Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan 🇹🇷

Bir zamanlar Amerika başkanı bizim Ecevit'in yanağına dokunup naber lan derdi şimdi biz aynısını onlara yapıyoruz
Ayrıca insanlar siyasette özgür istediğini kurallara uygun der kimse karışamaz
Cevap
8Cevap
Liderimiz güçlü ve dirayetli. Ülke olarak henüz güçlüyüz diyemeyiz.
Siyasi zekasi ve liderligi fazlasi ile guclu.
Masallah diyeyim de nazar degmesin sayin Cumhurbaskanimiza.
İngilizce bilmeyen tek dünya lideri. Turn diyorlar, Türkçe komut bekliyor.
Onun büyüklüğü oradan geliyor. Sadece one minut dese yeterli
He dünya he. Yok yok uzay. Değil canım kainat 🤣🤣🤣
ülke senin gibiler yüzünden gelişmiyo burda sana upuzun yazı yazsam yine anlamak istemediğin için anlamıycaksın kör gözünü si*eyim koyun
koyun olarak lakap takman o kadar güzelkkkkkiii
Hem koyunları çok severim
Hem de s**tıkları b*kta bile fayda var.
Ama senin o kafatasının içinde bit kadar beyin yok.
Cahil oğlu cahil.
Dünyaya kafa tutuyor adam.
Memnun olmuyorsan yallah batıya
@laviniavecd gelişime senin gibilerin heykel dışında ne katkısı var yazısı provakatifmiş kaldırmışlar. Ancak bunun yazısı ifade özgürlüğü. Sokayım böyle özgürlüğe
BANDÖWJXLWLC tamam
Güldürme beni. Dünya lideri değil.
Gül dünya lideri
Neyi çözemiyoz?
Vergiyi bahane edemezsin, o milletin kalkınma güzcüyle alakalı.
Ekonomi desen her yer çok kötü Allah razı için kendini 9 milyonluk toprağa sahip adamla binlik toprağa sahip olanı karıştırma
Bizim milletimiz hazır konmak istiyor bol para kazanmak istiyor
adeletide bahane etmeye hakkın yok asıl sorumluları hâkim ve savcı.
Adam o görüntüleri izliyorda nasıl serbest bırakıyor?
türkiye de güçsüz lideri daha güçsüz
@laviniavecd alım gücüne bakarım ben 1 meyvenin kilosuna 10 lira orta kalite bile denilmeyecek türüne araç fiyatlarına bak %200 gümrük vergisi
ben aç yaşayamadıktan sonra türkiye güçlü olsa ne olur olmasa ne olur yaşamasın gerekirse batsında hatta
ben burda 1 telefon alırken minimum 1.5 maaş para vermek zorundayım ama dışarda en kaliteli telefonu 15-20 günlük maaşla alabiliyorlar
1 kıyafet ayakkabı alırken maaşımın 4'1 veya 4'2 sini ödemek zorundayım yoksa aldığım kötü ayakkabılar çakmaları en kısa sürede yıpranıyor ama dışarda yarım günlük maaşla orjinal temiz güzel ayakkabı alınıyor
ben yaşıma göre bunları dert edebiliyorum daha çok var ama yazsamda anlamazsın sen allahın koyunu
ben daha yılda 1 kez tatile çıkamıyorsam türkiye bırak güçlü olmasın isterse en güçlü saygı duyulan ülke olsun umrumda mı ben kendime bakarım önce hadi işine
türkiyede yerli üretim mallarımız bile kilosu 10-20 centten ihracat yapılıyor bize gelişi tezgaha 6-7 liradan aşağı değil bunu bana sağlayan devlet güçlü olmuş olmamış umrumda mı
hadi sig her yorumları silicem senin gibi gereksiz drüşüncesiz cahil at gözlüğü takan dağ ayısının tek bir kelimesini okumak bile istemiyorum bu kadar iğreniyorum umarım açlıktan geberirsin
köle sınıfı muamelesi gördüğüm ülkeyi hiç bi zaman sevmem bu başta durduğu şahsedilen kişi de benim yararıma bi cacık yapmadan tamamen eşine dostuna yardım sağladı şirketlere çalıştı halka çalışmadı bu adamada gram hakkım varsa en sevdiklerinin boğazından en acılı şekilde çıkması tek ümidim
@laviniavecd içki bile içemiyoruz onada ebesinin nikahı vergisi koyulduğu için bide gelmiş diğer ülkelerde de vergi var diyor beyinsiz cahil dünyada en büyük vergiyi alan ya 1. ya 2. ülke türkiye normalde 60-70 lira olması gereken içkiler 250 lira şu an bu orantıya bile bakarak insan anlayabilir sorunları ama insan diyorum sen alınma koyun sınıfına düşmez anlamak
kaynaklı cevap bile atılır buraya ama anlamıcak öküzlerle uğraşamam direk yorum silerim lafımı atarım geçerim size asla susmucam en berbatını yaşamanız dileğiyle
Sen kesinlikle ustalık eserisin
Hangi konuda güçlüyüz
Hak ve adaletin olmadığı Türkiye'de hangi konuda güçlüyüz aydınlat
Mesela bu tecavüzcüler ve katiller neden ceza almıyor? Ceza alanlar da yok o indirimi bu indirimi alıp 2 senede niye salınıyor hangi kanuna göre bunu uğluyorlar? Ben muz cumhuriyetindenmi bahsediyorum acaba?
Somut delilmi ulan Türkiyenim yargısı hukuku sosyal medya artık sosyal medyadan tepkiler gelmese ne o kişi göz altına alınacak nede ceza verilecek sosyal medyanın sesi sayesinde kaç kişi tutuklanmış gir bi bak bilmeden atıp tutma, senin anlattıgın mükemmel Türkiyede araç fiyatları da sanırım çok iyi çünkü bizim Türkiyede %200 ötv bide ötvnin vergisi ile araba üretmeye değil 1 aradan 3 araba fiyatı alarak gelişiyoruz, ama aynı arabalar bizi kıskanan almanya ve amerikada 30k birime satılıyor, niye orda araba bi ihtiyaç burda ise lüx, sen kesin şimdi sorarsın cebinde ne telefon var diye :), geleceğimizi çaldırlar gelecegimizi şu an Türk gençlerinin tek istek ve arzusu bu ülkeden gitmek bunu bu duruma getirenlerin Allah cezasını versin çaldıkları parada boğulsunlar.
Hayatımda ömrümde sizim gibi cahil sürüsü görmedim.
Lan adam karışsa bu kez ayağa kalkarsınız her şeye karışıyor diye
Adaletin en ağır sebebi YARGILAYAN HÂKİM VE SAVCIDIR.
O kadar delil ve görüntü varken serbest bırakana sor bu hesabı.
Vuracak yer yok tabi.
Cahilsin vergi dersin tüm dünya zor durumda ve buna rağmen 5.000₺ ila 3.000₺ verdiler destek için.
Ayrıca Danimarka ve Fransada aşırı ağır vergi alıyor ama buna rağmen çok ileride needen?
Çünkü halk yattığı yerden HÖKÖMÖT çok kötü demiyor.
Çalışıyor.
Eğitim dersin eğitimde de ESKİDEN 7.4 milyonluk iğrenç bi bütçe varken şimdi 147 milyonluk bi bütçe var.
Şu anda türkiyedeki tüm okullar neredeyse akıllı tahtaya geçti acaba kimin sayesinde?
Çaldıkları parada boğulacak olsa adam neden şehir hasteneleri yapsın!
3. havalimanını yaptı!!!
Şimdi sen o cahil beyninle çok masraf oldu dersin.
Alakası yok.
Türkiye gelirinin büyük bir kısmını Turizmden kazanıyor
Ve yapılan havalimanı çok önemli, çok.
Ya bırakın bu işleri hakimler ve savcılar bugun çıkıp gerçekleri konuştuğu zaman akşama kalamadan görevinden alınıyor Örnek Eyüp Akbulut adam cinayet işliyor bi siyasinin yakını oğlu tanıdığı diye deliler örtülerek arka kapıdan serbest bırakılıyor, bizi kıskanan amerikada mahkemeler başkanlarını yargılayabiliyor, Örn Trump, Nixon Clinton bizim, ülkede okadar ağır suçlamalar var yargılayabilecek hakim savcı var mı ertesi gün susturur alırlar görevden sen çok bilgilisin çok kültürlüsün ya bilirsin bunları, eğitim 7.4den 147 milyona gelmiş vaov çok farketti kültürlü arkadaşım Cumhuriyet kurulduğundan beri günümüze kadar kaç milli eğitim bakanı değişmiş bi bak hadi onu geçtim ya son 18 yılda en çok isim değişikliği bu bakanlıkda oldu her gelen kendi sistemini uyguladı her gelen zaten olmayan eğitim sistemini iyice içinden çıkılmaz hale getirdi. Ulan kültürlü arkadaşım hangi siyasinin çocugu bu ülkede okuyor şu an görevde olan milli eğitim bakanın çoçukları bizim müthiş eğitim sistemimizdemi eğitimini görüyor o g*tünüzü bakmadan beğenmediniz ülkelerin okullarında eğitim görüyor, isterlerse 1 milyar dolar harcasınlar sistem yok sistem ama sen kültürlüsün ona da bi cevap verirsin. 128 milyar nerde diyorlar tatmin edecek bi cevap veremiyorlar, başkan bakan milletvekili değilken hiçbirşeyi olmayan adamların köşkleri yatları arabaları ve sayamacagımız kadar mal varlıkları oluyor neyle oluyor bu sadece çalmayla değil ona yol ver buna ihale ver bunu kayır la oluyor bende bunlara oy vermiştim zamanında dış politikalarını beğeniyordum fakat yeter çaldıkları bunları görememek körü körüne hala oy vermek vatan hainliğidir.
Ben Türk genciyim ama önümü göremiyorum ülkemde oyüzden fırsat kolluyorum biran önce gitmek istiyorum niye keyfimden hayır daha iyi yaşam şartları için, neden ben bi ev bi araba almak için ömrüm boyunca çalışmak zorundayım neden bunlara sahip olamıyorum? Bi amerikalı bi avrupalı çok zor değil 3 - 4 yıllık çalışma ile bunlara sahip olabiliyorken biz niyr olamıyoruz bizim ne suçumuz var ne eksimiz var? Ama siz uyumaya devam edin uyandığınızda bakalım elinizde avucunuzda birşey kalacakmı.
Of yarabbi cahilliğe bak
Sen git Masum insanları öldüren,
Masum bebekleri katleden,
Sömürgeciliği olmasa bi b*ka yaramayacak ülkelerde yaşa.
Busunuz işte bu kadar basitsiniz.
Ülkemde kalayım Hukuk okuyayım demiyorsunuz.
Necm 39. ayette Allah buyurur ki çalıştığın kadar alırsın 5 saat çalışıp 919732937 bin lira bekleme.
Herkes refah olsun çok para kazanayım peşinde.
Ekonomi oku ekonominin başına geç zor mu?
Ee tabi zor.
Bu kafadan çıkmadığınız sürece sizden hiçbir halt olmaz
Ya arkadaşım birşeyleri illa benimmi değiştirmem gerekiyor değiştirmek isteyenlerin hallerinide gördük siyasileri faili meçhul cinayetlere kazalara gitmedimi nükleer fizikcilerimiz nerede? Yurt dışında ödüller alan projeler Türkiyede neden sıralamaya giremiyor neden önleri kapatılıyor demekki neymiş öyle ben hukuk okudum, bunu değiştiririm gibi ütopik düşüncelere girdikmi toprağı boyluyoruz ama sende haklısın hoşaf projemiz vardı 1. olmuştu hazmetmek için bunları görüp hoşafı içiyoruz işte, fazla birşey istemiyorum istemiyoruz ulan ucuz olsunda demiyoruz el insaf bi arabadan %200 %300 vergi alınırmı arabının üreticisinden çok ülke kazanıyor yazık değilmi herşey vergi bugun faturaya bak kullanım bedeli alınan vergiden az bide kaçakların bedelinide biz ödüyoruz okadarda eli açığız. Vatandaşını düşünen devlet böylemi yapar. Gerçi bu gözler kulaklar neler görüp neler duydu ihale rekortmeni akp li iş adamı Mehmet cengiz bu milletin a... Koyacagız dediğinde nerdeydiniz üstüne bide adı ilahiyat fakültesine verildi. kelime haznen okadar yetersizki 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun cahilsinde cahilsin, asıl kör cahil sensin asıl vatan hainleri sizlersiniz.
Kemal Derviş'in sağ koluyken
Hazine Müsteşarı Faik Öztrak 70 milyar dolar batık banka borcu bıraktı!
Milletin parası ile Ak Parti hükümeti ödedi.
GEZİ TERÖRÜnde bu ülkeye 100 milyar dolardan fazla zarar veren CHP'liler hesap soruyor.
çünkü pislik örtmenin en iyi yolu halki uyutmak ve iftira atarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar