AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu da 2. Fıqra
Sarayda ülkeyi çok iyi sanıyor heralde pislik herif
Abi niye ülkenizin olumlu sunulmasından rahatsızlık duyuyorsunuz ki bu kadar salın ülkeyi 4wk melankolikleri
Olumlu giden bir şey söyle o zaman
Sizin anlayacağınız şekilde azami derecede basitleştireyim -her şey! Lan baban kuruş koklatmazken devlet baba sana yattığın yerden alkol almıyor diye bu kadar yükseliyorsan bu adam sizi haddinden fazla şımartmış demektir. Şu hakaretlere, yorumlara, iğrenç ağızlara bak. Ama ortadoğu avam halklarının seçtiği kader bu. Birilerinin gazına gelip liderlerine kaymaya çalışmak. Bıktık be.
Çarşı pazara çıkmadığın her halinde belli
Gerçekten bu ülkedeki herhangi bir muhalifle asla muhatap olmak istemiyorum. O kadar cahil, aptal ve safsınız ki insanın çıldırası geliyor. Neyin ne olduğuna dair zaten fikriniz yok ama bir insan nasıl içinde bulunduğu duruma kör olup kendine ezberletilen şeye bu kadar delicesine kanar. Andavallık bu. Fahiş fiyatlar var diye kuduruyorsunuz tamam anladım fakir bir halk ve birden parayı görmüştü deliriyor o yüzden. E iyi de adam! Herkes her şeyi satın alabiliyor. Ülkenin yerli marketleri var saatler içinde yağmalanıyor. Kargo şirketleri binlerce kişiye istihdam açıyor, yetiştiremiyor. Zerre utanmadan araba fiyatlarından dem vuruyorsunuz trafik nedir bilmeyen şehirlerde satışlar rekor kırmış millet durmadan araba alıyor. Tatilciler, tatil beldeleri, ben de varım diyebilmek için yüzlercesi hiç edilen bin liralık pizzalar... ve alkol tüketimi çılgınlığından bahsetmiyorum bile. Fahiş fiyatlar var diye krizden bahsedilmez.. krizden neredeyse tüm millet tüketimi hiçe indirdiğinde bahsedilir. Sizler ya geçmişe kör olmaktan zevk alıyorsunuz ya da hiç önemsemediğinizi iddia ettiğiniz siyasal islamcılık (!) tek derdiniz sizin. Ayrıca daha düne kadar 3. Dünya ülkesi bile olamayan türkiyeyi bugün kalkıp almanya, ingiltere gibi dünyanın enleriyle kıyaslayacağınıza, ne ara bu özgüvene sahip olduğunuzu düşünün. Bir de bu özgüveni size kimin yüklediğini..
Baba parası loading
Hepinizin kullanıcı adları, cümleleri, kelimeleri aynı 😂 yemin ediyorum zombi gibisiniz. Okuyanı, bilgili olanı aramayı zaten çoktan bıraktım da aranızdan bir tane gururlu, kibirli, cool ne bileyim kendini farklı ifade etmek isteyen biri yok mu Allahın ezikleri. İmdat
Ülke ekonomisini 19. Sıraya gerilletiniz. İngiltere ile kıyaslamak için cahil cesareti gerektirir oda sizde mevcut.
euro, dolarla kıyaslayan sizsiniz ama... Bir de şey videoları var; almanyada 200 euroyla marketten şunları alıyorum 😂😂 eminim size bunları ezberlettirenler bile bu g. zekalılık karşısında şok oluyordur. Ağzınızın aktığı o ülkelerde insanlar arı gibi çalışıyor ve seçimlere katılım oranı %50yi zorla buluyor. Değil her şeyi, hiçbir şeyi devletten beklemiyorlar. Bir de buraya bak herkes ilkokul mezunu, günlük ders çalışma süresi 10dk max. IQ desen zaten hak getire. Vay efendim niye fakirim. Yok canım artık.
Ülke ekonomisi nereden 19. Sıraya geriledi ya hu siz ne biçim nankörsünüz aklım duruyor. Senin bir üst neslinin açlıktan ağzı kokuyordu değil ülke ekonomisine sallamak başbakanın ayağını öpüyordu bir lokma için. Pissiniz ya çok pissiniz size diyecek hiçbir şey yok.
Cahil insanları hıyar kuyruğunda beklettiniz! Daha neye mahkum olsun bu halk?
O kadar cahilsinki sen ne anlatsam duvara anlatmaya benzer. Sizler alır gelişmiş ülkeyle kıyaslarsanız karşınızdaki aradaki farkı anlatmak için 200 euroya aldığı şeyden bahseder. İste siz kıyas yaparken sanki aynı seviyedeymiş gibi yapıyorsunuz işte bu yüzden “cahil cesareti” dedim.
Siz herkesin zengin olduğu bir ütopya kuruyorsunuz sanırım ama dünya üzerinde öyle bir mekan yok. Sebebi de senin gibi aç gözlüler bu arada. Geberdiğiniz o ülkelerde de işsizi var, fakiri var, açı var, hıyar kuyruğunda bekleyeni var hem de biri iki değil milyonlarca.. aksine inanıyorsan -ki inanabilirsiniz bu denli m*lsınız çünkü- new york dilenci kaldırımı, los angeles dilenci sokağı* aratmanı tavsiye ederim.
Sen önce git resmi rakamları araştır. Elbette her ülkede fakir var ama nüfusa oranla bu sayı nedir? Bunlar önemli. Cidden ne bu kadar bilgisizsiniz? Hem kendinize hemde ülkemize zarar veriyorsunuz.
😂😂 ya sen hayatında bir tane rakam araştırdın mı Allah için. Sayfana bak safi muhalefet yalan dolan. Rasyonalitenin ve gerçeğin zerre umrunda olmadığını biliyorum ama bir misal vereyim, örneğin amerikanın işsizlik oranı %6,5 türkiyenin ise %13... belki beynin almaz oran zaten nüfusa dağılımı demektir. İki ülkenin durumu göz önünde bulundurulduğunda bu farka yorumun ne olur.. yukarıda da onlarca şey söyledim ve oldukça ortada olan gerçeklerdi ama hiçbir şey söylemedin geçiştirdin. Buna da aynı şekilde olacak. Çünkü sizler olumsuzluklara odaklı ve maalesef ki kötüsünüz. İnşallah biz o kötü karanlığın bize dokunmasına bir daha asla müsaade etmeyeceğiz. Yani velhasıl, kudurmaya devam edin.
Enflasyon, faiz, işsizlik bunların hepsi bizde çok yüksek ve Tl tarih en değersiz döneminş yaşıyor bu yüzden 19. Sıradayız. Hala gelişmiş ülkeyle kıyaslıyor cahil. Ülkenin içine etmişler hala iyiyiz diyor pişkin pişkin.
aynı ezber, olmayan beyninize işlenmiş laflarla sadece birbirinizi galeyana getiriyorsunuz. Hükümeti ve destekçilerini zerre etkilemiyor bu çırpınışlarınız sadece aşırı komik duruyor. Kötülüğünüze çabalıyorsunuz yani diyeyim de... yalanla kimseyi ikna edemezsiniz. İyi ama daha iyi olacak* türevinden şeyler deneyin belki tutar. Andavallar :)
Sizden daha kötüsü gelmedi, kenan evreni bile solladınız. Yakındır halkımız uyanıyor senin gibi tuzu kurularında sonu geliyor.
Hangi halk 😂 senin cahil, ayyaş, sünepe topluluğun mu.. ezilmeye devam edeceksiniz inşallah :) kabullen ki acın azalsın veya ne halin varsa gör
Ezilen sadece biz miyiz? Pazardani fiyatlar herkesi alakadar eder, nice akpli bilirim ağlıyor geçim sıkıntısından beter olsun
Ay ne pazarmış alın tüm pazarlar sizin olsun ya vizyonsuz yalancılar
Yalancı dediğine göre tuzun kuru. Neyse seni cehaletinle yanlız bırakıyorum ne halin varsa gör
Sen ne halin varsa gör işsiz
Bôk atlar lig şu an en alt ligdeyiz bronz
Ülke bitmiş boş boş konuşuyor malum adam
Mart ayinda basvuru yaptiğim 1000 tl lik pandemi yardimi hala arastirma durumundaymis.
Daha bir sey dememe gerek yok sanirim :)
Bu adamın şizofren olduğunu düşünüyorum
Fakirsen böyle düşünmen normal canım. Başka yere ağla
Fakirleştik saray sayesinde herşeye zam
fakirsen diyor izmariti yiyor aç velet köz dudağında sönecek neredeyse
Senin içtiğin gibi fukara tütünü içmiyorum koçum ben bu başka şey 😌😌
Bunlar alıştı pudra şekerine
ananın altındaki köz mü 😅
Allah’ın altında kinden 😗
yak keke yak
Sen paran yok ben yakarım
way orul z kuşağı seni baya güldürdün haydi byw
Yaşlısın şakadan da anlamazsın 🤙🏻
yaşlıyım ama istesem senin gibi çocuk yaptıramam
Paran yetmez de ondan 😬
ahahaha sen haklısın tamam
Kapa çeneni
gülmekten uyuyamayacam şimdi
Bir de açlıktan unutamazsın
Uyuyamazsın*
haklısın yegen iyi geceler cümleten
Kaybol
O dünyayı sandıkta halk yedirecek.
Ben bu halka pek güvenmiyorum
En son seçimi hatırladığım kadarıyla %52 oyşa kazanmışlardı. Şu an çoğu sektör isyanda. Çiftçiler, tütüncüler, Z kuşağı, esnaf ve daha niceleri. Eminim kaybedecektir.
Tam net bir yenilgi yaşamalı, aradaki fark azsa onu bir şekilde tamamlar. Trafoya kedi girdi misali
O da var elbet her seçimde olduğu gibi ama belediye seçimlerinde sandık başında nöbet tutanlar cumhurbaşkanlığı seçiminde neler yapar.
oradan manzara farklı knk
İşte böyle diye diye cahil yaşlıları inandırıyo
refahtan yıkılıyoruz yine 🙈🙉🙊
hayırlı işler