28 nisanda kendi aracımla akşam işe giderken 19:25 de polisler durdurlar ve hiç birşey sormadan tutanak tutup imzalattılar. Dedim bu cezamı hayır dediler tutanak sadece dediler. Bugün eve 3150tl ceza gelmiş.
Şimdi benim çalışma belgem var biz muafız bu durumdan bana neden ceza geliyor..
Ben bu cezaya itiraz edebiliyormuyum
ya da bunu ödemek mecburiyetindemiyim
Şimdi benim çalışma belgem var biz muafız bu durumdan bana neden ceza geliyor..
Ben bu cezaya itiraz edebiliyormuyum
ya da bunu ödemek mecburiyetindemiyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tabikide itiraz etme hakkın var savcılığa gidip durumu anlatman gerek tabi kabul ederlerse
15 gün süresi varmış onun
Polislerin paraya ihtiyacı var, aynısını da ablama yapacaklardı da dişli görünce suspus oldular.
Hayır zaten çalışma belgesi olanlar yasaklardan muaf, ben hergün o saatte işe gidiyorum ve çalışma belgemde var yanımda sürekli şaka mı bunlar…
Hayır mahkeme açılmış bide bilgim de yok tebligatta gelmedi 15 gün itiraz süremde dolmuş..
Bizim polislerimiz dolandırıcılıkta ustalar gerçekten
Günaydın, çoğu polis böyle zaten. Benim de ablamın çalışma belgesi vardı yanında ama para koparmak için yapmadığı şebeklik kalmadı adamın. Zaten cezanın yazıldığı gün çalışma belgenin tarihü olduğu için bir ley ödemezsin.
Arkadaşım alkollü araç kullandı ceza yedi ehliyeti gitti ona eyvallah dedi. Saat akşam 21:00 di sanırsam, birde sokağa çıkmadan ceza yazmış. Gitti savcılığa sn savcım ben alkollüydüm evet onun cezasını yedim ve ödedim. Ama benim iş yeri belgem var o gün işe gidiyordum demiş. Savcı sen alkollümü gidiyorsun demiş. O benimle işyerimle alakalı durum demiş savcı cezayı iptal etmiş ama 15 gün olmadan…
Ben şimdi neden durduk yere 3500tl yakın para vereyim devlete hiç bir suçum yokken,15 gün sürem dolmuş o yizden itiraz edemiyormuşşum
15 gün içinde sana bilgi gelmedi mi?
Hayır ne bir bilgi ne bir tebligat zaten bu durum 28 nisanda oldu tam kapanma olmadan akşam saat 19:00’da yasak varken..
Ben bilsem zaten itiraz ederdim. E devlette uyap girdiğimde gözüküyor herşey ama
Var ya bilerrk yapılmadıysa ben bir şey bilmiyorum. Allah bilir kaç kişiden böyle böyle para almıştır bu devlet. Sen yine git itirazda bulun bence, sonuçta bilgilendirme yapılmamış. Kalkıp da "aaa e devlete bakayım ceza kesilmiş mi bana acaba bir şeyden" diyecek halin yok sonuçta
Aynen gidecem yarın mahkemeye itiraz dilekçesinde bulunca çalışma belgesiyle birlikte birde ceza gelmiş ve faiz işlemeye başlamış onuda gelir idare vergisinden gördüm gerçekten unutsak adamlar donumuzı alacaklar 😒😒😒
Hatta o poliside şikayet edecem
Aynen şikayet et nasıl bir dolandırıclıktır bu ya aldıkları vergi yetmemiş şimdi haksız yere para almaya bailamışlar
Zaten devletimiz polisimiz bize değil turiste anlayışlıdir
@Mykoo ayıp ediyorsun ama burası turistlerin ülkesi, biz mülteciyiz yine iyi baktılar bize.
Önce can sonra canan derler, bizimkiler hep canan diyor. 😡