacak bir şey kalmıyor zaten.
Beğenip niye geri çekersin ki soru sahibi bu yazdıklarım yaşanmadımı sen paralel evren de mi yaşıyon bir kere de dürüst olun be seni de sildim toprağım :D
Bütün ülkeler dahil objektif olarak bakarsak güçlü değil, asker ve milli duygular güçlü bir tek gerisi fıs.. Milli duygular güçlü olduğu için çok güzel de gaza geliyoruz.. Bunu da çok güzel kullanıp yönlendiriyorlar..
Cevap
11Cevap
Bunu anladık da yangın uçağına niye para yok şarkıcılar falanlar kendi hesabına getirmeye başlamışlar?
yani... sinir olduk ama tamam da güçlü devletlerde de yangın çıkıyor her sene orman söndürmek zordur ama orada hava şartlarından dolayı çıkıyor hem böyle şekilde değil. Ayrıca oralarda insanların da hayvanların da malların da sigortası tam çalışmakta. Türkiyede yangınlar dursun artık daha fazla zarar vermeden yakanlar da bulunsun gerçek neyse otaya çıksın inşallah bi an evvel. Yoksa bundan beter olaylar olabilir. Hayırlısı diyelim.
Devletler, başka devletlere çıkarı olmadan yardım etmezler.
bugün tohumlar arıyor Türkiye. Yarın bunun meyvesini yiyecektir.
@cicimxs http://m.somalikonsoloslugu.com/hakkinda/
Somali coğrafi olarak önemli bir jeopoliteyw sahiptir ayrıca toprakları tarım (hayvancılık buna dahil) verimlidir.
@cicimxs link gönderdim sana, okusaydın öğrenirdin. Hayvancılıkta adamlar ciddi ihracat yapıyor. Üretimleri fazla veriyorsa tarım alanımda iyi oldukları anlamına gelir.
Türkmenistan da da koca çöl var ama pamuk üretimleri tüm dünyaya gidiyor.
Ayrıca tekrar ediyorum bu adamların Kızıldeniz’i ortalayan orada muhteşem üs kurma yetisi var
Versin yardım yapsın bunlar kötü değil ama uçağımız yokken eleştiriye sebep oluyor
4 milyon dolara ucagi cozemediler somaliye 30 gonderiyorlarsa kimin parasini kime gonderiyorlar?
Bizim niye haberimiz yok?
Gerci somaliye gittigine de inanmiyorum o paranin.
Haram zikkim olsun!
1 tane yangın söndürme uçagın yok, cayır cayır yandı heryer , itibardan tasarruf olmazmış , söndürdü itibarları yangını reziller akbabalar , ülkeyi yediler
Neo-osmanlıcı İhvan hayalleri. Gücünü sınırını bilmeden dış politika olmaz.
yeterince güçlüyüz. ama bu devirde herkesin müttefiki vs var. bi yunanistan bizle başa cıkamaz belkide avrupada herhangi bir ülke. ama arkasında çok ülke var. yaşam olarak maalesef gerideyiz
Bize yok başkasına var bunu yarim kilo meyve alamayan seçmeni halk gördün artikk
Ordu olarak dünyanın en güclü 10 ülkelerin birisiyiz ama gerisi berbat
Güçlü bir ülkeyiz ama düşmanı çok bir ülke
Her ülkeden daha güçlü
vatandaşa gelince alacak tahsil etmede çok güçlü birde cezalar vergileri tahsil etmede dünya lideri
Somaliye değil ceplerine gidecek o para :)
Vatan sevgisi imandandır.
Yanıyoruz bari Yangın uçağı alalım 😒
Askeri olarak çok güçlü gerisi sıfır
Gucunden dolayi gucluk cektirecek kadar.
guclu degil
Yürrü be güçlü ülkem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?