Bu paraya güvenip iş aramayacak bi kesim var. Ülkede iyi niyetin suistimal edilemesi çok kolay oluyor ama keşke olsa hepimiz üniversiteden mezun olup işsiz bekliyoruz
Chp Atatürkçü değil ha pardon pkk ile ittifak yapmıştı zaten yazmama gerek yok doğru.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Chpli değilim. Ayrıca konunun chp ile alakası ne? Chp reddetmedi ki? Bu arada çözüm sürecinde affedilen pkklıların araştırılmasına yönelik sunulan önerge akp tarafından reddedildi. 15 temmuz şehit yakınları için toplanan yardım paraları şehit yakınlarına ve 15 temmuz gazilerine gitmeyince meclise "15 temmuz şehit yakınları için toplanan para nereye harcandı önergesi akp tarafından reddedildi". Çinlilerin Uygur Türklerine uyguladığı insanlık dışı davranışlar için meclise önerge sunuldu ve akp+mhp oylarıyla reddedildi. Fetö'nün siyasi ayağı araştırılsın önergesi reddedildi.
Ayrıca yakın geçmişte yani bu yıl içinde şöyle bir olay gerçekleşti: "seçim zamanı yaklaştığında imralıya abdullah öcalan ile görüşmemize akp izin verdi ve akp sayesinde öcalanın mektubunu okuduk, öcalana bizi akp gönderdi" dedi ve bu söylemi akp kabul etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çokkk uzun bir görüş yazmak isterdim ama bunları telaffuz edecek sözcük bulamıyorum artık.
niye para versinler ki adamlar sistemi kurmus
universiteli issizleri ilk once sigortadan borclandiriyor
secim zamani tamam hepinizi affettim diyor millet seviniyor
hic para vermeden para dagittin bak 😂
İşsiz olup savunanlar düşünsün... Olan diger gençlere oluyor yazık ki
Bu paraya güvenip iş aramayacak bi kesim var. Ülkede iyi niyetin suistimal edilemesi çok kolay oluyor ama keşke olsa hepimiz üniversiteden mezun olup işsiz bekliyoruz
Unuturlar, yine unuturlar.
Chp Atatürkçü değil ha pardon pkk ile ittifak yapmıştı zaten yazmama gerek yok doğru.
Chpli değilim. Ayrıca konunun chp ile alakası ne? Chp reddetmedi ki? Bu arada çözüm sürecinde affedilen pkklıların araştırılmasına yönelik sunulan önerge akp tarafından reddedildi. 15 temmuz şehit yakınları için toplanan yardım paraları şehit yakınlarına ve 15 temmuz gazilerine gitmeyince meclise "15 temmuz şehit yakınları için toplanan para nereye harcandı önergesi akp tarafından reddedildi". Çinlilerin Uygur Türklerine uyguladığı insanlık dışı davranışlar için meclise önerge sunuldu ve akp+mhp oylarıyla reddedildi.
Fetö'nün siyasi ayağı araştırılsın önergesi reddedildi.
Ayrıca yakın geçmişte yani bu yıl içinde şöyle bir olay gerçekleşti: "seçim zamanı yaklaştığında imralıya abdullah öcalan ile görüşmemize akp izin verdi ve akp sayesinde öcalanın mektubunu okuduk, öcalana bizi akp gönderdi" dedi ve bu söylemi akp kabul etti.
Bak bakalım bu akpli doğu perinçek in yanındaki kim
https://www.hizliresim.com/qw6iby2
Bak bakalım bunlar kiminle
https://www.youtube.com/watch?v=GWf1J6_FMo4
Boş yapma , iyi olmuş bide size para mı yedirsinler gereksiz yere awk
Hüloğğğ diyenler düşünsün
Vay şeref yoksunları