• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Bu fotoğraftan ne anlıyorsunuz?

BeniBöyleBill
BeniBöyleBill Takip Et
Guru Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor
Yorumsuz.
Fotoğraf Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Evdeyokum
    Evdeyokum Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 110
    +1 yıl
    Gündem konusunda 699 cevap paylaştı.

Bu fotoğrafta koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin yazlık saraylara milyonlarca lira harcayıp yanginlari söndürmek için Hangarda kuzu kuzu yatan uçaklarımizin bakımlarına kuruş ayirmadiklarini ve helikopterlerin eline kaldıklarını ama onlarında pek işe yaramadığını görüyorum. Ayrıca bizim uçaklarımız yatarken Rusya'dan günlüğü 1.3 milyon liraya kiralanan uçaklar aklıma geliyor ve sinirlerim tavan yapıyor.

10
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• dark_night_judge
    dark_night_judge Takip Et
    Yoda Yaş: 105 , eic 87%
    +1 yıl

Ya birkaç yorum okudum, muhalefet yanlısı, işi gücü bak bi haltı beceremediniz diyen ama bi bardak su taşımaktan aciz insan topluluğu gördüm. He birde klavye delikanlısı bunlar, 3 kelime etrafında dönen güruh. Bunlar ülkenin geleceği olacağını zannediyorlar..🙂.. Yazık gerçekten, Atatürk'ün emanet ettiği gençliğe bak, iyi bol o niye olmadı bu niye olmadı, eleştiri eleştiri, ama balık baştan kokar, başkanları kendi zamanlarında dünya para verilip ıskartaya çıkarılan helikopterleri neden çalışmıyor bunlar diye eleştirecek kadar kendinden habersiz.. Bu adamı savaş ay kamera önünde devletin kurumunu batırdınız öyle mi diyince başını önüne eğmemişmiydi? şimdi külhan beyliği yapıyor..😂.

3
    3 Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

Oynuyorlar ki zaten. İçinde hainlik dolu olan üzülür mü hiç?

Yorumla
    • dark_night_judge
      dark_night_judge
      +1 yıl

Akp gelmeden önce zorla kurban derisi toplayan sol zihniyet paraları nereye yediler acaba diyen yok. Devletten o kadar pay alan THK neden bu hükümet zamanında bu kadar eleştiriliyor? düşünen insan lazım...

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

Akılları Alah aldı bunlardan zahar. Bolluğu görünce geldikleri yeri unuttular.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

17

Cevap

• Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 513 cevap paylaştı.

Güzel resim.. Keşke yangının 6. Günü degil de 1. Gününde görseydik bu resimleri..
    Birde başarıymış gibi paylaşıyorlar tvalla ilginç..
    Fethiyede bir kere geldi gitti koca gün helikopter.. Rakamla da 1..
    Şahan bir yerlerini yırttı tüm gün gelsin diye..
    Envanteride açıkladılar..
    Hala savunma peşindesiniz..
    Bir kerede özeleştiri yapılsada ahh desek en azından ders almışlar bir daha kine belki hazırlıklı olurlar ama yok..
    Talimatla gelen bakan...
    Dügünlerde halay çeken...
    Çay atan...
    Daha ne istiyorsunuz daha ne yaşayalım..
    Valla ilginç...

2
    5 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Bu resimler günlerdir var... Ama halk yangın söndürmeye koşarken, sosyal medya muhalif fondaşlara kaldığı için böyle resim göremiyorsunuz... Bol bol , ülke yanıyor bize eğlence çıktı diye zil takıp oynayan, teneke çalan muhalif fondaşların paylaşımlarını görüyorsunuz.

Yorumla
    • Onemortime
      Onemortime
      +1 yıl

He he zaten hep öyle oluyor.. Marmaris'e Fethiye arasında yaşamıyoruz biz.. Hala fondsş medya hep suçlayacak birileriniz var.. Bir kere Ke dinize bakıyormusunuz... Kibir kibir nereye kadar.. Adam Ke Di diyor envanteriniz bu kadar diye.. Bakan damı fondaş.. Çay atan adamda mı fondaş..
      İnsan para alsa.. ya da babası olsa bu kadar futırsuzca savunmaz.. Nasıl bir yapı nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün degil..

Yorumla
    • Onemortime
      Onemortime
      +1 yıl

U arada şu aşagı da THY için yazdıkları. THY bir dernek degil şirkettir CHP nin ne zaman olmuştur? Şirketöeşene kadarda devlete bagluydı hiç dernek olmadı.. Kit oldu desen neyse ki bir ara oldu.. Ama hep devlete baglıydı.. Sonra ano im şirket. Oldu.. Kayyum talebinde iflas etmemek için yöneti. Kurulu başvurdu... Bir Dünya istifa sonrası vs

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

:D :D :D THY Değil... THK :D :D

Yorumla
    • Onemortime
      Onemortime
      +1 yıl

Bende diyorum bu adam kolay hata yapmaz 2 yıldır tartışıyoruz :))

Yorumla
  • betull428
    betull428 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Nekadar cahil insansınız ya mademki çok düşünüyorsunuz ülkeyi çok biliyorsunuz siz bakımını yapın siz icat edin ozmn mademki ülke yönetmek bukadar kolay buyurun gidin yönetin bizde oy vermek babalarınız anneleriniz gitsin yönetsin ülkeyi ozmn bakımlarını da yapar belki ama siz ülkeyi yöneten değil batıran istiyorsunuz insanoğlu hep daha fazlasını ıster okadar yatırımlar yapılıyor hala Bi beğenmeme peşindesiniz siz zannediyomusunuzki CHP vs herhangi Bi parti gelince her şey ucuz olucak onlar daha popon pisliğini temizleyemiyoiar

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Gönüllerin EIG i seçtim.

Yorumla
    • betull428
      betull428
      +1 yıl

Teşekkür ederim ☺️

Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.

yorum yapmayalım.

aklı olmayanın fikri var.

beceriksizliği her alanda tescil edilmis tum dunyaca kabul gorulmus bır hukumet bunu kabul etmek neden bu kadar zor.

tecavuzcuye razı gemeye benzıyor sızınkı alt tabakayı az oksayıp yukarı cıkarması ıle muhattap aldıgımız kitleye bak.

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Tüm dünya derken? Bahsettiğin dünyada tek başına yaşıyorsun sanırım :D

Yorumla
    • burakistan35
      burakistan35
      +1 yıl

yok len tüm dünya gıoptayla falan izlemiyor :)

gülerek izliyor .

Yorumla
  • SHEKAU
    SHEKAU Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sende gidip gelip hükümet yalakacılığı yapıyorsun bu fotoğrafın kaynağı ne yahu, madem bu kadar helikopter çalışıyor yangınlar niye sönmüyor. Demek yetmiyor

6
    4 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

1 haftada çıkan 137 yangından 132 tanesi söndürüldü.

Yorumla
    • SHEKAU
      SHEKAU
      +1 yıl

Ordan burdan kiralanan hava araçlarıyla savunacak mısın halen

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Sen uyumaya devam et.

Yorumla
    • SHEKAU
      SHEKAU
      +1 yıl

Bir sen uyanıksın enflasyon çıkmış nerdeyse 20'ye, ülke alev alıyor Güney Amerika ülkeleriyle yarışıyoruz gelmiş halen savunuyor.

Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 513 cevap paylaştı.

Uçak uçak diye dilinde tüy bitenlerin ne kadar kör olduklarını

4
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Uçak mevzusunu diğer üyelerin cevaplarında açıkladım. Altında yatan pisliği..

Yorumla
    • hayalmee
      hayalmee
      +1 yıl

İyi yapmışsın

Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.

Antalya CHP li Belediye baskani havadan yangina mudahale edilmiyor diye algisi yaparken. Kisa süre sonra 5 helikopterin havada belirmesinin resmi bu 🙂

2
    17 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Birde videosu var bunun... Karınca gibi çalışıyorlar.. Ama sosyal medyanın mahalle karıları zil takıp oynarken beyinsizleri kandırmaya devam ediyor.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Anladigim su gözümüze cöp kacsa anlar ve rahatsiz oluruz. Ama gözüne helikopter kacsa farketmeyecek insanlar olabiliyor.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Hic sorma.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Helikopterin duyu atmak istediği yere bak. Suyun gittiği yere bak. Helikopterin o su taşıyan haznesi yüksek rüzgarda nokta atışı yapamıyor. Su rüzgarda savrulup gidiyor alın izleyin tam alttan çekmişler
      www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Dün Habertürk’te canlı yayına eski emekli havacı asker katıldı THK’nin eski başkanlarındanmış adam orman yangınıyla mücadeleyi bölgenin yerşekillerine göre hakim rüzgar yönüne göre yapmak zorundasınız dedi. Türkiye’de ormanlar düzlüklerde değil, dağlardadır dedi. Düzlük yerler mesela İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu buralarda orman yoktur dedi. Dağlara da arazözle, itfaiye arabasıyla karadan müdahale edemezsiniz. Helikopterle müdahale ediyorlar. Rüzgar hem ateşi her yere yayıyor hem de helikopterin su atması gereken yere su atmasına engel oluyor suyu savuruyor, helikopterin haznesini savuruyor dedi. Yine 10-12 ton su kapasiteli uçaklar büyük oldukları için ve su yükü çok olduğu için suyu yukarıdan bırakmak zorunda kalacaklar bu da yangının etkisiyle yerdeki sıcaklığın etkisiyle yukarıdan bırakılan suyun buharlaşmasına sebep olacak o sebeple 4-5 tonluk küçük ama manevra kabiliyeti olan yanan ormanın üzerine alçak uçu yapabilen uçaklardan lazım. Onlar da THK’nin hangarında yatıyor öyle dedi. Dün canlı yayında söyledi gidin izleyin videosunu.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

@SorupGideceğim123 Ağzı olan konuşuyor desene... THK'nın eski başkanı derken... Mal varlığını bi incelemek lazım.. Asker maaşı ile nasıl servet edinmiştir kim bilir... Hele bi de THK nın eski başkanı ise muhteşem... "Biz hem masum hem haklıyız" imajı ile bizleri güldürmekten öldürür asker abimiz.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Herkesi kendi oy verdiğiniz herifler gibi sanma. Zavallısın, insanların evi tarlası serası arabaları, hayvanları yandı kül oldu. Yoldan geçerken afetzedelerin kafasına çay paketi atacak kadar aşağılık biri. Milletle dalga geçiyor. Aşağılıyor. Fatih Altaylı’nın dünkü programına çıkan THK başkanının adı Dr. Erdoğan Karakuş. Adam emekli havacı asker. Sen asker düşmanı olduğun için sevmezsin pek de o önemli değil. Programa bir de yangın ekoloğu çağırdı. Enine boyuna tartıştılar alın uzmanından dinleyin.
      https://youtu.be/iDlR_9cYqx4

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Oğlum bana bu iddialarını kanıtlayacak video, resmi gazete, sayıştay raporu sun. Yoksa daha da konuşma.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Olayın perde arkası falan yok. Her şey ortada. Bunlar hakkında sayıştay raporu var mı? Resmi gazete haberi var mı? Bunu paylaş. Yoksa yaptığın iftiraya girer.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

@SorupGideceğim123 "Oğlum" ... Kayyum raporunu hazırlıyor anacığım.. :D Az bekle.. demiştim...

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Atadıkları kayyumun o kurumla hiçbir alakası yok. Ama tarım bakanını milli eğitim bakanı yapan hükümete oy veren birinden liyakat işi bilenine teslim etme anlayışı ne arar.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

@beniboylebill Türkiye yangınla çoh eyi mücadele ediyo yiğenim, heligopterler çoh eyi söndürüyor yiğenim
      youtube.com/shorts/BPYYxMMEEY8?feature=share

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@SorupGideceğim123 Konuyu yanlis anlamissin. Emlakciliktan kasti THK nin topladigi paralarla bazi insanlardan yuksek fiyatta almasi. Bunun yaninda asil gorevini ihmal etmesi diyor. Simdiki Kayyum Baskan da THK nin (1.5 milyar tl olan borclarini odemek icin THK ya ait bazi emlaklari satisa cikarmak zorunda kaldi. Anlatilmak istenen bu.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Türk Hava Kurumunu atıl bırakan Erdoğandı. Atadığı kayyum başkan sebep oldu buna. Adam canlı yayına çıkıyor uçaklarını bakımını niye yapmadınız diye soruyorlar. Bu THK’nin yapacağı bir şeydi diyor. Siz başkanı değil misiniz diyor evet ben kayyum başkanım diyor. O zaman sizin sorumluluğunuzdaydı diyor spiker. Sonra adam konuşma bitmiştir gibi bir şey deyip kapatıyor telefonu. Fatih Altaylının dün canlı yayınlanan programını attım oraya izle. Eski THK başkanı çıktı kendi zamanında ne yaptıklarını kendisinden sonra ne yapıldığını anlattı. Al izle. İnsanları artık daha fazla aptal yerine koymayın. Çocuk yok karşınızda. O canlı yayında konuşurken şu an ki THK başkanına söz hakkı doğduğunda canlı yayına bağlanıp o öyle değil böyle deyip kendisini anlatsaydı. Onu da yapmadı. Sustular. Susarsan kabul etmiş olursun bu kadar basit. Ulan orman yanıyor diye arıyorlar herif ormanlar yanarken düğüne gitmiş telefonu bile kapalıymış. Hadi düğüne gittin tamam telefonunu kapatmak ne demek? Ben bile önemsiz bir insan olduğum halde telefonum hiç kapalı olmaz kim ne zaman ararsa çat ulaşır bana. Sen bir de devlet görevlisisin telefonun kapalı.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

@SorupGideceğim123 O eski THK baskani komutanimizin gorusleri degerlidir. Sadece bu konuda degil. Cografyamizda ki ve dunyada ki askeri konularda degerli yorumlari var. Ben haber kanallarinda ki yorumlarini izliyorum dinliyorum. Yeni kayyum baskani o ucaklarla ilgili sorulara bes gundur cevap veriyor zaten.
      Bence bu konuya su siralar ara verelim artik.
      Su yangin belasini ayrismadan kavga etmeden bir halledelim Allahin izni ile ondan sonra yine tartisiriz. Bizler burada laf yaristirirken yanginda cani mali giden birisi bizleri gorse tekme tokat dalardi heralde.
      Hem iktidar hem muhalefet kanadi ve onlara oy veren bizler, hic birsey yapamiyorsak dua edelim oradakilere ve yardim eden insanlara.
      Onlar o durumdayken ben kendi adima utanmaya basladim bu tartismalardan.
      Yorumlarin icin tskler.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Bak kardeşim benim dediğim şeyleri söyleyenler zaten afetzedeler. O bölgede yaşayıp yangın alanından canlı yayın yapan kaç tane insan varsa hepsi helikopterlerin yetersiz olduğunu, uçakla havadan müdahale yapılması gerektiği söyleniyor. Bugün haberlerde millet dağlardaki tepelerdeki yangını söndürmek için tepeye dağa omzunda hortumla tırmanıyor. Her yere karadan araç yürüterek müdahale edemezsin, edemiyorsun da zaten. Bunlar istiyorlar ki kimse hiçbir şey demesin herkes sussun herkes her yaptıklarını onaylasın bunu istiyorlar. Ama bu tartışmaların çıkmasının sebebi iktidar. Senin ülkende her sene orman yangını oluyor. Geçen sene Avustralya cayır cayır yandı. Amerikada orman yangınları çıktı. Senin hükümet olarak bunları görüp olası bir yangında ve büyük bir yangında bizim her şeyimiz tam mı diye kontrol etmen ve eksikleri gidermen gerekiyor. Bunu yapsaydın, o yangın henüz bu kadar yayılmadan önce anında uçaklarla oraya müdahale etseydin bunların hiçbirisi olmayacaktı. Kimse de sana tek kelime bir şey demeyecekti. Bugün CHP Milletvekilleri Ankara Etimesgut’taki THK merkezine gitmiş 4-5 tane uçak orada duruyor. Al onları tamir et kullan. Bu ne müsriflik ya? Bana öyle geliyor ki bunlar her açtıkları ihaleden, her özelleştirmeden şirketler üzerinden hesaplarına para aktarıyorlar. Ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım artık. Bu kadar özelleştirme merakının başka bir açıklaması olamaz. Yangın söndüreceğiz diye getirdikleri helikopterler videolarda da görüldüğü gibi rüzgarda suyu dökmesi gereken yere dökemiyor. O yangına yemek kaşığıyla su atıyor resmen.

Yorumla
    • SorupGideceğim123
      SorupGideceğim123
      +1 yıl

Yine bu yangını söndürmek için neden askerlerin elindeki uçak ve helikopterler ek olarak kullanılmıyor? Tomaları bile daha yeni getirdiler. Bunları söylemek zorundayız. İstemek zorundayız. Bu siyaset yapmak demek değil. Sen sırf özel şirkete rant sağlayacaksın diye halkın en ihtiyaç duyduğu zamanda 4-5 uçağı orada Etimesgutta bahçede yatırıyorsun. Tomaları falan en başında sürecektin piyasaya. Askeriyenin helikopterleri de yok meydanda. Türkiye’nin doğal afetler karşısındaki çaresizliği ilk değil. Karadenizde sel, heyelan oldu imam yolladılar isyan etmeyin diye. İzmirde 7 şiddetinde deprem oldu yaşadım o depremi tarım ve orman bakanı sanki çok bir bok anlıyormuş gibi afat görevlisinin elindeki telefonu alıp enkaz altındaki kişiyle konuşması konuşurken de sırf reklam olsun da çok çalışmış gibi görünmek için bilinçsiz şekilde enkazın üstünde gezmesi herkesin sırf bakanın konuştuğu kişi olmasından dolayı onu kurtarmak için uğraşması falan. Bunlar reklam. Bu reklamları gözünüz görmüyor. Bu siyasi tiyatroyu gözünüz görmüyor gelip DOĞAL AFETLERE KARŞI ÖNLEM ALMAYAN HÜKÜMETİ SUÇLAYAN İNSANLARA SİYASET YAPMAYIN DİYORSUNUZ. Ben ORMAN YANGINI YAŞAMADIM AMA DEPREMİ YAŞADIM.

Yorumla
  • Belanizgeldiamk
    Belanizgeldiamk Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl
    https://youtu.be/y5TGoRO9a54
    2
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Sevdim.. :*

Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Devlet tüm gücüyle çalışıyor. Bu devlete hiçbir zaman faydası olmayıp hep zararı olmuş CHPKK ve militanları ise sadece boş boş konuşuyor.

4
    0 Yorumla
  • Keskekeskedemesem
    Keskekeskedemesem Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Helikopterler kovalarla çay taşıyo halka keyif çayı dağıtıyo

5
    2 Yorumla
    • Keskekeskedemesem
      Keskekeskedemesem
      +1 yıl

. d hükümet yanlısı birisine uzun uzun açıklama yapma gibi bir sacmalikta bulunmicam

Yorumla
    • betull428
      betull428
      +1 yıl

Aynn babana çay taşıyo cahil

Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Türkiye nin gücünü. CHP hdp ye göre sinek onlar. Su bardagı ile yangın söndürülüyormuş fox tv de göstetdgi yalan haber de

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.

Su taşıyan helikopterler orman yangını için... Ama nerede ortada yangın yok havuz doldurmak için galiba..

1
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

@evdeyokum yazmış yeterince açık
    üstüne fazla kapak ağır gelir

1
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Rusya, Türkiye'yi işgal etti
    Helikopterler ile...
    Ateistler cevap verin hadi 😝

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 684 cevap paylaştı.

Tecavüz edildikten sonra kapıyı kitlemeye benziyor

3
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Senin sorunda kime tecavüz edildiğini yazdım. Okumuşsundur..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Unutmaya çalışıyorduk oysaki yine hatırlamış bulundum. Cümlelerin bittiği bir görsel.

1
    0 Yorumla
  • kagan__altınışık
    kagan__altınışık Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

helikopter işte bildiğin yangın söndürme için kova var altında

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Orman yangınında ülkemizin gücünü.

2
    0 Yorumla
  • NeyyyyMıstaamNeyyyy
    NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Tam tepe deniz manzarası işi biliyorlar.😉

2
    0 Yorumla
  • ØŔůhĚmīčīØ
    ØŔůhĚmīčīØ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Utanç verici Bir görsell

1
    0 Yorumla
  • Urzaiz
    Urzaiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

birilerinin adiliğini

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ülkemizde çok ya. şak oldugunu

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yangın yangın ve yangın uçağımızın olmayışını

1
    0 Yorumla
  • Yinemiyenimi
    Yinemiyenimi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Demek ki 3den fazla uçağımız varmış.

2
    1 Yorumla
    • betull428
      betull428
      +1 yıl

Demekki saymayı biliyormuşsun🤭

Yorumla
  • İstanbulluKızce
    İstanbulluKızce Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Helikopter

4
    3 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Bildiniz.. Tebrikler :*

Yorumla
    • İstanbulluKızce
      İstanbulluKızce
      +1 yıl

Ama helikopterin attığı su pek etkilemiyor uçak lazım

Yorumla
    • xBugra
      xBugra
      +1 yıl

uçağa göre daha çok ve de daha sık oluyor ama helikopterin su atma imkanı ayrıca aralarında aşırı bir fark yok

Yorumla
  • YuanatiHuh
    YuanatiHuh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben hiç bişey anlamadım

1
    0 Yorumla
  • Marya999
    Marya999 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

halikopterler birşey taşıyor onu indirecek

1
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

hiçbişey

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bu fotoğraftan ne anlıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu fotoğraftan ne anlıyorsunuz? 15 cevap verildi
Bu fotoğraftan ne anlıyorsunuz? 53 cevap verildi
Bu fotodan ne anlıyorsunuz? 24 cevap verildi
Bu fotodan ne anlıyorsunuz? 5 cevap verildi
Bu fotoğraftan anladığınız nedir? 63 cevap verildi
Bu resimden ne anlıyorsunuz? 68 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨