Cumhurbaşkanı milletim Tamam derse biz bırakmaya hazırız dedi. Sizin düşünceleriniz nedir
(Twitterda belirtelim lütfen)
(Twitterda belirtelim lütfen)
Tamam artık yeter. Kaç kere tamam dedik ama duymuyor galiba. Milletimiz tamam derse demiş ya, şey demesinden korkuyorum; ''Tamam da ben Papua Yeni Gine halkını kastetmiştim ehehe.''
Hahah biz yinede bi umut gösterelim
Cevap
11Cevap
O koltukta günleri sayılı sayılı zaten.
Neyse ben buraya son sorduğun ayak sorusu için geldim 😂 Al sana erkek ayağı 😂 bakalım nasıl yorumlayacaksın bu ayakları 😂
https://www.instagram.com/neseli.raizel/
Hiç Bi şey olmayacak 2023 e kadar gitmez Bi yere bunlar
Tamam desekte bunların bırakması zor olur vardır yine bi ali cengiz oyunu kokusu alıyorum
Tabiki TAMAM. Mustafa Kemal ATATÜRK. 🇹🇷❤️
Tamam
Twitterda belirtelimmmm
Hemen geçiyorum Twitter a
TWİTTER`A KOŞAM
bırakmaz kimse iktidarı hangi parti olursa olsun
T A M A M
Twitterda belirtelim pls
Ohooo çoktan belirtildi , no panik😄
Kullanıcı adın ne?
Nerde
Twitter’da
Devam kenks.
🐑🐑
Sizinle aynı görüşe katılmayan insanlara hakaret ediyor oluşunuz insanların fikirlerine gösterdiğiniz saygıyı ortaya koyuyor sonra hakaretvari sözler işitince sizden de bu beklenir diyorsunuz ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan'dan daha iyi yönetebilecek bir lideri gösterin bizde değerlendirip ona göre fikrimizi değiştirelim 2 kelimeyi bir araya getirmekte zorlanan insanları rakip olarak koyarsanız ne kadar kötü olursa olsun mevcut iktidarı desteklemek mecburiyetinde kalıyoruz.
Iki kelimeyi bir araya getirenler ayakkabi kutusundan parmak izleri var sehitlerin kanı var gazilerin kanı var mazulumlarin yetimlerin ahı var
İktidar aleyhinde muhalefetin yaptığı siyaset bu kadar olur zaten yolsuzluk yapılıyor olsaydı Yüce Divan gereken yargılamayı yapardı zaten muhalefet artık iktidarı nereden vururuz nereden sarsarız diye düşünerek sağdan soldan ne kadar sahte delil varsa hepsiyle saldırır oldu ki birçoğunun sonucunda da asılsız olduğu ve böyle bir leke sürüldüğü için Recep Tayyip Erdoğan'a bu suçlamaları yapanlar idari para cezasına çarptırıldı demem o ki bir kaç kişinin asılsız suçlamaları bir sonuca varmamış iftiraları yüzünden karar değiştirecek değilim. Çamur at izi kalsın mantığı ile hareket eden bir muhalefete ise hiç oy yok. Önce muhalefetin, iktidarın her dediğine karşı durmamak olduğunu anlasınlar ondan sonra oy istesinler halktan.
Devam sonuna kadar tayyipçiyim
🐑🐑
Memnun oldum
Haha diksiyon dersine bir görün
Referandum yapsin tamam mı devam mı diye 😀
tamam
Ne konuda anlamadım
Biz sizi uyandiririz siz uyuyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?