Çiftlik Bank vurgununda dolandırdığı 132 bin kişinin paralarıyla yurt dışına kaçan ve yıllardır firari durumda olan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın önceki gün saklandığı Brezilya'da Sao Paulo'da bulunan Türkiye konsolosluğuna teslim oldu. Avukatları aracılığı ile Türkiye'de yargılanmak istediğini ancak tutuklanmamak kaydıyla konuşma talep edeceğini belirten Mehmet Aydın'ın konsolosluktan da bir isteği olmuş.
Tosuncuk tutuklanmamak için Türkiye konsolosluguna başvurdu! Sence de tutuksuz mu yargılanmalı?
Bu tip varlıklar kolay kolay tutuklanmazlar, sanmıyorum tutuklanacağını ama bana kalırsa bu gibi şahıslara milletin güvenini sarstığı için ve insanları dolandırdığı için gün yüzü gösterilmemeli. Kusura bakmasınlar bu ülkenin insanlarını enayi yerine koymasın kimse.
Bu tip varlıkların daha yeterli sermayesi ve bilgi birikimi yokken, gerekli teminatları olmadığı halde halde elini kolunu sallaya sallaya bu girişimde bulunmasına izin verenlerde hata.
bu gelsin Türkiye ye bu o dolandıran kişilere teslim etsinler bakalım bir de utanmadan teslim olacağım diyor şerefsiz onca insani dolandırmak kaçmak kari kızla güzel yemek güzel şimdi para bitti Türkiye cumhuriyetine güveniyorum zaten Türkiye cumhuriyetinde adalet te yok haberlere tosuncuk müebbet yemiş deseler bile inanmam artık
Devlet tosunun paraya çökerse yargılanır. Zaten onun pazarlığı çoktan yapılmıştır. Sonrada hiç bir vatandaşımızı mağdur etmicez, paralarını son kuruşuna kadar alacak diye açıklama yapar ve show tamamlanmış olur.
Paralar suyunu çekti geri dönüyor. Bir kaç yıl yatar çıkar sonra kaldığı yerden devam eder. Öpmeye, bu millet öpülmeye alışkın, Yimpaş, JetPa, Güvener Holding, Kombassan Group, Simdi de Tosuncuk kollektif şti. Tek fark İslami değil
Bence o aptal insanlari tutuklamak lazım adam aklını kullandı diğer enayiler tutuklansn böyle akıllara ihtiyaç var helal olsun tosuncuk diyorum aptalları eledi işte
Toduncugun güvendiği birşey olmasa teslim olmazdı, paraları BTC ye yatırmış diyorlar, o kacytgindan beri BTC çok fazla kazandırdı, belki geri ödeme yapacaktır, herşey olur