Denizin babasının açıklamaları da enterasan. Gerilla merillla Kürdistan, dağdaki aslanlara selam vs.

Parti kapatmak çözüm değil aksine bunların elini güçlendirir. Bakın biz parti kurduk barışcı bir zeminde mücadelemizi sürdürmek istedik müsade etmediler kurdugumuz partiyi kapattılar bunun tek yolu silahlı mücadeledir dağa destek vermezseniz bu iş olmaz diyerek dağ kadrosunu güçlendirirler bu da daha vahim sonuçlar doğurur.
HDP yi bu ülkenin başına bela eden erdoğandır. Nasıl olsa millet bunlara tenezzül etmez dedi çözüm süreci devrinde bunları siyasete yönlendirdi boş verin silahları gelin mecliste çözelim sorunları vs diyerek iş birliği yaptı belki amacı onları kafalamak sureti ile başka şeylerdi ama planladığı gibi gitmedi ve hdp kademe kademe yükseldi. Ek olarak erdoğan siyasi yasak meselesini de kaldırdı. Eskiden vatana ihanet eden siyasetçiye siyaset yasağı konurdu şimdi o yok. Şimdi partiyi kapatsan ne kapatmasan ne. Erdoğan farkında olmadan teröristlerin siyasi koluna öyle bir kapı açtı ki kapat kapatabilirsen şimdi.
Ben Erdoğan hata yapmadı mı dedim? Sorudan o anlam mı çıkıyor anlamadım?
Evet Erdoğan ve Abdullah Gül döneminde acayip güçlendiler. Gül devredışı bırakılınca işler terse döndü. Analiz yaparken doğruları söylemek lazım. Şimdi de tam tersi oldu CHP ile iyi parti onların yanında. Hadi çözüm sun bana.
Birini kapatsan birini açıyor bu kansızlar.
Bunların kökten temizlenmesi lazım.
Yanlız benim saf vatanını seven Kürt kardeşlerim değil, dış gücün maşası olan oyuncakların temizlenmesi lazım!!!
Biliyorum farkındayım. Ama yine de soysuzlar gene durmaz!
Kapatılmasın canım ne gerek var başka ülkede açık açık terörist barindiriyormudur acaba meclisinde eminim dış ulkeler alay ediyordur bizle utanıyorum ya
Cevap
4Cevap
Teröristleri destekleyenlerle devlet yönetilmez. Kim olursa olsun, yönetimden çıkarılmalıdır.
Kapatılsın belki muhalefette bi kıpırdanma olur
Oylar chp ye gitmez adamlar bağımsız aday çıkarırlar gene bu da akp nin işine yarar çünkü parti olarak 70 milletvekili alıyorlarsa bağımsız garanti olsun diye ancak 40 tane mv çıkarırlar gerisi akp ye gider. Ama kapatılması biraz muhalefet tarafından bi tepkiye bi harekete neden olabilir diye umuyorum
Erkeğini oldurcen disisini sik.. cen bunlarin
İçindekileri elesinler parti kurmak basit
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?