Antalya'da, taşın üzerine "Yaşım 12, adım A. Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin" yazan kız çocuğu A. K.'ye cinsel istismarda bulunan komşuları Hüseyin E.'nin (59), 25 yıla kadar hapsi istendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 1 günde hazırlanan jet iddianame, Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İdamın bunun gibi pedofili sapıklar için biran önce gelmesi lazım. Başka türlü bu tip olaylar asla son olmayacak.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Taş üzerinde yazılı tecavüz ediliyorum olayında jet hızıyla iddianame hazırlandı. 25 yıl hapsi isteniyor. Yeterli bir ceza mı bu?
Bence az. Bu iddianameler nasil hazirlaniyor bilmiyorum. Belki yasi yuksek oldugu icin bu ceza yeterli goruldu. Bu arada Allah seni bildigi gibi yapsin be adam.
Tamam idam edilmeli hatta parça parça edilmeli de, yaştaki yazılar, hele kalp içinde SENİ SEVİYORUM falan, herhalde bu olayla alakalı değildir. Yoksa hiç alaka yok gibi kaliyor
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Taş üzerinde yazılı tecavüz ediliyorum olayında jet hızıyla iddianame hazırlandı. 25 yıl hapsi isteniyor. Yeterli bir ceza mı bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence az.
Bu iddianameler nasil hazirlaniyor bilmiyorum. Belki yasi yuksek oldugu icin bu ceza yeterli goruldu.
Bu arada Allah seni bildigi gibi yapsin be adam.
Gerçekten kan dondurucu bir olay. Dilerim gün yüzü görmez içerde.
12 yaşındaki çocuğu taciz eden 85lik şerefsiz pesoyu da serbest bırakmışlar. 25 yıl hapis olur sana 2 yıl hapis.
İdam ya da hadım şart bu pislikleri başka türlü durdurmak imkansız
Bunu öldürmeyeceksin hergün bir parçasını kopartıcaksın
Tamam idam edilmeli hatta parça parça edilmeli de, yaştaki yazılar, hele kalp içinde SENİ SEVİYORUM falan, herhalde bu olayla alakalı değildir. Yoksa hiç alaka yok gibi kaliyor
Yetersiz