1- TEMA vakfıncaBugün saat 12:00 itibarı ile bağış kampanyası başladı.Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için min. 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderileri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir. Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz.
2- Ankara Büyükşehir BelediyesinceBağışta bulun, yeşile can ver… ♥️“yeşilin BAŞKENTİ” ve “TÜRKİYE’YE NEFES OL” sloganlarıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığınca da yangın alanlarına fidan dikme kampanyası bugün başlatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyedi aracılığı ile istediğiniz Belediyenin hesabına yangın alanlarında dikilmek üzere fidan paketi bağışlayabilirsiniz. Kampanysya katılmak için Linki tıklayarak KAMPANYAYA KATIL butonunu tıklayın
Gelen sayfada online sipariş formunu doldurun. Adana, Antalya, Kayseri, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye Bölgesi ormanlarından istediğiniz bölgeyi seçin,
100/150cm. veya 150/200cm. ibreli ağaç tiplerinden bitini seçin,
Diğer bilgileri de girerek “ödeme ekranı” butonuna basın,
Kredi kartı bilgilerinizi girerek online alışveriş yapar gibi işleminizi tamamlayın.
Ben de Ankara Büyükşehir Belediyesi kanalıyla, Muğla Bölgesi yangın alanlarında dikilmek üzere 50 TL kredi kartım üzerinden online alış veriş yapar gibi fidan yaşam destek paketi satın alarak bağışta bulundum.
Önce cep telefonuma bir mesaj geldi:
Sayın A….. K….., 1 adet yaşam paketi siparişiniz tarafımıza ulaşmıştır. Muğla Bölgesi Ormanlarımız Alanına dikim yapıldıktan sonra ayrıca bilgilendirileceksiniz. Size özel hazırlanmış olan teşekkür sertifikasına www…….. adresinden ulaşabilirsiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ANFA olarak desteğiniz için teşekkürlerimizi iletiriz.
Bu mesaj içerisindeki linki tıkladığımda da aşağıdaki sertifikaya ulaştım.Ben de az önce 50 TL ile katkıda bulundum.Siz de uygun gördüğünüz bir şekilde yanan ormanlarımıza fidan dikilmesi için bütçenizevuygun miktarda bağışta bulunabilirsiniz.
Yemyeşil bir Türkiye için hep birlikte el ele. 🇹🇷
Yangından zarar gören ormanlarımızı tekrar ağaçlandırmak ister misiniz?
Arkadaşlar kendiniz de agaz alıp dikecekseniz asla ç * ağacı dikmeyin bir yangın olduğunda kozalaklar patlayarak uçuyor oraya da yangın sicriyor ve kavak ağacı da dikmeyin kavaklar da 3 karbondioksiti oksijene dönüştüyüyorsa 4 oksijeni karbondioksite donusturyyor
Fidanlıklarda sürekli olarak tohumdan ağaç yetiştirilmekte. Hazır yetişmiş fidanlarımız var çok şükür. Sadececbedeli ödenip alınacak. Çevrenize bakın zaten bu tür çalışmalar hep var. Ben Ankara belediyesine hep bağışta bulunurdum, belediye de düzenli olarak yetişmiş fidan dikimi yapardı. Tsngınkar nedeniyle olağan dikimlerini geçici süreliğine sonlandırıp, tüm çaba ve çalışmalarını yangın bölgelerine kaydırdı. Umarım anlatabildim.
Benim için önemli olan sonuç. Umarım herkes kullanır ve çok yüksek bir katılımla daha fazla yetişkin fidanlarımızla daha da yeşil bir Türkiye olur. Tüm platformların katılımını bekliyorum. Bu bir yarış olsun inşallah. 🇹🇷
Teşekkür ederim. Sizi zaten beğenerek yakından takip ediyorum. Bu tür yardımlara her zaman destek olduğunuzu da biliyorum. Umarım her platform destek olur. Kalpten tekrar teşekkür ederim.