AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Burradan alırlar başka bir makama yerleştirirler bu işler böyledir AKP iktidarında.
Tek bir makale yayinlamadan, para vererek prof. olunan bir ülkenin çocuklariyiz. Agrima gitti gönderilmesi.🤔
Devlet verdiiii, devlet aldı. Yerine gelecek kimseye neler olacak hiç düşünemiyorum. Aşağılama, hakaret, alay... Kısmetinde ne var?
Böyle bir şey yok. Görevden alınmadı. Bence her nekadar öğrenciler kabul etmese de, adam iyi bir rektör.
2 kez öyle bişey yok demiş ama sonuçta görevi bitti
Aslında hiç atanmamalıydı
Reisin bildiği bir sey vardir. Bakalim neler olacak.
Hayırlı olsun, göreve getirenin tasarrufu. Yeni seçim olduktan sonra ne olacağı önemli olan.
6 ayda kurumunda otorite sağlayamayan birini görevden alması normal bence.
Makamlar geçicidir bugün varsındır yarın olmaya bilirsin büyütcek birsey yok.
Reis candır vardır bi bildiği...
Insanlarla dalga geciyorlar o kadar kargasadan sonra 1 kararnameyle istedigi olan bi yonetim sekli Allah yardımcımız olsun
Bu konu şişirilen herhangi bir önemsiz konudan farksızdı, farksız kalmaya devam ediyor.
CHP hdp pkk pyd fetö görev verilince kızmiştı rektör e. Şimdi görevden alındı diye kızar
Böyle bir dönem ki haksız geldi sacma sapan götürüldü. Tek adam rejimi
Yorumlara ve yaş aralıklarına bakıyorum da hepside üniversite okumayan kişiler. Neyi savunduklarını dahi bilmiyorlar hiçbir fikirleri yok. Cahil CHP topluluğu sirf muhalif olmak için liderlerinden neyi duyarlarsa onu yazıyor buraya. Hepsi koyun, hepside bir kişinin söylediğini yazmış, birbirinin aynısı görüşler. Rektörün gitmesi için sosyal medyadan baskı yapan üniversite öğrencileri değildi yine üniversite ile hiçbir alakası olmayan cahil, akılsız bir topluluktu.
Cahil kafasız eksileyen CHP'liler ülkeden defolun kalabalık yapıyorsunuz
olması gereken olmuş. sabahki paylaşımlarına da çok güldüm daha adamın haberi yok. haber vermeye tenezzül bile etmemişler :D
Bunun tek anlamı var, seçim is coming
+1
Ya bi s git ne boş insanlarsınız ya. Bir halttan anladığınız seçimmiş bilmem neymiş. Git boş işlerle uğraşma
@inhaler_ ?
@SevimliMox?
@inhaler_ Bana mı dedin?
@inhaler_ tersini kanıtlayacak herhangi bir argümanın yok, sadece boş konuşma diyebiliyorsun. Profil fotoğrafındaki gibi davranmaya devam et.
@SevimliMox seçim is coming diye saçmalayan kişiye diyorum.
He kardeşim he Bi halttan anladığın yok boş duyar kasmaya devam et
Yine delinin birisi kuyuya taş atmış...
Köy kahvesimi burası, dağılın 🤜😏
Önce Melih Bryin görevden alındığına inandırmak gerek.
Yanlış karar hükümet asla geri adım atmamaliydı umarım yerine şımarık züppelere haddini bildirecek çok daha otoriter birini getirirler !..
Mezuniyetiniz?
Boğaziçi öğrencilerine şımarık züppe mi diyorsun? Umarım usulsüzlüğe, haksızlığa direnen o ruh, senin gibi kafalara rağmen her daim ayakta kalır, her daim direnir.
Koyunbey ilkokulu terk. IQ 23. hobileri bilimum mallıklar
ortalama bir akp’linin zeka seviyesi:
Bence Boğaziçi üniversitesi komple kapatılmalı Türkiye'nin kimyası bozuk böyle mutasyona uğramış tiplere ihtiyacı yok !.. mikrop saçan lanet olası Amerikan üniversitesinin ne işi var bu güzel ülkede..
konuştukça batıyorsun, sus cidden.
Umut kırıcı bir insansın @ahmets61 Empati kuramıyorum seninle
Türkiye Ortadoğu Ülkeleri, Afganistan gibi değilse Boğaziçi Üniversitesi gibi yüzünü Batıya dönmüş birkaç kurum sayesindedir. Yok senden de anladığımız gibi halkın bir bölümünü Iraklı, Suriyeli, Afganistanlı, Lübnanlıdan farkı yok.
Düşünce yok anatilik zeka yok. Boşa yaşıyor. 2-2.-7 nedir desen bilmez.
cevap bile yazmayın şuna ya, 36 yaşında mk hadi diyelim 18 yaşına kadar çocuktu, geriye kalan 18 sene boyunca bir insan hiç mi kendini geliştirmez
Adam trol yüksek ihtimalle. Bu zeka'ya sahip biri olamaz çünkü :D varsa da evrimi tamamlayamamıştır.
Gülünç yorumlarınızı okumak gerçekten çok eğlenceli arkadaşlar nedense buraya yorum yazarken kendimi içi Piranalarla dolu bir havuzun üstünde balıklara yem atan biri gibi hissediyorum..😂
İnan ki israfsın kapladığın yere yazık yayılmış bi de ayı gibi ohh sorsan çarpım tablosunu bilmez süzme slak zırcahhil
Sizin gibi insanlar tarafınızdan şımarık züppe olarak adlandırılmak bizim için bir onurdur. Ülkemizin ne hâle gittiğini anlamayıp suçu bizlerde buluyor olmanız gerçekten üzücü bir durum. Bu arada ABD nin kurduğu kolej, Türkiye'ye devredileli 50 seneden fazla oluyor. Yetmedi mi kendi ülkenizin gençlerini sırf orada okuyorlar diye yabancılaştırdığınız?
Sınava girmiş kazanamamış büyük ihtimal. Tüm üniversitelilere topran garezi var 😂
Ayrıca üni okumak da mezuniyet de şart değil aslında. Aklı başında modern, dünyaya gözlerini kapanmadan yaşayan bir çok insanımız var. Annem babam böyle insanlar mesela.
Bu hangi mağarada doğup büyüdüyse artık öyle bir şansı da olmamış 🐑🧠
@YongAh ABD'nin kurduğu kolej belki kağıt üstünde Türkiye'ye devredilmiş olabilir ama yetiştirdiği insanların beyinlerini hâlâ onlar formatlıyor malesef.. hatta son olarak LGBT 02. sürümünü piyasaya çıkardılar artık hattâ Atatürkçülüğü bile benimsemeyen bir nesil istiyorlar zaten bütün kızılca kıyamet de bu yüzden kopuyor Türk devleti küreselcilerin bu kirli planlarına çomak sokuyor da ondan rahatsızlar bilmem anlatabildim mi..
atatürkçülüğü benimsemeyen nesil sadece senin desteklediğin parti yüzünden ortaya çıkan koyun sürüsünden ibaret endişelenmene gerek yok, biz Atatürk’ün miraslarına sahip çıkıyoruz siz elinizi sürmeyin yeter.
Siz el açıp iki dua edemeyen atalarına.. El pençe divan duran o hoca müsvettelerinin eteklerinde.. Halbuki tutup yakasını "sen ne diyorsun lan, kırarım o ağzını elini senin" dese.. Ben sana sonsuz hakvereceğim. Ama öyle değil.
Siz bana ne milliyetçilik, ne Ataya saygı, ne tarihe saygı vs.. anlatamazsınız. La Fontaine masalları bunlar.
J4wbona he sen git onu bir de Canan ablana sor bence o kadar emin olma daha birkaç ay önce İzmir'de tamamen LGBT renkleriyle boyalı kadınsı hatlara sahip Atatürk heykeli diktiler farkına varan sorgulayan var mı acaba içinizde bu nedir diye güya Aydın gençlik (!)
www.siyasetcafe.com/...-ataturk-heykeli-60222h.htm
@ahmets61 lgbt bayrağının renkleri ile uzaktan yakından alakası yok bu heykelin, siyah? su yeşili? lacivert? bordo? açık, bebek mavisi? farklı tonlardaki renkler ile rengarenk bir heykel yapılmış her şeyin altında aptal aptal anlam arayan sizlersiniz. Çamur atmaya çalışmadan önce gurur renkleri nelerdir öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum.
@ahmets61 Kral sen haklı olmasan bu kadar yarası olan gocunmaya gelmezdi buraya, kimin ne olduğunu aklı hür fikri hür olanlar biliyor ve gerçekten bu zihniyete sahip olanlarda bunun farkında. Kabullenmiyorlar çünkü 1900-2000 yılları arasında ki yönetimi masonların elinde olan Türkiye yok artık. Üniversitelerde gerçekten sadece ülkesine milletine hizmet etmek için ve ülkesini yukarilara taşımak için yetişen gençler var. Aramızda hâlâ boş arzu istek ve hedefler peşinde olanlar var. Şuna inancımız tam : kimin ne dediği değil Rabbimiz ne taktir ettiği ve edeceği önemli bizim için.
@isocan007 cahille münazaraya girmeyin. Şu alttaki beyinsizde bu kadar insan niye tepki veriyor diye düşüneceğine yarası olmayan gocunmaz demiş. He a q yaralıyız siz doğrusunuz s. ktrin gidin
Sizin Rabbinizle bizimki farklı mı? Senin el açıp dua etmenle benim ki farklı mı? Değerimizi kıymetimizi Yaratan katında sen mi belirliyorsun?
Böyle saçma laflar eden klasik tipler de iyice cehaletin kölesi.
Sanki herşey bunların tekelinde. Ülkenin de, dinin de ağası paşası bunlar. Her kim farklı düşünür bilmem neci olur, kafir olur 😂
Bakın size şunu hediye ediyorum. Ama kullanın öyle koyun gibi bakmayın 🧠
@isocan007 haha aynen belli kimin aklının ve fikrinin hür olduğu, koyun sürüsü sizi. Ülkesini yukarı taşımak için üniversite okuyor dediğin gençler kendisini avrupa ülkelerine atmaya çalışıyor çünkü imkan yok, hiçbir şeye paramız yetmiyor, hiçbir hayalimizi gerçekleştiremeyoruz, elin mültecisi bile bizden daha mutlu. Beyin göçü oranı o kadar yüksek ki, okuyanlar işsiz çünkü. İşsizlik oranlarından, atanamayan öğretmenlerden falan oranlardan haberiniz yok sanırım. Din diye diye iyice araplaştırdınız ülkeyi, din sevdanız yüzünden asla gelişemeyeceksiniz. Yazık.
@isocan007 kardeşim amacım burda milletle sidik yarışı yapmak falan değil değişik görüşteki insanların biraz olsun olan bitenlerin farkına varmalarını istiyorum sadece bir kişiye bile faydam dokunsa ne mutlu bana
Allah razı olsun üstad 🤲
@j4wbona siz kendiniz gelisemediniz farkında değilsiniz, ülkemizi hâlâ başörtüsü, camileri ahıra çevirme bunun gibi din düşmanlığı yapmakla uğraşarak ülkemize zerre bir şey kazandırılmayan 1900-2000 lerde ki yönetimin elinde olan bir ülke zanneden bir zümreye aitsiniz. Açın gözlerinizi, uyanın artık şu gaflet uykusundan kendinize bi gelin, Türkiye artık siha, güdümlü füze, lazer silahları, tank, insansız savaş uçağı vs. vs. Bunun nice nice teknolijik silahları üretti envanterine kattı, başka ülkelerede ihraç etti ve ediyor. Sizin gibi işsizlik diye bağırıp çağıranlar merak etmeyin sizinde işiniz aşıniz bitti bu ülkede, bir yere gitmiyceksiniz elbette burası sizinde ülkeniz vataniniz, siz gitmesenizde o sahip olduğunuz fikir düşünce yerini daha güzel, daha salih bir düşünceye, fikre zikre bırakacak inşaAllah 🤲
Yani ben orada okuyorum. Kim formatlıyor bizi orada? Hocaların böyle bir yetkisi yok mesela, derslerde bir şey diyeceğim de kayıt altına alınır, birileri şikayetçi olur diye hiçbiri bir şey diyemiyor. Binalar mı öğrencileri LGBT vs yapıyor diyorsunuz? Atatürkçülüğü savunmayan tanımadım hiç. Ama yoktur diyemiyorum, tanışmadığım birileri elbette vardır, yine de azınlık bir kesimdir. Bu arada sizin deyişinizle iplerimiz ABD ya da herhangi bir ülkenin elinde olsaydı bizler bu kadar sıkıntı yaşamazdık oradaki öğrenciler olarak. Kusura bakmayın, bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapıyorsunuz. Yine de fikirleriniz için teşekkür ederim.
@YongAh Allah aşkına bu PKK'lı teröristlere mi düştü sizin haklarınızı savunmak bunu nasıl gururunuza yedirebiliyorsunuz neden bütün nefretiniz sadece kendi devletinize de bu teröristlere size mi kaldı bizim haklarımızı savunmak bile deme gereği hissetmiyorsunuz? https://youtu.be/Wz3KxYHuSPg
Bu adam kim onu bile bilmiyorum. Videoyu da ilk kez görüyorum. Nefret güçlü bir kelime ayrıca beyefendi. Iktidar savaşlarıyla da millet birbiri hakkında ne demiş umrumda değil açıkçası, bunlara harcayacak vaktim de yok. Ayrıyeten kendimize saygımız var, bizler de birer insanız. Hedef gösterilen biziz, dinsiz olan biziz, alayımıza lgbtli falan diyip hakaret ettiğini düşünen insanlarla çevriliyiz. Edildiğimiz tehditlerin haddi hesabı yok. Bunları yapan bizler değiliz. Bize saygı duymayanlar yine sizlersiniz. Farklı fikirlerinden dolayı bizlere hakaret eden, aşağılamaya çalışan, küçük gören, bizi düşman gibi gören yine sizlersiniz. Kendi devletimiz bizim geleceğimize, sizlerin geleceğine bir bir taş koyarken ne yapmamızı bekliyorsunuz? Bir şeyler değişsin diye çabalamak, farklı şeyler yapmak neden devlet düşmanlığı olarak görülüyor? Siz peki hiç kendinizden utanmıyor musunuz sorumluyu öğrenciler bilirken, kendinizden farklı düşünen insanlara hakaret ederken?
@YongAh pardon da ben kime hakaret etmişim ablacım sabahtan beri herkes sırf fikrimi söyledim diye bana hakaret ediyor asıl.. hiçbirine hakettiği karşılığı vermedim dikkat edersen çünkü bunun kimseye bir faydası olmaz ve benim amacım da milletle kavga etmek değil burda zaten.. sadece farkında olmasanız da kimlerin çıkarlarına yardım ettiğinizi görün istiyorum bildiğin dağda çocukları kaçıran PKK lideriydi videoda konuşan adam ve neler söylediğini duydun.. ne söylenebilir ki.. bu asla göz ardı edilebilecek bir durum değildir umarım herkes daha fazla duyarlı davranır bundan sonra çünkü yarın öbür gün Allah korusun bir savaş halinde Suriyeli mülteciler gibi bizim sığınabileceğimiz başka ülkemiz de yok o yüzden hepimiz daha duyarlı olmalıyız..
çok iyi oldu, çok güzel de oldu
Atamayla gelen atamayla gider.
erken seçim haberi yaklaşıyor.
O kadar öğrenci zulüm gördü değdi mi
Sonunda olması gereken oldu
Olmaması gereken bi yerdeydi
Olması gereken buydu bence
At gibi gelen it gibi gider
Madem alacakti neden okadar uzatti
İç savaş çıksın diye uğraşıldı olmadı. Bu da tutmadı vazgeçtiler
Bir meli bulu gider 1000 meli bulu gelir n2 kadar cıvata varsa o kadar somun var laylaylaylaylaylayaaa oooo beşiktaşşşş
Boşuna sevinmeyin Tayyip Erdoganin aklinın zekatı topunuza yeter.. Bilerek oraya atadi bilerek aldı.
Bir bankanın yönetim kuruluna atanır.
turkiye ye bir dusman daha eklendi desene
Çokta güzel oldu çokta müthiş oldu
Siyasi İslâm ve türevleri bitmeye başladı
İyi oldu g. t oğlanına
Instagramı da kapatmış la askdlbfsaşdfnlska
seçim öncesi hazırlık,
kendisi bunu yalanlamis ya
seçim oncesi klasik manevralar.
Erken seçim yaklaşıyor desene 😂😂
chp doneminde hic bi sagci chpli ogrenciyle bira icen rektore bir sey demiyordu
Adam görevden alındığını sosyal medyadan öğrendi
Bu olay hakkında bir şey bilmediğim için bir şey demem saçma olur.
Defolup gitmesine sevindim.
Geldikleri gibi giderler 😂
Eee ne demişler? "Eden Bulu..." 😂😂😂
Reis evinden bile aldırır öyle yetkileri var
Gençler keyfini çıkarsın artık
Yazık oldu ya , keşke görevden alınmasaydı.
Kesin bir yerde doğruları söylemiştir
Bu kadar mı dünyadan haberiniz Yok.
Gönül doktoru, gönül işlerine odaklanmış @Topraki35 Kaç aylık mevzudan haberi yok doğal olarak. Hayret ediyorum
İyide bu ulkede kimler gorevden aliniyor bu yuzden ilgilenmiyorum ve ustunde durmuyorum ama iste hukumet kim dogruyu yaparsa onu gorevden alir
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Bu adam hükümetin adami zaten orada olmamasi gereken birisiydi ama gelen tepkiler üzerine görevden aldılar. Çünkü atanmış değil seçilmiş dekan olmasi gerekiyordu.
Hiçbir şey düşünmüyorum
Yerine beni getirmek için aldı görevinden Reis'im 💡🥰
Niye alınmış? Dertleri neymiş
Yemin ederim çok üzüldüm.
Başkanın ileri görüşlülugu 🤭
Emine erdoğan yürüyor boğaziçine
Kendi adamlari dolu heryer
Ne oldu ya foton gitti?
Çok şükür 😁
Defolsun gitsin