İspanya ile takılsaydı Nobel alırdı diyor. Nobeli alıp ne yapacağız bir tarafımıza mı takacağız? 😕 Nobel siyasi ödül uşaklık yapana verirler yapmayana vermezler.

Bir iki yıl önce Vikipedi'de Recep Tayyip Erdoğan'ı okudum. Çocukluğundan günümüze kadarki hayatı kısa bir şekilde ele alınmış. Orada geçen bir ifade kafamı karıştırmıştı: ''Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra Türkiye Cumhuriyeti'ni en çok kalkındıran 2'nci cumhurbaşkanıdır.''Şu anki ekonomiyi düşünecek olursak uzak geliyor ama sanırım kişi başına düşen millî gelirin artmasıyla orantılı olarak ele almışlar.
Onunla alakalı değil. Bak bu ülkeye çok emek harcayan liderler oldu. Menderes, Demirel, Özal, Ecevit, Erbakan.
Onların onların başarısız olmalarının tek sebebi ayaklarının kaydırılmasıdır. Siyaset ve politika çok tehlikeli yerlerdir. Erdoğan'ın avantajı Zeki olması karşısına çıkan kişileri tek tek devirmesidir.
Ekonomiye gelirsek sana şöyle özet vereyim. Para su gibidir. Dünyada ki su asla kaybolmaz buharlaşır tekrar yere iner. Kimi yere çok aşırı yağar kimi yere çok az.
Parada ise kimi ülke başkaları üzerinden cebini doldurur kimisi dolduramaz. Önemli olan bunu alabilmek.
Dünyadaki bütün cumhuriyetler kanla kurulmuştur. Hep inslr birbirini kesmiştir. Türkiyede olay farklı. Bir kurtuluş için halk bir araya gelerek cumhuriyet i kurdu.
Önemli olan bir arada durmak liderin önemli yok. Bunu kaybettiğimiz gün işimiz biter.
Bende Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın hem ülkemiz icin hemde dunya siyaseti icin, iyi bir lider ve siyasetci oldugunu dusunuyorum. Ertuğrul Özkök bir gazeteci olarak Doğan medya da calisirken Necmettin Erbakan'a yaptigi baskilari Recep Tayyip Erdoğana'da yapti. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu duruma gogus germesini bildi.
Ertuğrul Özkök'ün verdigi ropörtajı daha okumadim. Sanirim yigidi öldür ama hakkini yeme demek istemis.
Cevap
4Cevap
Evet beğeniyorum işlerine geldiği gibi biri konusunca taş düşmüş olur ama bir mayfa çıkınca herkesin inanası gelir 😂😂 ah ah ah işte
Beyinleri sulanmış ondan öyleler. 👍😀
Tam haberleri gezerken bu habere denk geldim okuyacaktım.
Es**arın da etkisiyle ışık daha parlaaaaaakkkk soruya cevap olur mu bilmem ama
Bunlar gizli hayran hepsinin sırtında rte dövmesi var djd
Gazetecilerin omurgası olmaz. Konjonktür ne gerektiriyorsa öyle konuşuyor.
Yalakalık her zaman pirim yapar bu ülkede bunu iyi biliyor olmalı.
Bu kıyaslama manidar olmuş.
Millet iyice delirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?