Gündem konusunda 316 cevap paylaştı. Memnun olmayı çok isterdim. ama artık hiç ümidim kalmadı. Ekonominin geldiği bu nokta, artık yemi bir hükümete yeni bir ekibe fırsat vermeyi zorunlu kalıyor. Sabrımız tükendi. Reel enflasyon ortada. Sabit gelirlinin aldığı akacağı zam ortada. Artık gittikçe satın alma gücümüz verilen ya da verilecek olan zamlara rağmen daha fazla erimekte açığımız artmakta.
Hele onları da siz doyurun… keşke duymadaydım bunu, bana çok dokundu. Benim artık partim falan yok. Ben artık şapçı da dolcu da şucu da buçuk da değilim. Ben onurumla kimseye yük olmadan ve aşağılanmadan hatta 84 milyonla kucaklaşarak kardeşçe yaşamak istiyorum.
Ülkenin gidişatından memnunnolmak istesem de, gelinen bu noktada hiç memnun değilim ve hiç ümidim yok. Usulsüzlük kayırmacılık yapana teşekkür edildiğini duydum ve çok üzüldüm. İnşallah yanlış anlatmışımdır, inşallah dünden bugüne artık her türlü yolsuzluk ve usuldüzlük yapan herkes kim olursa olsun yargılanır ve suçlu olan cezalandırılır ve böylece yeni hırsızlıkların usulsüzlüklerin önü kesilir. Adalet gereği gibi tarafsızca işler, o zaman ben devrenizden düşünürüm.
BİST hâlâ düşüyor Borsanın haline bakın büyün çok kaliteli hisseler dinin de dibini görmeye başladı. Düşmeyen hisse kalmadı.
Dolar tekrar tırmanışa başladı.
Altın yine 500 TL ninnüzetine çıktı.
Merkez bankası başkanınvenüst düzeye yöneticiler artık dıkça değişir oldu.
Dolar çıkıyor Ekonomiye can verecek gözle görünür bir ciddi tedbir ekonomik paket yok. Eski bakan ortada hiçbgöxükmüyor ve giderken söylediği sözler çok manidar…
Allah bu millete acısın. Umarım yanılıuorumfur. Umarım herşey çok iyidir de ben henüz gördmiyorumdur.
Grçen sene bu zamanlar en kaliteli yerli domatesi 1 TL den alıp sos yapmıştım. Bugün yerli domatesi 5 TL ye aldım. Salatalık geçen sene bu zamanlar 1 TL idi bugün 4 TL ye aldım. Bütün market tavuğuna 40 TL ödedim. Of yaaa…
Herşeyin daha güzel olmasını hayal ediyoruz. Kimseyi üzmek istemem ama ben şu an için ülkenin gidişatından çok memnun değilim.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özet yaptın kardeşim 👏👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır değilim. Çünkü Ahlaksızlık, Yolsuzluk, Yüzsüzlük , Karaktersizlik ve Adaletsizlik insan boyun geçeli çok oldu.
İktidar : Hırsız, yalancı, sahtekar, yüzsüz, arsız ve kandırılmaya müsait vs..
Muhafelet: İktidardaki hükümeti kollamak için herşeyi yapan, birlik ve beraberlik temasını bir teraneye çeviren yapı
Halk: Yol yaptı, Köprü yaptı masalı ile avunan (ki hepsini binlerce katı paraya bizlere sattı hiç birşey yapmadılar) sonra alnı secdeye gidiyor diye mutlu olan güruh
Bilinçli azınlık : Bunlarda herşeyi dert eden ve kendini paralayanlar
Çözüm : Net ve somut olarak omuz omuza vermek, ayrıştırmadan kardeşçe kol kola girmek, karşılıklı konuşarak tartışarak anlaşmak11 Yorumla- +1 yıl
Birde elimizde her sıkıştığında 15 temmuz darbe girişimi var, ağızlarında ama cumhuriyet bayramı 10 Kasım ve tüm özel günlerde hep bir mazeretleri var.
+1 yılSaygı saygı diye başımızın etini yiyenler! Nerdesiniz? Bakıyorum da işinize gelince fikrinizi yazıp hakaret etmeden durmuyorsunuz. Sonra da gelip "biraz saygı göster" asıl siz biraz denge ve edep gösterin. Sende istediğin partiyi tut evladım. İnsanların fikrini sorarak sadece karmaşaya neden oluyorsun. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim: görmüş olduğum muameleye, şahit olduğum haksızlıklara rağmen CHP'ye parti muamelesi yapamam.
~korona döneminde bile ülkeyi gayet iyi yönettiği yadsınamaz olan cumhurbaşkanımızdan gayet memnunum. Sürekli olarak başkalarıyla kıyaslayıp -sanki onlar mükemmel gibi davranıyorsunuz ya gerçekten güldürüyorsunuz- durmayın. Her şeyi dengiyle kıyaslamalısınız 📙43 Yorumla- +1 yıl
Ben hiçbir zaman AK partili olmadım öncelikle bunu söyleyeyim sadece burada öyle görünerek İnsanların fikirlerini merak ettim hala aynı kafada devam ediyor mu diye evet birçok kişi aynı kafada devam ediyor? Otur televizyon kanallarından izlediğin gibi değil hayat pazarda kalan meyve sebzeleri toplayan insanlar var bu ülkede meclisin önünde kendisini yakan ama televizyonlarda görünmeyen insanlar var. Tıraş olmaya gittiğim berber ile ekonomiyi bahane ederek dakika başı zam yapıyor sen memnun olabilirsin fikrine saygım sonsuz ama artık bunları beni çok sıktı biraz da başka insanları görmek istiyorum n azından iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı öyle anlarım ama kesinlikle Ak partili değilim
- +1 yıl
Olabilir, herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.
- +1 yıl
Saygı duyuyorum
Ulkenin gidisatindan bir yasli kesim memnun onlarda yag kuruguna girmedikce ses cikarmazlar 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten yağ alacak paraları da kalmadı eridi gitti onu da başarı sayıyorlar
- +1 yıl
Bende anlamadım gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılne memnuniyeti yahu yargı sıstemı cokmus tek adamın agzına bakıyor dava acmak ıcın mafya devlete sızmız mallara çöken çökene , beledıyeler ustunden vakıflar rant kapısı olmus , devlet ıhalleerı 5 sırkete verılıyor ekonomı rezil 8.70 dolar olabılır mı yahu? sen hala zam yapıyorsun utanmadan yapacagın asgarı zam % 10 en fazla .
turban serbest yol yaptı demı dıyor troller chp ulkeyı mahveder diğer partıler mahveder ulkeyı dıyor , bunların yapacagı kadar olamazdı.
sosya statü mahvoldu türkiyenın inkılap ve degerlerı yerle bir egıtım sıstemı yerle bir
gençler ulkeden kacma noktasında .
sacma sapan her ile unıversıte acılıyor.
tüm atamalar liyakatsız.
ınsanlar ayrıstırıldı.
elin orta avrupadaki ga. vatı 3000 euro 1 aylık maası ıle arfac alırken aynısı bızım ulkemızde 70-80 k bandında asgarı ucret 2850 .
daha ne yazalım gıdışat ile
Allah daha kötüsünden korusun bizi.10 Yorumla
+1 yılBir gün bir Alevi müşterim vardı bana bişey demişti hiç unutmuyorum.. Erdoğan ülkeyi altınla donatsa bile oy vermem.. bu arada Çok alevi arkadaşım var müşterim var severim kendilerini … bu sözün altında bişey aramayın.. sadece bazı insanların siyasete bakış açısını anlatmak istedim.. içlerinde Erdoğan’a oy verenlerde var.. demek istediğim bazı insanlar siyaseti ideolojik bir kalıbın içine koymuş dışına çıkamıyorlar …
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim gerçekleri görmek için Alevi ya da normal olmasına gerek yok, bugün Ankara 'da ekmeğin fiyatı 1750
+1 yılBen muhalefeti ama her partiye, her iktidara
Çünkü ben vatandaşım
Çünkü her zaman en iyisine layığım
Kendimi bildim bileli (yaşım itibarı ile çok fazla iktidar gördüm) memnun değilim. Her gelenin muhakkak yanlışları, yapmadıkları var.
Vatandaş olarak yaptığını değil yapmadıklarını da istemek zorundayım. Eğer halkımız bu bilince varırsa ülkemizin gıpta ile baktığımız, çoğu insanımızın gitmek için can attığı Avrupa ülkelerini geçeceğinden eminim.
Sağlıkla kalın13 Yorumla- +1 yıl
Zaten a ya da b partisi olarak söylemiyorum ama gerçekten bunlar artık sıktı tek bildikleri vergi zammı yapmak doğalgaz elektrik ve petrol zammı yapmak ama maaşlara gelince elleri titrer memnun olan şunu hiçbir zaman düşünmüyor adamlar CHP'nin vaatlerini çaldı emekli ikramiyesi taşerona kadro CHP'li belediyeler de asgari ücret 3 bin TL adamlar dediğini yapıyor
- +1 yıl
Üretimin bittiği ülkelerde enflasyon kaçınılmazdır, sonuna kadar haklısın.
Politika zaten iki yüzlülüktür😁😁😁
Fikir çalsa da bu ülkenin vatandaşının işine yarıyorsa iyi (fikir çalınmasını tasvip etmiyorum bu arada)
- +1 yıl
Ayrıca hadi verdiler kaç senedir bin TL faik Öztrak 2 Bin TL olsun dedi her şeye zam var ama maaşlara yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumdan memnun olan insan normal değildir. Artık baştakiler insin hükümet değişsin ne hayvancılığa ne tarımcılara ne esnafa hiçbirşeye destek vermiyorlar. Tek bildikleri köprüler, oteller, yolllar ve zamlar. Ülkece hiçbir konuda başarılı değiliz güzel ülkemizi bu halde görmek beni çok üzüyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ama hala destek veren sığır kesimi var
Cevap sahibi+1 yılİşte en çok şaşırdığım konuda bu.. Gözleri kör mü bu insanların, cahillik çok kötü :/
- +1 yıl
Çünkü cehape zihniyeti kafasında yaşıyorlar
+1 yılMemnun olanın tuzu kuru heralde. Hicbirzaman memnun olacağım bir gidişat göremedim.
Geçen akp diye üste çıkan bugün bunları mi yazıyor cidden ironisiniz ne yapmaya çalışıyorsun?21 Yorumla- +1 yıl
Sadece gerçekten insanların fikirlerini merak ettiğim için böyle bir şey yaptım ama gördüm ki halen memnun olan var gerçi ne için memnun oluyorlar onu da bilmiyorum ama gördüm ki hala bizim bu insanların bazıları aynı kafada ama ak partili değilim onu söyleyeyim
Sen diğer başlıklarda sanırım AKP yi savunuyordun fakat nabız yoklaması demişsin AKP ile işim olmaz demişsin, baya linç alıyordun. İnsanların artık tahammülü bile kalmamış sanırım...
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle insanlar gözünü açmış dediğim gibi ben AKP'li değilim
- +1 yıl
Ama hala memlekette koyun sürüsü var
Memnun olunacak tek bir artısı yok beyinden memnun olalım.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemnunum diyen bir vatandaş tuzu kuru olandır ama ya olmayan o kadar insan ne olacak yahudi hahamın dediği harfiyen çıkıyor maalesef böyle olmamızı yine bu vatandaş istedi kurunun yanında yaşta yanar ayeti kerimede nasıl yönetilmek isterseniz öyle yönetilirsin sonumuz bataklık
10 Yorumlamalum adamı ölümüne kafes dövüşüne çağırıp ülkeyi kurtarmak istiyorum 😇✔👍
13 Yorumla- +1 yıl
Dövüş sporları ile mi ilgilisin
- +1 yıl
Bende varım beraber yiyelim
+1 yılSence sorgulamayan yaşlı dede ve ninelerimiz dışında memnun olan var mıdır?
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarda genç olup seven var ama onların da tuzu kuru olacağını düşünüyorum birde geçmiş dönemlerde ki hükümetler yüzünden bugün bunlar dinî kullandı
- +1 yıl
Aynen
Memnun olacak ne kaldı ki soruyorum size herşey zam oldu düşünün ülkenin başında öyle şizofren hastası bir adam var ki tüm dünyada ücretsiz yapılan aşı bizde ücretsiz diyor doğal gaz elektrik zammı, şimdi insanlar yağ kuyruğuna girmiyorlar çünkü insanlar da alım gücü bırakmadılar ve yazlık saray yapıyoruz neden pandemi döneminde IBAN numarası verdik sonuçta kaçak sarayların parası gitmesin.
20 Yorumlamemnunum diyen ya zengindir ya yandaştır aklı olan insan memnunum demez.
herşey ateş pahası nesinden memnun olacksın iş yok güç yok11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👏👏👏
+1 yılBazı pruzler VAR kusursuz demiyorum ama yinede memnunum evet
50 Yorumla
+1 yılNeyine memnun olabiliriz ki ne üretiyorsun sana ait ne üretiyorsun Vatanıma ait ürettiğin ne Diğer detayları konuşmaya hiç girmeye gerek yok O da bir yara işte içimizde artık
10 Yorumla
+1 yılUlkenin her yonde gidisati bok cukuru. Boyle bulunmaz bir memleketin icine sictilar. Gerizekali halkda hala destek veriyor. Adamn kendine sadece 16 tane saray yaptirdi lan gerizekalilar. Her biride dudak ucuklatan fiyattan. Bu ulkenin çok kisa surede toparlanabilcek bir potansiyeli var ama gun gectikce zorlasiyor. Uyanin artik uyanin milletim
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet memnunum. Çünkü muhalefet olark biz kendimize düşeni yapmıyoruz ve adamlarda bizden destek alıyor. Yani iktidara muhalefet olarak gizliden destek verdiğimizi düşünüyorum.
10 Yorumla Gündem konusunda 765 cevap paylaştı. tüm dünyada pandemi koşulları var bir tek bizim ülkemiz mi böyle sanki.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama tüm dünya vatandaşına baktı ABD para verdi muhtaç etmedi bizimkiler IBAN numarası verdi çoğu kişi de almadı
- +1 yıl
O kadar yapılan israf yanında bu hiç bir şey
Değişim iyidir çünkü iyice semirdiler artık dertleri hizmet değil koltuk ve iktidardan düşmemek
Eskiden kötüydü elbette ki iktidar oldular lakin kötüyü arar olduk10 YorumlaÇok memnunum uçuyoruz yakında ay'ıda fethedecez mee
13 Yorumla- +1 yıl
Dombra ile kement atacağız
- +1 yıl
😂😂😂 gizli kullanıcı arkadaş da Norveç sandı
+1 yılBir gidişatı olsa değerlendireceğim de, TV kanallarında kedi köpek haberleri paylaşıyorlar. Medya yok. Eee, birkaç kanal var onlara da küfür ve her ay ceza geliyor. Sahi gidişat mı?
10 YorumlaBu her zaman böyleydi yani şimdi de böyle partilerle alakası yok insanlar sıkıntılı makam mevki para pul görünce açgözlü oluyorlar
20 YorumlaGidişattan memnun değilim. Para birimimiz eriyip gidiyor. Milli gelirimiz afrika ülkeleri sınırına düştü. Ekonominin düzelmesi lazım
10 Yorumla
+1 yılBu ülke hepimizin bütün partilerin tuzu olan bize oluyor onların maaşına yüzde yüz zam bize yüzde üç beşle idare et bu halk uyanmalı artık
10 Yorumla
+1 yılMemnun değilim diyenler erdoğan rejiminin her icraatını destekliyor. Beter olun, yerle bir olsun o ülke. Umrumda bile değilsiniz.
10 Yorumla
+1 yılHer hangi bir partiyi desteklemiyorum desteklemem de
10 Yorumla
+1 yılŞu şöyle sagciysan ülke iyi solcuysan ülke kötü bu yani solcuya sorsan ekonomi kötü Türkiye battı sagciya sorsa. Ekonomi iyi ülke uçtu
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kendine göre yanıt ver mutfak zamlar maaşları düşündüğünde memnun musun
- +1 yıl
Soru sorulmuş bende cevapladım evlat sana ne lan
- +1 yıl
Yürü git lan
Gündem konusunda 631 cevap paylaştı. Her şey pahalandı, her şeye zam geldi. Ne zaman refaha ereceğiz bilmiyorum. TOGG arabası çıkınca mı?
10 Yorumla
+1 yılKötü günler geride kaldı daha kötü günler bizi bekliyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç memnun değilim.
şu an ki hükümet varken geleceğe dair hiç umudum yok.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, s*kiliyoruz. İşin kötü tarafı zevk de vermiyor.😅 İşin şakası abartmamın dışında memnun değilim fakat bazı kötü durumdaki ülkelere bakınca da şükrediyor insan, galiba.
10 YorumlaSen sanki geçenlerde akpliyim diye biseyler yazmıştın öyle bi soruda denk geldim sana diye hatırlıyorum hani hayırdır ne ayaksin sen
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal deney nabız yoklaması diyelim AKP ile işim olmaz
+1 yılÜlkeyi sanki çocuk yönetiyor siyasi partilerin hepsi kavga derdinde biraz ülkenin gidişatına odaklansalar 70 yaşındaki insanlar bebek gibi kavga ediyor
30 YorumlaBeni ilgilendirmiyor bile giderim babamın yanına Endonezya bile daha iyidir ya da kuzennnn size gelimmi he Fransaya birazda ben sana yük olayım
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Uffff hyr gelme kal sen kendi kabilende hdhdhdhd
- +1 yıl
@Yalnıztona2 kabile dediğin yere hayran kalmıştın yanlız hatırlatayım tona
- +1 yıl
Ulan olm Allahın unuttuğu yer nesine hayran kalayım oranın her yer orman orman da çeşit çeşit boyum kadar böcekler garip yaratıklar dans eden yerliler her sey varlan (Aphell bu arada ordaki yerliler bile dans etmeyi biliyoken sen bilmiyosun ya azıcık onları örnek allan)
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Yalnıztona2 tamam tamam boş yapma gene başlama hadi vitaminsiz böcek kadar boyun var zaten ordaki yerliler seni s*ksin dans ede ede
+1 yılEkonomik durumdan ben de memnun değilim cok savurganlar ulkeyi yönetenler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTek temennim o Yiğit adamın bir an önce hasıl olması.
20 Yorumla
+1 yılulkenin gidisatindan memnun olan var mi cidden
32 Yorumla- +1 yıl
Bak aşağıda varmış ben değilim
- +1 yıl
beyni ypkmus o zman ne diyim
+1 yılbu kadar güzel bir ülkeyi o ülkenin topraklarını satarak korumaya çalışıyorlar aslında diğer ülkelerin vatandaşlarına verdikleri önemi bize verseler her şey hallolacak ama işte
10 Yorumla
+1 yılEkonomiden yaşam tarzından Memnun değilim ama ekonomının duzelmesını bekleyemem elıme gecen fırsatta ben uçuşa geçer
10 Yorumla
+1 yılIşık saçan amblem diyor Atamız.. Doğru yolu takip ediyoruz demek ki. 😀 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Koyduğun görsele dikkat etsen kendin ile çeliştiğini anlardın.. Ama pardon siz sadece eleştiride varsınız.. Neyin ne olduguna bile bakmadan balıklama atlıyorsunuz eleştiriye..
+1 yılHiç memnun değilim ama fazla da konuşamıyorum başıma bişey gelicek diye:)
10 Yorumla
+1 yılbirileri bakan olduktan 2016 dan sonra ekonomi poka sardı her şey battı gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir tek söz söyleyeceğim. Eğer bu salgında akp dışında bir parti başta olsaydı, ülkede yaşlı kalmaz telef etmek için ellerinden geleni yapardı. Özellikle cehape zihniyeti..
414 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptı da yaşlı kesime söyler misin emekli maaşı eridi gitti
Cevap sahibi+1 yılFransa da sarı yelekliler, İtalya'da işçiler ayaklandılar, onlarda kriz yok mu? Bir bu ülkede mi var kriz, salgın var, ben ölüp gitmekten bahsediyorum sen paranın eridiğinden, gözünü aç istersen.
- +1 yıl
Para olmadan yaşanmaz bu ülkede insanlar benzin döküp kendini yaktı ama yancı medya vermedi bu yüzden haberin olmaz sen a haberi izle
Cevap sahibi+1 yılNe çabuk unuttunuz hastane kuyruklarını, su kuyruklarını, yazar kasa fırlatan esnafı...🙂
- +1 yıl
Çünkü o dönemde insanlar fikrini yazıyordu, söylüyordu şimdi adam korku cumhuriyeti kurdu şimdi de kuyruk yok çünkü alım gücü düştü
Cevap sahibi+1 yılKorku cumhuriyeti kurduğu için mi muhalefet istediği açıklamayı yapıyor, onun için mi adama ana avrat düz gidiyor, onun için mi sen diktatörsün derken gözlerinin içine bakarak söyleyebiliyorlar... ya geç bunları, başka argümanlarla gel, boş yapma.
- +1 yıl
Muhalefet her açıklama yaptığında yancı savcılar tazminat davası peşinde koşuyor ama Akape zihniyeti herşeyi der kendileri baş fetocu onlara ses Yok
- +1 yıl
Evet, şimdi deAkape zihniyeti de gençleri telef ediyor yaşlıları etmemek için, bravo çok gerçekçi bir yorum👏👏
- +1 yıl
@Bodyofnothingness Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ortada işte
- +1 yıl
Sadece o mu, kaç kadının şehidin ahı var üzerinde, kaç gencin maaşı var kasasında...
- +1 yıl
Ben bedensel engelliyim işten çıktıktan sonra ev geliri yüksek diye tekrardan engelli maaşı vermediler engelli kamu personeli seçme sınavı yaptılar saçma sapan puan 4 yıl oldu sınav 2 yılda bir atama desen 2 sene de bin oda çoğu diyanet
Cevap sahibi+1 yılSenin bedensel engelli olman başka partinin umrunda mı sanıyorsun. kaç kadın, kaç şehit kaç gençmiş söyle de bilelim. Saçma sapan yorum yapıyorsunuz, belge ile konuş, yandaş medya yalanlarıyla değil.. akp umrumda değil, ama baş fetöcün olduğunun kanıtını göster de bizde görelim. Sizin gibi koyunlarla uğraşmamak lazım..
- +1 yıl
Baş Fetöcü şu an senin yardakçılığını yapan zihniyetin kendisidir. Her haltı yiyip Chp'ye atın tabii alıştınız iyice
- +1 yıl
Fetocu olduğu çok ortada belge dersen internet de resimleri çok var dön gel diye ağladığı soylunun hoca efendi dediği milyonlarca kanıt olur.. engelli olmam başka Parti'nin nasıl umurunda olacak ülkeyi bunlar yönetiyor komedi misin
Eheuhe.

Çok memnunuz..
11 Yorumla- +1 yıl
Photoshop sağ olsun her şeyi yapıyorlar ah atam olsaydın keşke
+1 yılAsla memnun değilim asla.
20 YorumlaSaglik egitim ekonomi coktu.
10 Yorumla
+1 yılDeğilim. memnun olacak bir şey yok ki.
10 Yorumla
+1 yılO yiğit adamın çıkmasına az kaldı
10 Yorumla
+1 yılBu sözüde kesin Atatürk söylemiştir zaten. Ne kafar seviyorsunuz Atatürk ün arkasına saklanmayı
03 Yorumla- +1 yıl
O adamın aklı ve kurduğu sistemi ne yaparlarsa yapsınlar bozamiyorlar o yüzden evet onun arkasından gidiyorum
- +1 yıl
Arkasından giden bir muhalefet ve bu muhalafete destek veren halk yok malesef sadece maskesini takıyorsunuz
- +1 yıl
Sen merak etme Halk gözünü açıyor artık
+1 yılSorun ak partide değil. Oy veren kimselerde. Hâlâ veriyorlar ya..
00 Yorumla
+1 yılAtatürk un bu sözü ne kada da AKP yi anımsatıyor 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Akp üzerine alır doğru hırsızlar ya
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Sana göre hırsız, SN hırsız görmemişin. yemıyo bi tarafların başka hırsızlara hırsız diyemıyosun işine gelene de hırsız diyosun iddiası gecenede.
+1 yılülke cumhuriyet tarihinin altın çağını yaşıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru zamlar konusunda fakirlik konusunda altın çağı yaşıyoruz
- +1 yıl
Baya altin cagini yasiyor ya her gun binlerce degil on binlerce genç yurtdisina gidiyor neden peki hic dusunuyor musunuz cahiller? Is yok adam her topragi satti her seyi ozellestirdi daha ne satacak bilmiyorum. Kanal İstanbul zaten rant oralar simdiden satiliga cikti. Binlerce yildir kanla alinip kanla korunan bereketli topraklari bak adam parayla satiyor. Kendine ait 16 tane saray yaptirdi. Her birinin maaliyeti ve giderleri dudak ucuklatiyir. Her birinde beser altisar maaş otuzar kirkar bin tlden sonra emekliye çift dikiş ha ahmaklar !!! Uyanin artik uyanin
- +1 yıl
Aldigim her nefeste vergi var bu topraklarda. Sizin gibilerede hakkimi zerre helal etmiyorum bize zulum ediyorsunuz bu adami destekleyerek. Hakki soke soke alacagim bunuda buradan yaziyorum. Ama öbur tarafta ve daha agir bir sekilde.
- +1 yıl
👏👏👏
memnun değilim tabii ki, adım atamıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılatatürk burda mehdiyi söylemiş
20 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değilim tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılBu yalanı nerenizden uyduruyosunuz atatürk hakkında kaynak ne?
00 YorumlaDeğilim battı batıyoruz
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamlardan memnun değilim.
10 Yorumla
+1 yılHayır
30 YorumlaÇare Fatih Erbakan chp akp mhp iyip boş bunlar.
10 YorumlaMemnun olunacak en ufak birşey bıraktılar mı.
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat