Ülkenin gidişatından memnun musunuz?

Doğruyu konuşmak gerekirse ben ülkenin ekonomik olarak gidişinden çok memnun değilim daha dün berbere saç sakal tıraşı olmaya gittim ve adam zam yapacağım bayramdan sonra diyor saç sakal 40 TL olacak sadece saç tıraşı 5 TL olacak düşünün, doğal gaz zammını saymıyorum bile, verilen maaş zamları ile yapılan zamlar arasında uçurum var bence değişim iyidir ben 30 yaşındayım 20 yıldır bunlar var ak parti hükümeti gitsin de gerçekten iyi mi yoksa kötü mü görelim üstelik verilen bayram ikramiyesi taşeron işçilere kadro bunlar normalde başka partilerin vaatleri idi ve düşünün ki emekli ikramiyesi bile kaç yıldır bin TL ve düşünün ki milletvekilleri milyar alıyor ama İnsanlara geldiğinde çift dikiş diyorlar. Mesela Mansur Yavaş bile belediye olduğu halde devletin yapmadığı yardımları yaptı. Tabi hırsız hükümet 2015 Kasım’da CHP’nin vaatlerini kullandığını da unutmadık.

Umarım Mustafa Kemal Atatürk atamın dediği parti kazanır da ülke bunlardan kurtulur.

#SiyahMaskeli

#GidisatNasil

07.07.2021 ------ 01.11
Evet memnunum
Hayır memnun değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ülkenin gidişatından memnun musunuz?