Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetim şeklinden memnun musunuz?
Evet, RTE ülkeyi iyi yönetiyor.
Hayır, RTE ülkeyi iyi yönetemiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomi hariç çok iyi. 2014 ten sonra başlayan ticaret savaşları sonu olabilir. He birde gemicikler olmasaydı. !!! Neyse ya bir akp üyesi olarak içim kan ağlıyor. Ancak kötünün kötüsüne hiç oy veremem. Mevlüt çavuşoğlu aday olsun sorgusuz oyumu veririm.
Erdoğanın iyi bir yönetici olduğunu ancak çevresindeki insanların onu doğru yönlendirmediğini ve bu nedenle kendisinin ülkede olan olaylara ve durumlara gerçek manada hakim olamadığını düşünüyorum. Kısaca akrabaları ve yanına seçtiği yanlış kişiler nedeniyle kötü bir yönetici rolüne bürünmüş durumda.
Rte berbat
Cevap
8Cevap
RTE ülkeyi iyi yönetiyor, ama ülkenin ihtiyacı olan ülkeyi değil kurumları iyi yöneten biri. İnsanlar koyun değiller.
A şıkkını işaretleyecek olan net kördür ya da yanlışlıkla basmıştır falan
ben burada sadece rte yi eleştirdim...
başka bir partiyi savunmadim hepsinin birbirinin aynısı olduğunun farkındayım ama her parti kötü diye bu iyi yönetiyor anlamına gelmez ilk önce bir onyargilarinizdan kurtulun...
@ruhkasifiyim taparcasına parti tutmuyorum arkadaşım
@Bengeldi savundunya şimdi milletvekili falan olursun
şey yapsanıza ya bana bi eğitim sisteminin mükemmelliğini anlatın ben lise son sınıf öğrencisiyim bi anlatın bakalım iyi yönlerini
ya da dur adaletten bahsedelim hani kadin haklarından hayvan haklarından hepsinden bahsedin...
@ruhkasifiyim sende soruma cevap vermedin canım
@ruhkasifiyim aynısından
Reisimizi eleştirmek senin ne haddine!!
Git önce o zamlanan vergilerini öde!
sadece vergi alıyor bana ne verdi lan sevmem kendisini
Bu videoyu vicdani olanlar izlesin 😂
Ekonomi kötü çünkü dogalgaz ve petrol dolarla ithal ediyoruz dolar kutruyla Amerika oynarsa ekonomi tabi kötü olur amerikanın isteklerine boyun egersen dolar sabit kalır Ekonomik sıkıntılar olmaz bunun Tek çaresi ülkenin enerji ihtiyacını kendi karşılaması ithal etmemesi gerekiyor o imkan olmadıkça amerikanın oyuncağı oluyorsun 100 yıldan beri bizimle oynadıkları oyun kalmadı tabi gerçekleri görebilen vicdan lazım bunu objektif değerlendiren insanların sayısı çok az kürt devleti Suriyede kurulmasına izin versek egede dogalgazdan vazgeçelim Kıbrısı ruma verelim pkk ya diz çökelim hiçbir sorun kalmaz yüksek faizle imf den kredi alalım bizi sömürdükce sorun kalmaz savunma sanayii kapatalım s400 ler verelim hisar a hisar o hisar u projelerini iha sihalari uretmeyelim ekonomi bak nasıl düzeliyor gör bak👍😊
Mansur yavaştan Ekrem imamoglundan bi cacık olmaz lider potansiyeli yok onu aday gösterenlere diş göstermez kukla olur çıkar dünyaya bizi rezil eder ipleri başkasının elinde olan cumhurbaşkanı ülkeye hiçbir fayda vermez kendi tırnaklarıyla kazıyarak lider olmalı ülkeye Atatürk gibi biri lider lazım👍😊
Yönetemiyor onun yeteceği calmak ve iyi manipüle etmek
Bu anketi nasıl yaparsın. Sen fetöcüsün. Hshshshs
Ondan başka yönetecek kimse yok.
Adamda vergi adaleti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?