Sedat Peker bir şekilde ortadan kaldırılır. Ölüm diye düşünüyorum ama gözler direk diğer oyunculara döneceği için biraz zor bir ihtimal. Olmaz demiyorum. Yakalama kararı falan hikaye Fethullah Gülen hesabına döner. Dışarıda tutarlar, buraya getirip hapse atmazlar. Çünkü o zaman bir anda saklanamayacak bir belge akışı başlar. Bir yerden sonra Fethullah Gülen'e ne olduysa Sedat Peker de onu yaşar. Nasıl unuttuysa halk o günleri bunu da unutur. Birgün birileri Sedat Peker olur ve senaryo devam eder. Kısır döngü diyebiliriz. 🤣🤣
Sedat haklı bile olsa zamanında açıklasaymış bence anlaşamadılar bir konuda bu da kızıp bunları yapıyor. Ayrıca Tayyip Erdoğana da Gürcü diyorlar öyle duydum ama doğru mu bilmiyorum.
Trabzonlu oflu olarak ve bölgenin tarihini bilen biri olarak olaya el atmak istiyorum. Süleyman Soylu Of'un Çamlı /Leka mahallesinden ve Tarih boyunca bu bölgede ermeniler yaşamadı. peker ise kalkandereden o da gürcü değil... Ayrıca olsa olsalar ne olacak? siyasi meseleler yüzünden Irkçı radikal kafanızı ortaya çıkarmayın biz karadenizliler Bize ermeni rum laz gürcü denmesinden bıktık...