Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Suriye'de evler, okullar, hastaneler yapıp, alt yapılarını onarıp onları ülkelerine göndereceğiz dedi.
Bunun içinde finansmanı mültecilerden şikayet eden AB'den alacağını belirtti. Sizce Suriyelilerin tamamı geri gider mi?
Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda Suriye'nin alt yapısını onarıp onları ülkelerine göndereceğiz dedi. Bu hareket doğru mu sizce?
Evet bu doğru bir yaklaşım ; ama bu iş biraz zor oluyor şuanda da aslında bunu yapmaya çalışıyoruz özellikle afrin ve idlib de imar çalışmaları yapılıyor okul hastane vs bunun için AB henüz söz verdiği kadar destek olmadı buralar imar edilecek buralarda çalışmalar yapılırken Türk firmalarının ve işçilerinin olması cok önemli. Suriye lileri buralarda çalışmalar yapıldıkça ülkelerine göndereceğiz ancak suriye de ki kaos da bitmeli bir şekilde barış ortamı oluşmalı ve deaş pkk tehdidi de temizlenmeli insanlar oraya geri dönecekler Geri dönünce iş bitmeyecek bu defa biz orada olacağız. Asla suriyenin kuzeyinden çıkmayacağız hem kendi güvenliğimiz için hemde bu kadar çile çektikden sonra oradaki ticari hayatı kontrol edebilmek için orada olmaya devam edeceğiz. Cefasını çektiğimiz gibi sefasınıda süreceğiz hem bölgenin abisi hem hamisi hemde patronu olacağız bu bize tarihin ve coğrafyanın emridir. Sayın kılıçtar oğlunun bu dedikleri doğrudur ve zaten yapılan çalışamalar bu yönde ilerlemektedir b bir hükümet değil devlet meselesidir
Suriyeliler burada yaşasın her yere rahatça seyahat edip, sülaleleriyle birlikte yerleşip istedikleri kişileri dövüp rahatsız etsinler diye harcanan paraları düşününce çok mantıklı bir karar. Oraya gidip orada yaşasınlar diye para harcayalım daha iyi, hem sevaba girmiş oluruz.
Kılıçdaroğlu haklı. Ama Suriyelilerin vatandaşlık aldı, sanırım çoğu gitmez. Şuanki hükümetin başımıza açtığı dertlerden biri malesef. Sığınmacı olarak kabul edebilirdik tamam bunda bir sorun yok, o insanları ölüme ter edemezdik ama yerleşmelerine kalıcı olmalarına müsade edilmemeliydi. Belki biz batılılar çok hissetmiyoruz ama o bölge halkı durumdan çok da memnun değil. Ucuz iş gücü oldular, zaten kısıtlı imkanlarla yaşayan insanlar için hayat daha zor oldu. Gerek yoktu.
Zambaklar Ülkesi kitabında çok sevdiğim bir bölüm var. Özetle der ki " bir ülkeyi yönetenler o ülkenin ortalamasıdır" Gerici, din sömüren, kadına saygısız, eğitimsiz, kendini olduğundan fazla gören, sorgulamayan.. Tavsiye ederim oku. Hatta sana Hayvan Çiftliği ve 1994 gibi kitapları da öneririm. Çok konuşanın ve çok güç verilenin esasında ne olduğunu çok hoş şekilde anlatır.
Sonuç olarak, yine Sayın Erdoğan koltuğunda. Yaptığı ve yapacakları, çok işi var.. :) Kitap tavsiyesi için de teşekkür ediyorum ama okumam gereken daha mühim kitaplar var.
Fransa'nın Yakındoğu politikalara-Suriye ve Hatay \ Yaşar Demir İmam-ı Gazali (k. s) / Kimya-yi Saadet Ozan Bodur / Operasyon 1915 Akademi, din ve tarih konu başlıkları altında üç kitap önerebilirim mesela. :)
Eğer Evliyseniz ve Müslümansanız, çok güzel bir kitap tavsiye edebilirim. S. Muhammed Saqi (k. s) / Aile Saadeti -Sizi tanımadığım için evli ya da Müslüman olup olmadığınızı bilmiyorum. Sitede daha önce yaşadığım bir olay. Ben müslüman değilim kardeş bana önerme İslami bir şey gibi tepkiler aldığım için söylüyorum, yanlış anlaşılmasın.- :)
Ozan Bodur kitaplarına denk gelirim ama hiç almayı planlamıyorum. Farklı açıdan tarihe bakmak iyidir ama bana daha çok taraflı yazıyor gibi geliyor. Siyonizm konusu fazla abartılan bir konu bizim ülkede. Ayağımız takılıp düşsek hemen bu dala sarılıyoruz. Etkisi hiç mi yoktur, fanatik ve eli güçlü siyasiler ve askerler elbet vardır o yüzden etkisi vardır ama asla tek sebep değil ve en büyüğü de değil. Osmanlı'nın son dönem padişahlarını din ekseninde aklama çabası biraz.. Halbuki çok daha farklı sebeplerimiz var. Gericilikleri, çağa ayak uyduramamaları, cahil bırakılan halk, kadınların toplum hayatına karışamaması, verilen imtiyazlarla ekonomik olarak çökmüş olmak vs vs. O yüzden bu yazarı pek sevemiyorum. Fazla din ekseninde bakıyor işe.
Klasik söylemler de bulunman beni üzdü açıkçası... Senden en azından daha mantıklı, daha akla yatkın söylemler de bulunmanı beklerdim. Her devletin elbette yıkılış sebepleri vardır, yer yer hataları vardır; kimse kusursuz değil. Siyonizm konusuna, şuna buna girersek fikir çatıştıracak çok konu var. Yerinin burası olduğunu düşünmüyorum o yüzden uzatmaya fazla lüzum yok. Tek diyebileceğim, Osmanlıyı tanıman açısından biraz daha gerçekçi kitaplar veya akademik yazılar okuman olacaktır. Benim ejdadıma bilmeden hiç kimse gericilikle, halkı cahil bırakmakla veya bunun gibi nedenlerle leke süremez; buna müsade etmem kim olursa olsun! Ozan Bodur'un, din eksenin de bakmasının nedeni, şeriatla yani Allah'ın hükümleriyle yönetilen bir devlet olması. :) Teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.
Ecdadı Tang tarihi yazılarından, bizzat Çin kaynaklarından dahi okumuş biriyim. Osmanlı erken dönemini anlamak için erken İslam devletleri tarihini de okumuş biriyim. Alıp elime lise tarihi okumadım. Nerden geldim nereye gidiyorum biliyorum. Özel ilgi alanım Ortaçağ öncesi olsa da Osmanlı tarihi ve güncel tarihe de meraklıyım. O halde cidden farklı görüşmelerimiz var. Çünkü Osmanlı son dönem padişahlarını ben hiç iyi anmıyorum. Yahudi, Kudüs ve Ortaçağ tarihini okurken Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman gibi insanları daha iyi anlıyorsun. Büyüklüğü, vizyonu, çağın ilerisinde bir hoşgörü kültürünü.. İnanılmaz ya anlatmakla bitiremem. Ama son dönem padişahlarında aynı vizyonu göremiyorum. Dünyayı takip etmede başarısızlıklarını görüyorum. Japon tarihini çok sevdiğim için mesela Osmanlı ile çağdaş Meiji Hanedanı dönemi vardır. Bir okumanı isterim. Çok daha iyi anlarsın. O zamanın imparatoru dünyanın her yerine elçiler göndermiş, özellikle batıdaki gelişmeleri, kültürü iyice öğrenmiş. Ve o bilgileri almış ülkesine kendi kültürüne uygun şekilde uygulamış. Sene 1800ler ama Japonlarda sanayileşme, teknoloji, üniversite eğitimi, kadınların eğitimi vs. çoktan başlamış. 2. Dünya savaşı ile sarsılmış olsa da dünyaya olan bu adaptasyonları bugün onları en gelişmiş ülkeler sınıfına sokmuştur. Cumhuriyet dönemi ile sorunu olanlar biraz Osmanlı son dönemi parlatma çabasına giriyor ama pek öyle değil. Benim görüşüm bu özür dilerim 😊
Görüşünü bu şekilde izah etsen hiç bir sıkıntı yok ama bir önceki yorumunda bu üslup yoktu. Bunun için tepki verdim ben. Dediğim gibi, burası tartışılacak yer değil bu tarz konuları. Bide Tarihçi değilim ben, okuyabildiğim kadarıyla biliyorum. Derinlemesine tartışmak için Tarihçi olmak gerek diye düşünüyorum. :)
Yav şimdi biliyorsun ben parti falan tutmuyorum, objektif olarak bakıyorum... Ama bokk yapar yani 😂😂 O Suriyelileri başımıza bela edenler kına yaksın... Burda az para harcadık bir de ülkelerini onarmaya harcayalım... iktidar olduğu zaman önce hz Erdoğan in borçlarını ödesin hele bitmişiz abi biz görüyoruz bunlar hala at gözlüğü ya da milletin gözünü boyamak... Senin aklın mantığın aliyor mu şimdi kilicdaroglunun dediğini? Bu adamın yerine Ekrem İmamoğlu geçmeli..
Kim nereye gönderiyor? Kaç tane vatandaş olmayan Suriyeli kaldı ki.. En gözde tatil yerleri ve plajlarda bile hep Suriyeliler var.. Yan gelip yatıyorlar. E şimdi bu insanlar git desen gider mi? Tabi ki gitmez !..
İdealist olanların hiç birisi zaten gelmedi buralara. Kendi vatanlarında kalıp toprak ve hürriyetleri için mücadele ediyorlar..
Sadece Suriyeliler değil, türki cumhuriyetlerden gelenler de dahil ülkedeki bütün yabancı uyruklu iş gücü gönderilmeli. Benim insanım iş bulamazken, yabancıların ucuz iş gücü olarak istihdam edilmesi, hükümetçe buna göz yumulmasi halka , ülkeye ihanettir.
Bence suriyelilerin hepsi tırlara doldurulup çölün ortasında F-16lar ile imha edilmeli. Araplardan bir fayda görmek bugüne kadar, zarardan başka birşeye yaramıyorlar. Gelmişler bizim ülkemizde karı kıza sarkıyolar, sahillerde nargile falan içiyorlar.
Sen önce konuşmayı ve nasıl muhalefet yapılır onu öğren reyiz denilen pekerden. Sen ve senin gibi bir koltuğa çöreklenmiş herkesi atacaksın dışarıya. Utanmaz arsız arlanmaz.
Bence sende yogaligini bil, konuştuklarına dikkat et. :) Hanımefendi gayet güzel bir şekilde anlatmış. Taraf tutmadan, site yönetimini alakadar eden konuları değerlendir. :)
Taraf tutmadan derken 😂 Daha ne kadar taraf olabilir. Hanımefendi derken, hangi efendi tavır mesela 😊 Ayrıca şu an maydanoz dediğimiz noktadasın. Onu da dipnot eklim.
Sende az önce hanımefendi'ye maydonuz oldun. Kendi görüşünü yazmıştı soruya, lap diye sen atladın altına. Seni görünce bende dayanamadım ve fikirleşmek için geldim. :)
gılışdar yedi ülkeyi yeğen... yağ tüp kuyrukları biz gördük siz bilmiyosunuz ekmeğe şükredin amerika kıskanıyor fetöyü fetöllah gölen kurdu... Rte mehdi olabilir mi?
Suriyelilere burada bakmaktansa yollamak daha hesaplı gibi. Habire çocuk yapıyorlar bir de dil öğrenmişler şimdi Türk rolü yapanı da var. Resmen içimizdeki düşmanı oynuyoruz. 😂
Sacmalamis. Neden altyapisini biz yapalim ki kendi ulkemize hizmet dururken. Gitsin ne yaparsalar yapsinlar kendi ulkelerinde. Biri villa yapar digeri altyapilarini. Turklere be kininiz var arkadas ne yaoacaksaniz kendi ulkenize yapmak gerekmez mi?
Tabi yaparlar ya yıldır ulkemıze cok buyuk hizmetler yapmışlar surıyeyıde ihya ederler onun ıcın cumhurıyet tarihinden beri oy veriyoruz dayım 30 yıl beledıye başkanlığı yaptı akrabam millet vekili chp den halkta onu ıcın %50 oy veriyor kılctaroğluna her secimde adamın başarılarını Avrupaga gidince anlta Anlta bıtıremıyorlar cok kuvetlı muhalefet partiniz var secim kazansa cok buyuk projeleri var ucuracak ulkenızı diyorlar
Siyasi bir görüşüm yok, bu adamı da sevmem ve tasvip etmem lakin düşüncesi doğru, artık gitmeliler herkes kendi yurdunda yaşamalı, savaşmalı gerekirse ölmeli. Misafir olarak geldiler ama tadı kaçtı olay çok başka yerlere gitmeye başladı.
Evlenip vatandaşlık alanlar kaldı. Diğer Arap ülkeleri suriyeli almazken neden hepsini Türkiye aldı? 🤔🤔🤔Manidar bir durum. Siz memnun musunuz araplarla yaşamaktan? Savaş bitti. Gitmeliler.
Aynı şeyi şu an AKP yapmaya çalışmıyor mu zaten? Ne gerek var Suriye'nin alt yapısını oluşturmaya? Direkt gönderelim gitsinler işte. Biz kendi altyapılarımızla ilgilenelim.
Bir seyi eger bozuyorsan onuda tamir etmen gerekiyor. Ama zaten şam yonetimi kacanlari vatan haini ilan etti gibi bisey. Geri alirmi?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ülkeden göndereceğiz deseydin keşke daha çok dikkat çekerdin. Şu anda AKP'de onu yapmaya çalışıyor. AKP'nin yapamadığını sen mi yapacaksın? Hangi mantıklı ve nasıl bir açıklasana. Tayyip güzellikle istedi olmadı, hey hoyt yaptı yine olmadı, yetmedi Suriye'ye girdik yine olmadı. Peki senin yöntemin nedir, neye dayanarak diyorsun? AKP'li ya da CHP'li değilim. İkisine de henüz oy vermeyen bir Türk genci olarak soruyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu söyler misin nasıl yapacaksın?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
evet suriyeli afgan pakistanlı vs. geçici göçmenlik anlaşılır ama sürekli olmamalı ayrıca adamlar bayramlaşmaya suriyeye gidiyor 3-5 gün sonra geri dönüyor. madem suriyede can güvenliği yok nedn bayramlaşmaya gidip orada bikaç kalıyorlar.
AB'de finansman sağlamak için bekliyor zaten. Bu ülkede iktidarın bu kadar ileri gitmesinin en büyük sebebi boş beleş bir muhalefet olmasıdır. Şu an iktidara oy veren %10 luk kesim genel olarak şunu söylüyor. Akp ye vermeyelim de kime verelim Chp ye mi? Ne kadar kötü olsa da Akp Chp den iyidir. Şu adamı genel başkanlıktan alıp boş konuşmak yerine aklı selim icraatlar yapan bir parti olsa CHP oy oranı otomatikmen % 10 artacak. Bence...
Ne vaad edeceklerini de şaşırdılar. Ya arkadaş kimse kimseyi gönderemeeez hepsi vatandaş oldu ya da olacaaak. 20 yıl sonra biz nereye gidecez onu düşünelim
Neden yanlış olsun ki? Türkiye madem o kadar büyük. Madem din kardeşimiz bir el atalım. Lakin işin gerçeği öyle değil. Sen bir ülkeye hizmet götürürsen sömürgen haline gelir
Arkadaşlar konu Suriye değil kılıçdaroğlu da çok iyi biliyor ki Suriye şu an bizim elimizde terör örgütleri sınırlarımıza yaklaşamıyor e bundan çok rahatsız olduğu için Suriyelileri bahane ediyor bırakın şu adamın hakkında iyi şey söylüyor gibi göstermeyi
bu sgk yı batırmakta başka tek başarısı olmayan pinokyo süriyede ne işimiz var diyordu her şeyi yalan dolan suratına baksan riyakarlık akıyor. nede olsa aday değilim deyip ertesi gün aday olan bir tip.
kemal kılıçdaroğlu'nun genel müdür olduğu yıllar ve akp döneminin sgk'nın yıllara göre zarar tablosu yıllık tl ve abd doları bazında
1992- 2 milyon 566 bin tl 320 milyon dolar 1993- 8 milyon 084 bin tl 615 milyon dolar 1994- 19 milyon 390 bin tl 531 milyon dolar 1995- 81 milyon 335 bin tl 1 milyar 549 milyon dolar 1996- 144 milyon 383 bin tl 1 milyar 473 milyon dolar 1997- 336 milyon tl 1 milyar 846 milyon dolar 1998- 447 milyon tl 1 milyar 490 milyon dolar 1999- 1 milyar 111 milyon tl 2 milyar 200 milyon dolar
toplam 2 milyar 150 milyon tl 7 milyar 826 milyon dolar
yıllık ortalama zarar tl ve dolar bazında
307 milyon 1 milyar 118 milyon dolar
akp'nin 2002-2014 yılları arası zarar tablosu tl ve abd dolar bazında
2002- 7,95 milyar tl 4,97 milyar dolar 2003- 13,42 milyar tl 9,15 milyar dolar 2004- 15,93 milyar tl 11,37 milyar dolar 2005- 18.69 milyar tl 13.75 milyar dolar 2006- 18.030 milyar tl 12.43 milyar dolar 2007- 25.040 milyar tl 21.040 milyar dolar 2008- 25.90 milyar tl 16.28 milyar dolar 2009- 28.70 milyar tl 19.1 milyar dolar 2010- 26.72 milyar tl 18.55 milyar dolar 2011- 16.23 milyar tl 9 milyar dolar 2012- 17.29 milyar tl 9.65 milyar dolar 2013- 19.67 milyar tl 9.6 milyar dolar 2014- 20 milyar tl 9 milyar dolar
akp iktidarında 12 yıllık toplam zarar
253,57 milyar tl 163.890 milyar dolar
yıllık ortalama zararı
21.13 milyar tl, 13.65 milyar dolar yıllık ortalama
dolar bazında, kılıçdaroğlu'nun sgk genel müdürü olduğu yönetim ile gördüğünüz gibi akp yönetimi arasında yıllık ortalamada 12 kat zarar farkı var! kim neyi, nerede batırmış?
@asdastlaar satılık chp köpeklerisiniz gezide amerika sizi nasıl kullandıysa o kadar salak o kadar ahmak bir guruhsunuz sonrada ülkenin en akıllısı biziz diyecek kadarda malsınız.
kaynak bekleyeceğim tabiki mal herif bak sana bende yollayım o zaman
Satılık chp köpeği derken? benim chp yi savunduğumu nerden çıkardın? amerika nın chp yi kullandığının bir kanıtı var mı? ama ben sana başkanınızın fettulah ile çekilmiş boy boy fotoğraflarını gösterebilirim
@asdastlaar ne kadar utanmaz tiplersiniz zaman gazetesi kapatılırken samanyolu tv kapatılırken chplilerin kapanmalara karşı için orda olduklarını kimse unutmadı.
Uyuşturucu olayı nolacak? Bir gece buhar olan milyar dolarlar? Pardon bir hata yaptık denilen o devletin anlı şanlı ordu mensuplarına yapılan hatalar? TRTye çıkan Öcalanın öz be öz kardeşi? Artan kadın cinayetleri? Hallaç pamuğuna çevrilen eğitim sistemimiz? Mantar gibi yayılan ama kalitesi diplerde düşen üniversite eğitimimiz? Devlete mal satan evlere şenlik bakanlar? Ya o damat meselesi, dünyanın en büyük 19. Ekonomisinin başına akraba getirme rezaleti? Faiz oranlarımız? İyice fakirleşen orta kesim? Parasına para katan zengin kesim? İşsizim diye dert yanan gençlere iş beğenmiyorsun denip de açıklanan işsizlik oranlarının yüksek olduğunun görülmesi? Atamıza saygısızlık edenler önünde el pençe divan duruşlar?
@pllyna onun icin chp'de tecavüzler hakli diyorsun?
yazdiklarinin iftiradan ibaret oldugu, sizdeki tipik yalan oldugu her seferinde kanitlarla aciklandi, halen bozuk plak gibi tekrarliyorsun. Iste adamin
Varsa öyle bişey cezasını çeksin. Ama herkes çeksin. Öyle adam ayırmayacağız Bakan koltuğunu kullanıp ticari çıkar sağlayan da cezasını çekecek. Devletin kanalına teröristleri çıkaranlar da öyle. Şimdi bunlar temcit plavı algısı yaratmasının sebebi gelmeyen adalet, sorulmayan hesaplardır. Unutuşmaması gerekilen şeyler. O yüzden dile getirmek faydalıdır. Ayrıca CHPli değilim 😊 Cumhurbaşkanlığı seçiminde İmamoğlunu destekliyorum. Genç, dinamik ve cumhuriyet değerlerine saygılı biri olarak gördüğüm için. Aslen MHPliyim. Ama son seçimlerde oy vermedim. Bahçeli olduğu sürece ve MHP adam akıllı bir başkan adayı çıkarmadığı sürece oy vermeyeceğim. AKP ile yanyana oluşlarından da hoşlanmıyorum.
@pllyna Birak fantazi oyunlarini, yok MHP'liydin im amogluna oyumu verdim falan, isiniz gücünüz sahtekarlik. 2 senede soydu, istanbulun anasini becerdi, halen savunuyorsunuz. Balon ekrem, Atatürkün düsmani , kurtulus savasinda savastigimiz bas düsmanimiz, pkk , terör destekcisi fransizin meclisinde cikti pkk yi savundu, böyle bir hain.
Geldi geleli tek icrati yok, sana burda onlarca sahtekarligini siralayabilirim. İstanbul'da tek yaptigi sow, bos balon. HPKK oylari destegi olmasaydi, IBB dahi olamazdi, bundan sonra herkesin gözü zaten acildi, bir dahaki secimde yooooook
Sen beni nasıl böyle tanıyormuş gibi itam edersin. İlk kez yazmıyorum bunu. Çok kez de belirttim denk gelirsen siyasi içerikli görüşlerde görürsün yazımı. Sen ne atıyorsun kafandan! İmamoğlunu destekliyorum. Üstüne oyunlar oynandığını da görüyorum. O yüzden daha sıkı destekliyorum. Genç ve eğitimli adam, vizyon sahibi. Gördüğüm bu. Ben seninle aynı kayığa binmek zorunda mıyım? Senin gibi mi düşünmek zorundayım. Size ne ben ne yapıyorum. Görüşümü açıkça ortaya koyuyorum. Bunun yalanı mı olur. Kör topal gidiyorsun. Sen geç bunları. Heryerde İmamoğlu adına hareket ediyor, terörist damgası vurup halkın gözünden düşürmeye çalışıyorsunuz. Din 1, terör 2.. Bunlar sizin dilinizden düşmez. Nerde sıkıştınız orda cebinizden çıkarır kullanırsınız. Alışığız biz Erdoğan'dab. Siz de aynı yolun yolcusu
@pllyna gercek koyunlar sizlersiniz hangi vizyon, 2 senedir? AKP Deas dediniz, Deasin kökünü kaziyan tek Ülke Şu an Türkiye, AKP pkk teslim odu dediniz Şu an PKK sesi cikiyoramiyor, kökünü kaziyan yine AKP ve buna karsilik iste sizin gercek yüzünüz bu iasbh.tmgrup.com.tr/.../...-oldu-1549543453856.jpg
Bana ordan burdan topladıklarını hiç atma. Ben internetten öğrenmem hiç bişeyi. Senin gibi düşünmüyorum. Tam tersi kanaatteyim. Beni ikna edecek halin yok. Sen zaten algılamayacaksın o yüzden uzatmak istemiyorum.
Valla sen 10 katı yalancısın. Gözünle görmediğine şahitlik etmekle alakalı ne söylendiği bellidir. Milliyetçiyim. Kendimi bildim bileli öyleyim. Can atıyorum adam akıllı bir hal tavır alsınlar, düzgün bir aday çıkarsınlar diye. Yok yok.. Bir ayağı çukurda adamlarla yürüdükleri sürece yüzümü diğer Atatürkçü, modern ve vizyon sahibi gördüğüm insanlara döneceğim. Çok isterdim Ekrem bey MHP adayı olsun! Sen ne biliyorsun da ne konuşuyorsun boş lafa gerek yok
@pllyna Senin yalanin burda yazakrn ortaya cikiyor, 10 kat yalanci derken bile yalan atiyorsun.. Milliyerci buna oy vermez, buna Atatürkcü demez, utanir, Cikarin maskelerinizi öyle konusun.
TÜRKIYE'YI PKK ILE BIRLIKTE YÖNETECEK, ATATÜRK YASASAYDI BU EKREM ASILIRDI.
Akpnin izlediği yolun izliyor AKP nasıl iktidar oldu dini kullandı suriye yı gündeme getirdi bilmem ne bu da aynısını yapıyor zaten muharrem inceyide harcadı benim gözüme RTE neyse kılıçtaroğlıda aynı
Adamlar burada rahatça yaşasın diye zaten bir sürü para harcadık bari evlerine gitsinler diye harcayalım da kurtulalım. Yoksa bu devran böyle devam edecek.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda Suriye'nin alt yapısını onarıp onları ülkelerine göndereceğiz dedi. Bu hareket doğru mu sizce?