Gündem İstanbul'un Esenyurt ilçesi nüfusu ile 55 ili geride bıraktı. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstanbul un en kalabalık ilçesi esenyurt il olsaydı ülkenin en kalabalık 25. İli olurdu.Nüfusu ile de 55 ili geride bırakmış oluyor Güncellemeler+1 yıl Esenyurt ta olan yok mu hiç İstanbul'un Esenyurt ilçesi nüfusu ile 55 ili geride bıraktı. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Nüfus Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bjkdamla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bu kadR yogun nüfuslu bi yerde yasayamazdim gezgincigim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be yaşanmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl esenyurtta türkden çok yeni gineli falan olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle çok doğru Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şu İstanbul nüfusu bi 10 milyona düşürmek lazım yoksa sıkıntı olacak 0 0 Yorumla
ωιтcнєя Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Çok büyük bölümü kayıt dışı suriyeli. Aslında daha fazladır 0 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çok karışık bi yer çok normal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Baya karışık Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gündem konusunda 429 cevap paylaştı. İstanbul'da yaşayıp hiç gitmeyen ben 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende gitmedim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadR yogun nüfuslu bi yerde yasayamazdim gezgincigim
Yok be yaşanmaz
esenyurtta türkden çok yeni gineli falan olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kesinlikle çok doğru
Şu İstanbul nüfusu bi 10 milyona düşürmek lazım yoksa sıkıntı olacak
Çok büyük bölümü kayıt dışı suriyeli. Aslında daha fazladır
çok karışık bi yer çok normal
Baya karışık
İstanbul'da yaşayıp hiç gitmeyen ben
Bende gitmedim 😂
ee napalım
Şaşırmadım hiç