Yaşadığım şehrin her tarafında bu tarz tabelalar, billboardlar ve çeşitli yapılar var. Aklıma George Orwell 1984 romanı geldi. Kendi parti binaları ve belediyelerinde olsa anlarım ama bu farklı bir duruma benziyor. 1 dolar kaç lira yazılsa ya da 1 Euro eşittir 10,12 Türk Lirası olsa daha iyi olmaz mı?
Her yere 'we love erdoğan' yazarak subliminal bilinçaltı mesaj göndermeye mi çalışıyorlar?
Burdaki şahıslarla bu konular konuşulmaz meryemcim. Bunların aklı başka yerlerde. Konuşmak istersen benle konuşabilirsin. Koyu bir saray muhalifiyim :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yo biz Erdoğanı seviyoruz zaten I Love You Erdogan!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Az bile böyle Milli yerli lidere. Biz Erdoğan Türkiye yanlısıyız bazıları da kandil apo Meryem
Ahahahahhaa
Sen as Meryem böyle Milli lider mi bul6can tüm Türkiye düşmanları Erdoğan a karşı
Ülke can çekişiyor yoksulluktan sen bu makarayı tekrarlayarak ne amaçlıyorsun.
Senin hdp CHP fildişi kulalerde trilyon luk hayat yasayıp gecede 20 bin TL bahşiş verip açız kahrolsun Türkiye diyor. Erdoğan sevmeme sebebiniz Türkiye sevmeme gbi ha 😀
Ekonomi sorun
Ekonomi degil Türkiye sorun düşmanlara Meryem
Pkk hdp başa gelince içmeye su bulamıycan vatan bulamıycan ya Meryem
Ortadoğu diktatörlüklerinde ve totaliter rejimlerinde bu gibi kült lider dışavurumları daima görülür. Türkiye artık her anlamda Ortadoğulaşmıştır.
Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. O yüzden pek takılmıyorum
Yaşadığın şehirde Erduvanı sevmeyen tek insan sensin muhtemelen..
Burdaki şahıslarla bu konular konuşulmaz meryemcim. Bunların aklı başka yerlerde. Konuşmak istersen benle konuşabilirsin. Koyu bir saray muhalifiyim :))
Yo biz Erdoğanı seviyoruz zaten I Love You Erdogan!
Özelden soru soranlara cevap veriyor musunuz meryem hanım
Son çırpınmalar bunlar. O yüzden böyle reklam hep.
Bazi yerlerde kalbin icinden cikiyor kafasi
Ben arapça bekledim ama🤣
Millet m al. Bilinç altına girmeden de yerler
son nefesini harcıyor galiba :D
Büyük ihtimalle ben gördükçe nefret ederim.
Erdoğan'a aşık mısınız?
Ben gormedim hic