Güney Afrika'da Gosiame Thamara Sithole isimli kadın, 3'ü kız olmak üzere tek seferde 10 bebek dünyaya getirdi. Guinness yetkilisi, olayın rekor olarak kayda geçebilmesi için araştırmaların sürdüğünü açıkladı.Güney Afrika’nın Pretoria kentinde 37 yaşındaki Gosiame Thamara Sithole, hamileliğinin 29. haftasında sezaryenle yaptığı doğumda 10 bebek dünyaya getirdi. Guinness Dünya Rekorları’na aday olan anne, 7 erkek ve 3 kız bebek doğurdu.
Anne ve bebeklerinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Gosiame Thamara’nın eşi Teboho Tsotetsi Pazartesi gecesi gerçekleşen doğumdan sonra yerel basına yaptığı açıklamada, “7 erkek ve 3 kız. Mutluyum. Duygusalım. Fazla konuşamıyorum” ifadelerini kullandı. https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/guinnesse-aday-oldu-10-bebek-birden-dogurdu-6477617/
Güney Afrikalı Gosiame Thamara tek seferde 10 çocuk doğurdu! Sen kaç çocuğun olmasını istiyorsun?
Adam tohumu iyi atmış hiç fire vermemiş ee yerli doğal tohum olunca öyle oluyor tabi toprakta verimli olunca 1, e 10 veriyor. Allah analı babalı büyütsün! Baba olmak güzel zamanında böyle bir isteğim vardı. Ama bu saatten sonra çoluk çocuk bilemiyorum. O sorumluluğu alacak psikolojiye sahip değilim.
Hay maşallah 😂 O kadar çocuğa bakmak, oldukça zor, ailesi nasıl bakacak gerçekten de merak ettim.. Ben öncelikle kendim ve hayatımla ilgili her konuda hayırlısına talibim.. Bu devirde çocuk sahibi olmak her ne kadar zor olsa da, yine de 1-2 hayırlı ve sağlıklı evladımın olmasını isterim :)
Gerçek mi bu? Şayet gerçekde rabbimin bir mucizesidir. Lakin zor bir durum tek batında 10 çocuk. Nasıl büyüyecek onlar Allah kadına kolaylık versin. Ben 4 çocuğa kadar evet diyebilirim ama tek batında degil tabiki.