Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime inanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın.
Çok büyük bir oyun kurgulanıyor. Eğer siz sokağa çıkarsanız derin mehmet ve adamları terör örgütlerinin içindeki elemanlarını olaya dahil edip ortalığı yangın yerine çevirecekler."
Sedat Peker: "HDP saldırısı başlangıç, çok daha büyükleri planlanıyor, sokağa çıkmayın" dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Seçimlerden önce her provakasyon ve kötülüğü şiddeti bekliyorum Geçmişte din ve ayrım siyaseti ile bu günlere gelen hükümetin dozu arttırıp insanların ölmesini körüklemelerini endişeyle beklerim umarım olmaz umarım bu kadar alçakça işlerin içerisine girmezler
Bu defa kaybetme riskleri olduğu için ben de provokatif bir çok eylem bekliyorum. Din ve terör üzerinden Malesef bu ülkede hep iş yapmıştır. Din elden gidiyor.. Ülke elden gidiyor.. Biz de burda bostan korkuluyuz zaten. Siyasiler sadece konuşur. Halktır herşeyin garantisi. Boş laflara karnımız doysun artık
Sedat, başka şeyler daha demiş. Keşke link paylassaydin. Çıkması muhtemel olaylarla alakalı derin Mehmet in ( Mehmet Ağar'ın) Hdp deki adamlarına vurgu yapmış. Sedat beyin sözlerinde mantıksız, abartılı bir durum görmedim.
Evet bu twiti bende gördüm. Sedat Peker'in bildiği birşey olduğunu düşünüyorum. Bazı tezgah oyunlar yapılacak olmalı ki bu tür bir söylem yaptı.. Bana göre Aladdin Çakıcı'nın çıkarılması, ki Cumhurbaşkanına defalarca hakaret ve tehditten dolayı ağırlaştırılmış cezası varken çıkarılmasından dolayı bazı şeylerin döndüğü ve olacakları şahsen ben hissettim.. Algı oluşturmak ve farklı amaçlar adına bir takım provokatif şeyler yapılabilir..
Burdaki sokağa çıkmayın demesi provakatör eylemlerde bulunmak bence mesela üniveriselerde toplanıp eylem yapılmasi gibi seylerde araya kendi adamlarini sokup bunu kullanırlar ki bunun örneklerini gördük. Bu saldirilarin tamami da sisme gündem cabasi. Her gün yolsuzluklar ortaya çıkıyor halk bu olaylara odaklansin bizi görmesin derdindeler. Umarim hakkimizda hayırlısı olur..
Sedat Peker'in tam konuşmasını dinleyebilirsiniz ama kısaca şöyle özetleyeyim. Mehmet Ağar akp ve mhp ye yakın biri. Uğur Mumcu suikastine bizzat karışmış (Sedat Peker'e göre). Provokatif olaylar yaratarak halkı kim ve nefret düşmanlığına itecekler. Bu olaydan muhalefet kârlı çıkamayacağına göre geriye hükümet kalıyor.
@RRRaskoInikov konuşmasını dinlemedim ama farklı bir bakış açısıyla yaklasayım. Kaos ortamı oluşması halihazırdaki ekonomik sıkıntıları daha da körükleyecek. Pandemi+Ekonomik kriz+Kaos ortamı+AKP'ye oluşan olumsuz bakış açıları. Tüm bunları toplarsak Akp daha da çıkmaza sürüklenir ki bu işine yaramaz aksine AKP'ye karşı olumsuz bakış açılarını daha da kuvvetlendirir. Ülkede kaos oluşması iktidar partisinin güvenlik zaafiyetini gösterir. Yanlışım var mı? Daha doğrusu doğru yanlış olmaz. Çünkü bakış açısı var işin içinde. Ama tekrar söyleyeyim iktidarın işine yarayacağını hiç sanmıyorum