Kocasının ilgisini çekmek için gasp edildiğini iddia etti İstanbul, Fatih'te fırından döndüğü sırada kendisine saldıran bir kişinin 300 lira bulunan çantasını alıp kaçtığını öne süren kadının yalanını, güvenlik kameralarını izleyen polis ortaya çıkardı. Elini tırnaklarıyla çizip, çantasını çöpe attığı belirlenen kadın, gasp yalanını kocasının ilgisini çekebilmek için uydurduğunu söyledi.https://www.ntv.com.tr/turkiye/kocasinin-ilgisini-cekmek-icin-gasp-edildigini-iddia-etti,BejXHQB4dkWmXvsUau1B8w
Kocasının ilgisini çekmek istedi, gasp edildim dedi, yalanını polis ortaya çıkardı! Neler oluyor memlekette?
İşte bu zihniyetteki kadınlar sırf dikkat çekebilmek için bu tarz yöntemlere kalkışıyorlar tecavüz edildim ya da dayak yedim diyerek bir başkasına suç atan ve yalanı ortaya çıkan ve hatta o iftira yüzüne linç yiyen dayan yiyen erkek bile var bir şeyi yargılamadan önce doğru mu yanlış mı emin olun sonra yargılayın.
O dediğinle bu bir değil ki güzel kardesim, burda suç kocasının... kadın sevgiye aç kalmis gidip aldatsa başkasında arasa o sevgiyi adı o... olurdu... simdi bu , adamım diye gezen kocasının sucu , kadının suçu değil.. Senin dediğin durum farklı..
Dostum kadının suçu yok diyorsun bu normal birşey değil ki ilgi çekmek için yalandan birşey yapmak birde bunun içine polis gibi ciddi bir durum söz konusuysa ilgisizse dikkat çekersin ama sokak ortasında değil konuşursun vesaire bu yanlış birşey
Ne kadar ilgisiz olursa olsun bunu yapmak suçtur polisi oyalamaktan göz altına bile alınabilir onu demek istiyorum toplumumuzdada bunun gibi hatta daha ciddi örnekler mevcut sadece ona değindin
Tamam aslında aynı sonuca çıkıyor fikrimiz ama anlaşamadık 😄😄 Diğerleriyle bir tutma , şu tecavüz vs iftiraları... onlar insan bile değil , şeytan önünü ilikler önlerinde 😄
Ben olayın nedeninin bu olduğunu düşünmüyorum. Katılımcılar genellikle bu varsayım üzerinden yorum yapmışlar ancak kadının beyanının doğru olmama ihtimali yüksek. Bu tutarı başka bir yere harcamış kocasının onaylamayacağını bildiği için de soyuldum yalanını ortaya atmış olabilir pekâla. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar maddi açıdan kocaya babaya vs. bağımlı olduğu sürece kendisini değişik şekillerde ifade etmek zorunda kalabilir bu ayrı bir konu.
Maalesef öyle, kaldı ki medyaya sansasyonel eylemler lazım ve bu nedenle haberi yaoarken haberin daha ilgi çekici olabilmesi adına kişileri yönlendirebiliyorlar. Ya da kişilerin beyanından bağımsız farklı başlıklar kullanabiliyorlar. Burada üzücü olan şey basının toplumu olumlu ya da olumsuz yönlendirebilme gücünün ne kadar etkili olduğu ve İstenildiği zaman bu gücün olumsuz yönde kullanılabileceği gerçeği. Toplum olarak daha bilinçli ve sorgulayıcı olmamız gerektiği kanısındayım.
İftira en büyük suçtur. Sırf para için erkeğe taciz iftirası atar, başkaları linç eder Hani delil ister delil yok der mahkeme serbest bırakır ancak bazı insanlarndelil dinlemez gerçekten öyle zanneder ve o adamı gerekirse öldürür
İftiraya maruz kalmış ve bir iftira yüzünden hayatını kaybeden insanlar...
Sız kadinlar zıvanadan iyicene çıktınız azıttınız dur durak bilmiyorsunuz kimse de dur diyemiyor dur diyince de amınızıı açıp ciyakliyorsunuz çemkiriyorsunuz zaten sizin sonunuz hiç iyi değil zamani geldiginde duracaksiniz o zaman da iş işten geçmis olacak
ama çantayı atıyor yani belki bir arkadaşı para istemiştir kadından vermiştir açıklayamıyordur. aynısını babama bende yaptım. çok alışveriş yaptım sonra açıklayamadım
Neden kadının beyanının esas alınmaması gerektiğini kavrayın çocuklar. Taciz, tecavüz iddialarını da sırf kadının ağzından çıktı diye gerçek görüp, insanları linç etmeyin..
Bazı kadınlar da akıl yoksunluğu başladı eden bilmiyorum ama günlük yaşantim da kadınların çok ilginç olayları na denk geliyorum daha önce hiç böyle ilginçlik lerini görmemiş dim Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Bu insanların beyni yanmış bu ülke nereye gidiyor kimse bilmiyor. Ülke de insanların durumu = uzun yoldayız şöför direksyonu bırakmış kalkmış arkada muavinle göbekatıyor otobüs kendi kendine gidiyor falan filan gibi mevzular..
Böyle bir şeyi yaparak eşinin ne yönde ilgisini çekmeyi planlamış ki? Çok saçma çünkü. Elinin üzerindeki tırnak izlerini öpüp, başını omzuna mı yaslayacaktı eşi? Bunu mu amaçladı? Ne değişik insanlar var, aklım almıyor.
Direkt boşayacaksın gözünün yaşına bakmadan. Çocuk varsa da alacaksın elinden görecek dünya kaç bucak. Tabi bizim ülkemizde nafaka verirsin böylesine 😂
Kadınları anlamakta zor kardeşim ilgi gösterirsin sana bakmaz sıkılır ilgi göstermezsin saçma sapan şeyler yapar yok Kocam ilgi göstermiyor yok başkasıyla aldatıyorum ne oldukları belli değil
Akıl fikir sahibi insanin yapacagi is degil bi su an. tum turkiyenin dikkatini cekti abla. Meger ne kadar da ilgisizlkk sigdirmis hayatına onu bu hallere koyan ilgisiz esi utansin😝😝
İlgi için yaptığını sanmam başka sebep vardır, çaldırdım diyerek başka birşeye harcayacak veya harcamış olabilir, eşinin tepkisi yüzünden yalan uydurmuş olabilir. Sıkıntılı
klinik vaka.. bu kadının acilen bir psikiyatri doktoruna gitmesi lazim.. tamam belki kocasi kendisiyle ilgilenmiyordur , ilgi istiyordur ama ilgi istemesi böyle işin içine polisi katacak kadar senaryolar uydurmasini gerektirmez.
Ne olduğunu artık hiç umursamıyorum. Artık tek umursadığım şey nasıl giderim o. Vatan Millet aşkı çok başka ama bu karmaşa yordu artık. 🙂🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadını kınamadım sevgisizlik insanı delirtiyor bu kadının mantığı kalmamış yoksa ister miydi böyle şeyler yapmak sevgisizlik ne kötülükler yaptırıyor umarım hatalarının farkına varır ve düzelir kocadan fayda gelmez maalesef