İsrail-Filistin arasında 11 gün sonra ateşkes ilan edildiği duyurulurken, ateşkesin bu gece yerel saate 02.00’de başlayacağı iddia edildi.
21.05.2021 Saat : 00:20

İsrail devletinin dünyada gerçek anlamda bir tek düşmanı var o da Türkiye'dir. Onun dışındakiler hava cıva.. körler sağarlar birbirini ağarlar sadece ne yapıyor göründüklerinin hiçbir önemi yoktur.
Teşekkürler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail için “haydut devlet”, “terörist devlet” ifadelerini kullandı. İki ülke arasında bir yandan ticaret hacmi bir yandan da karşılıklı doğrudan yatırımlar artıyor. P. S : Don't make me laugh!
Güzel nokta. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim asıl ,)
Bizim savaşımız değil
Bizim savaşımız olmadığını düşünsek bile, Orta Doğu'daki her türlü karmaşanın ülkemizi etkilediği konusunu bir kenara bırakamayız. Atatürk'ün "Yurtta barış, dünyada barış." gibi bir ifadesi varken, dibimizdeki Orta Doğu'da çıkan kargaşaya seyirci kalmamamız lazım. O kadar çaba gösterdik diye lanse edilirken, uğraşlarımızın sonuca ulaşmak bir yana, yaklaşamaması esas mesele.
Görüşünüz için teşekkür ederim.
Bireyler tabii ki antimilitarist düşüncede olabilir. Ama barış sağlanmış ve ekonomisi güçlü olan bir dünya olmadıkça, ülkelerin antimilitarist politika izlemesi maalesef ütopya olur. Avrupa'nın göbeğinde belki bu olur ama ülkemizin jeopolitik konumunda mümkün değil.
Bence antimilitarislik bir bahanedir Bazı problemler problem yapan kişilerden bazılarının problem olmaktan çıkması ile düzelir
Fransa bizi tınlamıyorki birde ah vah demekten başka birşey mi yaptık sanki. Adam ne kadar para desteği gönderiyor türkiye olmayan paranın nesini gönderecek.
Teşekkürler katkınız için.
Cevap
7Cevap
www.milliyet.com.tr/.../son-dakika-hamas-israille-ateskes-iddialarini-yalanladi-6508907
Hamas yalanladi onu. Israilin karsisinda baska bir grup yok ise eger, Hamasi da adam yerine koymamislar.
Tuhaf. Ateskes yapilacagindan ateskes taraflarinin haberi yok.
Neyse iki haberden biri asparagas. Yarin netlesir.
Çok teşekkürler.
Evet ateşkes sağlanma konusu asparagas olabilir. Sorumun başındaki ilk 3 paragraftaki bilgiler Fransız haber ajansından. Fakat ateşkes konusunu Fransız haberlerinden teyit edemedim soruyu sorarken. Son paragraf bizim ajanslardan.
Göreceğiz bakalım neler olacak.
EDİT : 4 ilk paragraf Fransız ajansından.
Rica ederim hocam, gönül isterdi gerçek olsun, ancak işte söz konusu Ortadoğu ve Fransa olunca zaten hiçbir habere ilk bakışta inanamıyorum.
Ben Mısır'a da güvenmiyorum işin aslı. Sisi'nin halkı karşısına almamak için danışıklı dövüş yaptığı fikri hakim bende.
İkisini de harmanlayınca bunların, haber görmesem de inanmayacak derecedeydim ki haber de görmüş oldum.
Fransız basınını takip ediyorum sürekli. Onlarda da bizim gibi iki farklı kutup var diyebilirim medya olarak. Örneğin Le Monde tarafında İsrail-Filistin haberlerinden neredeyse hiç bahsedilmiyor.
Tekrar teşekkürler.
Taraftarıyla meşhur , bir kez süper lig şampiyonu olmuş , şampiyonlar liginde hedefimiz final diyen, Bursaspor gibiyiz dostum
Merhaba Elano dostum. Seni gördüğüme sevindim.
Çünkü biz sadece konuşur slogan atarız, icraat yok.
Teşekkürler.
Bu çok çirkin birşey. Resmen insan katliyamı ve herkes oturmuş izliyo😔
Teşekkürler.
Maalesef doğru, kılını kıpırdatmayanlar var. Savaş ve kargaşadan beslenen bir sürü ülke var.
😕
Sen sana terörist diyenle aynı masaya oturur musun, birde bunlar ateşkese sadık kalmıyorlar ki
Teşekkürler.
Helal olsun macron'a Müslümanlar ebabil kuşlarını bekleye dursun
Teşekkürler görüşünüz için.
Bizine her yerde olmak zorunda mıyız
Zorunda değiliz tabii ki ama Orta Doğu burnumuzun dibi. Bölgemizdeki sorunlar bizi ilgilendiriyor çünkü her türlü etkisini hissediyoruz. Libya pisliğine bile bulaştığımızı düşünürsek, en azından Libya'dan daha çok ilgilendiriyor. Bölgemiz ülkeleri ile iyi anlaşmamız ve bölgemizde etkili bir ülke olmamız gerekmez mi sizce? Türkiye bu kadar etkisiz mi olmalı acaba?
Oyun bozan ülke mi olduk yoksa 😃
Hâlâ izliyoruz. Bakalım neler olacak. En son Erdoğan'ın İsrail'e ilişkin sözleri hakkında ABD Dışişleri Bakanlığı kınama mesajı yayınladı.
Bizi takan yok
Bizim çükümüz onlara kalkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?