Gündem Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz? AKP CHP İYİ Parti MHP HDP DEVA Saadet Partisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Daha çok oy daha çok yorum alabilir miyizz Güncellemeler+1 yıl Daha çok oy daha çok yorum alabilir miyizz Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PonçikReis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Onu bunu bilmem ben tipçiyim. Sera Kadıgil’de geçti on numara oldu. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl O değil de 1 tane kız ak partiye oy vermemiş. Yorumla PonçikReis +1 yıl Akp’ye vereceğime liboşlara veririm daha iyi. 🥰 Yorumla Gergous +1 yıl o tecavüzler olabilir diyen sera kadıgil mi? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl A nın karşısına leblebi yazsan onu seçerdimnot : gizliyim çünkü iş arıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah kısa süre içinde iş bulursun. Yorumla
wodthatcantselbugati Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl a dışındakilerin hepsini değerlendirmeye alabilirim ama a-yı istisnasız asla kaale bile almam 3 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Siyaset konuşmak doğru değil bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmuyoruz. Anket yapıyoruz. Yorumla
GorkemGuvenK Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Açıkcası hiçbir partiye güvenim yok fakat günümüzdeki iktidar artık değişsin yeter bıktık bıktık. ben chp diyorum.. 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 372 cevap paylaştı. A şıkkına vermem mesela 2 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Chp tabi ki. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Beşiktaşlı olduğun için görüşünü süper görüş seçeceğim.Şimdiden haberin olsun. Yorumla BeşiktaşlıHatunn +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla Soran +1 yıl :) :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onu bunu bilmem ben tipçiyim. Sera Kadıgil’de geçti on numara oldu.
O değil de 1 tane kız ak partiye oy vermemiş.
Akp’ye vereceğime liboşlara veririm daha iyi. 🥰
o tecavüzler olabilir diyen sera kadıgil mi?
A nın karşısına leblebi yazsan onu seçerdim
not : gizliyim çünkü iş arıyorum
İnşallah kısa süre içinde iş bulursun.
a dışındakilerin hepsini değerlendirmeye alabilirim ama a-yı istisnasız asla kaale bile almam
Siyaset konuşmak doğru değil bence
Konuşmuyoruz. Anket yapıyoruz.
Açıkcası hiçbir partiye güvenim yok fakat günümüzdeki iktidar artık değişsin yeter bıktık bıktık. ben chp diyorum..
A şıkkına vermem mesela
Hiçbir partiye oy vermeyi düşünmüyorum.
Chp tabi ki.
Beşiktaşlı olduğun için görüşünü süper görüş seçeceğim.
Şimdiden haberin olsun.
❤️❤️❤️
:) :)
hiçbiri
Kendime
Akp ve mhp ye asla