kadın düşmanı olmak için kadınları öldürmek veya darp etmek gerekmiyor baştan bunu açıklayayım. yapılan zorbalıkları desteklediğiniz veya zorbalık yaptığınız sürece siz de kadın düşmanısınız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürkiye deki kadına şiddet halinin ismi kadın düşmanlığı değil ve sebebleri olan istem. disi bir hâl.
Bana göre açıklaması da şöyle
Kadın, genelde ekonomik hayat içerisinde kendine yeterli bir statüsü olmadığı için , ekonomik durumlar konusunda mecburi olarak erkeğe veya sevgiliye bağımlı misali gibi veya öyle. Tabi bu durum maddiyat konusunda beklentiyi gereksinimleri gerekli kılıyor. Erkek yeterli olamadığı durumda huzursuzluk, yeterli olduğu durumda ise kontrol konusunda hakim olma durumu tutumu içerisinde. oluyir ki bu durumda kadın pozisyonu gereği ya huzursuzluk tam ya kisitlanmaktan ötürü bir birey olarak kendi nefsi ve benliği konusunda sessizliğini gerek eylem gerek söylem gerek bir şekilde dönüş olarak fiiliyata dönüştürünce tartışmalar, kavgalar, olumsuzluklar , şiddetle vesaireler başlıyor.
Bu durumun çözümü ise toplum olarak kadininda belli bir statüde. olmasi veya erkeğin sorumlu olduğu bir aile resiligi olacaksa kadının bu konuda eşitliğe bakış açısının iğneleyici şekilde olmaması ve erkehinde belirli bir olgunlukta, ahlak ve edebte olması; mevzu ve paydaş hayat konusunda tamamlayıcı noktalar üzerinde bakış açılarını kırıcı değil yapıcı olmak adına taşın altına eli yani sorumluluhun içerisine kendi sevgi ve saygı ve sorumluluk gibi değerlerini ezmdmek adına koymaları gerekmekte.
Yurt dışında kanunlar kadını " devlet " kadar güçlü kılmıştır, ülkemiz de ise o kadar değil ama bu demek değildir ki KANUN ile iş yürütülsün. Şiddeti yapacak olan kadın/erkek her birey her türlü yapar. Önemli olan insanın kalitesini geliştirmek ve anne baba olanlarında bu olgunlukta yeni nesil olacak topluma karşı sorumluluğu olgun bireyler yetiştirmesi ile çözüm odaklı. olmak02 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda uzun , hoş, gerekli açıklamayı güzel ve anlamlı bir şekilde yaptığımı düşünüyorum.
Bana göre 50 yaş ve altı olan milyonlarca ebeveyn insanimizda olgun bir birey yetiştirecek yeterli karakter kişilik kapasitesi yok. İstisnalar haricinde
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlis anlama. Kadin yuzu gormedim. Hep kadini filmlerde gordum. Duygusal beraberlik kuramadim. Soriyorum hatam neydi benim? Benim gibi binlerce var. Ama kadina tecavuz etmeyi hic dusunmedim. O kadar istedim ki? Canim aciyor. Acaba beni doguran kadin da mi boyleydi? Acaba annem bir erkgin ahini mi aldi ki? ...
Kadina dusman degilim. Cunku o iki bacak arasindan beni cikardi. Ama baska bir kadina 34 sendir kabul ettiremedim.
Ama hicc bir kadini bir kose de zarar vermedim otobuste surtunmedim okulda dokunmadim. Universite bitirdim.
İn. tihar etmeyi dusunuyorum ve dusundun de! Gecen sene bir kizi takip ettigim hissine kapildim. Kiz kot pantolon dusuk bel. memeler zipliyordu. İki kere karsilastim. Ya ben buna zarar verirsem dedim. İkinci karsilasmam da yolda gider gorunce bildigin bosaldim.
Ne yaptim? Hemen arastirdim once Andracur aldin 100 mg 15 gundr bitirdim. Erkeklik duygum bitirmedi. Belki bilirsi. Depo provera ignesi var. 8 kutu aldim. 8x150 mg. 2 igneyi bacak kasimdan ilk hafta. İkinci hafta 4 kutu ve sonra 4 kutu daha aldim bir ay sonra... Tam 6000mg kadonlik hormonu kullandim benim erkeklgimi bitirdi. 1 yildir kadin gibiyim.
Simdi kotu hissediyorum ama kendime zarar verdim baskasina degil. Siz kadinlara karsi saygim var ama midem bulaniyor.. lanet ediyorum diygularimda samimi ve ciddiyim. Vesselam00 Yorumla
Aileden geliyor çoğu. Ailede şiddet kötü davranış veya anneden görülen babadan görülen darp psikolojik baskı çocuklara şiddeti öğretiyor, ve bu tarz insanların iradeleri çok güçsüz yönetilmeye öfkeye meyilli insanlar oluyorlar. Bir kız tarafından terk edilmek bazılarını tüm kadınlar kötü imajı yapıyor, her aile bilincli olmalı çocuk için tek bir bakışın kelimenin dahi önemi var. Daha sonra insan vicdanını kesfetmeli
21 Yorumla
Turk kadinlari kendini gelistirmeye yeni basladi. eger baskaldiri ve bir degisim istemeseydik eskisi gibi 2. Sinif insan olarak yasardik onlarda nefret etmezlerdi. ama simdi kaldiramiyorlar kendilerine kul kopek olmayan kadinlari. ama su var ki seve seve degisecekler. isteselerde istemeselerde. babalarindan analarindan gordugu devir kapandi.
26 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel yazmisin kaldıramıyorlar bunu
- +1 yıl
Kadinlar cogu erkegi zalim etti ayrica zalimlere gitti birakin bos yapmayi
- +1 yıl
hahah kadınları cinsel obje hizmetçi gibi goren siz şiddet gösteren tecavüz edende siz kısa giyse kasar uzun giyse kezban diyerek piskolijk şiddet yapan siz biz zalim olmuyorsak sizin tek kelime etmeye hakkınız yok
- 1 yıl
bi bok yapmazsınız bacı pardon da eksiden beri süregelmiş geleneği gorenegi kültürü 3-5 çapulcu asla kapatamaz devir kapandı demiş birde aq sizin beklediginiz o feminsit düzen asla gelmeyecek ülkeye kudurabilirsin
- 1 yıl
@Katilcivcivx ya hadi uza paraya tapan kızlar erkek şöyle olmalı böyle olmalı diyip eşitlik isteyen kızlar eğer sen mini etek boxer sütyenle gezersen obje olursun eğer sen hiçbir işte çalışmayıp kocan çalıştığı halde ev işi yapmaktan aciz olursan kocan da uyarır seni şiddet gösteren adamlar da belli siz onlara kucak açmazsaniz şiddette görmezsiniz kadınlar sütten çıkmış ak kaşık sanki aq yazdıklarına bak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Bence yanlış şeriat uygulamasından kaynaklanıyor bu ve Türkiye büyük çoğunluğu müslüman bir ülke. İnsanlar şeriatı yanlış yorumlayıp kadını değersizleştiriyor. Doğru anlaşılsa ve islam doğru uygulanılsa bunun ortadan kalakcağını düşünüyorum. Ha tabi sadece islamiyetle ilgili de değil birazda cahillikten kaynaklanıyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece görüşümü belirttim, Tebrik ediyorum 10 sene İslam eğitimi aldığınız için inançsız olabilirsiniz size saygım sonsuz ama islamiyeti eleştirmek yerine siz de inananlara saygı duysanız daha güzel olur. Ben size demiyorum yanacaksınız cezanız verilecek vs sizin de benim dinime kadını eziyor deme hakkınız yok anlayışlı olsak her şey çözülecek aslında.
- +1 yıl
islamı eleştirmek neden size saygısızlık olsun anlayamadım? benim inançları eleştirme hakkım var. tıpkı sizin incil tahrip edildi diyerek hristiyanlığa saygı duymadığınız gibi. islamda 2 kadını şahitliği bir erkeğe denktir. mirasta kadına yarı pay verilir, savaşta kadın ganimet olarak alınabilir. cariyelik yasaklanmamış
- +1 yıl
Eleştirmek tabi ki yanlış bir şey değil ama yeri burası değil yüz yüze oturup elimizde kanıtlarımızla ancak bu tartışma gerçekleşebilir. Sonuçta islam böyle incil şöyle diyerek olmuyor. Ağzı olan konuşur önemli olan kanıtlarla argümanlarla destekleyebilmek. Ayrıca ben Hristiyanların da cennete gidebileceğine inanan kesimdeyim şahsen.
- +1 yıl
tamam şöyle yapalım o zaman bu konuyu uzatmaya gerek yok ama lütfen dediğim ayetleri araştırın. bir de üvey oğlu ile evlenmesini konu alan ayetlere bakın. (ahzab 36-40) bir de son ricam 3 talakla boşanan kadının eski eşine dönmesi için, başka bir erkekle yeni yuva kurma niyetiyle evlenip birliktelik yaşayıp boşanması lazım bu konuyu da araştırın lütfen
Nedenleri değişenlik gösterir. Sadece kadınlara düşmanlık yok bunun yanında büyüyen bir erkek düşmanlığı. İyi bir insan olmayı beceremedik.
031 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin mizahı yapanların sadece kadınları aşağılamıyor. Bu mizah işinin içindeyim kadinlarla ilgi postlar kadar erkekleride aşağilayan postlar gördüm. Şahsen siz olayları ciddiye alırken Erkek kitle bunu fazla ciddiye almıyor. Kadınlara mutlak robotu denildiği, aptal yorum yapan kadınlar vb bir sürü mizah içeriği gördüm. Son 3 4 aydır erkeklere yapılan baya bir kara mizah içeriği gördüm. Bu içeriklere erkeklerden yapılan büyük bir tepki vardı. Tepkinin en büyük nedeni video/post'u anlamamaktan kaynaklaniyordu hatta bazilari konu ile alakasız yorum yapanları bile gördüm:D Eğer yapılan gizli yorumu Direkt erkeklerin yaptığı gibi kabul ederseniz böyle boş tepkiler ortaya çıkar.(Biliyorum A1 Türkçe)
- +1 yıl
Sen bana mizah konusunu açtın bende devam ettim. Daha diğer yorumları okumadım sonra okuyacağım Muhtemelen. Diğer alanlarda linç edildiğini biliyorum bu zaten olmaması gerek. Mizah, kara mizah ve ironi denilen şeyi siz abarttıkça suyu sel olarak gördükçe işler değişmez en azından sosyal medyadaki. Diğer alanlardaki eşitsizliğin degişmesi lazım Kadın boş bir nedenden linçlenemeyecegi gibi erkeğinde boş bir nedenden linçleneceği bir ortam oluşmamalı. Az önce müge anlının "biz sizi dograbiliyoruz" adlı videosunu gördüm:D Mizah ve kara mizah değil ama bildiğin laf sokmak isterken laf sokulma durumuna düşmüş. Senin dediğini gibi bu mizah bile olmadan sirf aşağiladiğı için küçümsemezsek Erkekler sosyal medyayı sallamaz yıkar geçerdi.
- +1 yıl
Şahsen ikiside önemlidir bir evin kapısı düşünelim. Kapının amacı anahtar sahibi eve girsin onun istediği dışında kimse girmesindir anahtarın amaci ise kapıyı açıp veya kapatıp evi korumaktır. Sen kapıyı övüyorsun içeriyi koruduğu için anahtar olmazsa kişi evi kullanmazsa kapının ne anlamı kalcak aynı şekilde kapı yok anahtar var ne işe yaradı? Yarım yamalak iş ortaya çıktı ya da daha basit bir örnek telefonun parmak izi okuyucusu yok telefona dokunca ekran açilmıyor açma kapama tuşuna basman gerek ama tuş yok başka bir sey ile o tuşun yerini tutman lazım yoksa telefon ne işe yaradı?(telefon kapalı bu arada)
Ayrıca Annem/Annemiz/Annelerimiz isteyerek hamile oluyor (tejawüze, habersiz hamilelik dışında) hepsi bizi bilerek kendi idareleri ile izin verip doğruyorsunuz siz "elinize iğneyi batırıp sonra çok acıyor biz elimize iğne batıriyoruz" diyorsunuz hayır deme hakkın var evlenmeme hakkın var kürrtajj yapma hakkın var ertesi gün hapı alma hakkın var. Kadın üstünlüğünü az sonra saydığım şeyler yuzünden acayip övüyorsunuz: acıya daha dayanıklısınız, daha fazla zevk aliyorsunuz, zekaya erken erişim sağlıyorsunuz, Çoğunuz güzellik bakımından iyi durumdasınız, bazı hastalıklara daha az yakalanıyorsunuz, doğum yapıyorsunuz yaşam kaynağıyız vb diyorunuz ama bunlar birer üstünlük göstergesi değil erkek fiziksel anlamda çoğu kadından daha üstün ve sizi her türlü hoşunuza gitmeyecek şeyler yapma ipotansiyeli var o zaman erkek mi üstün oluyor? Biz insanlar bir elmanın 2 yarısı gibiyiz birbirimize muhtaç varlıklarız. Umarım okursun baştan savma yapmazsın, Bence ne demek istediğimi anlayacak kadar zekayada sahipsin.(A1 türkçe ile yazılmıştır) - +1 yıl
Hayır! Yazdığım yorumda varsayım yapılarak sizin ve sizin gibi kadın üstünlüğünü savunan kesimin üstünlük olarak yukarıda yazdığım yazıda kadında bulunan + özelliklerin, erkekte bulunan fiziksel özellikler sayesinde ortadan kaldırılabileceğini ve siz yapmayı üstünlük görürken bende yıkmayı üstünlük olarak gördüğüm bir (Varsayım) Alternatif bir dünya yazdım sonuç olarak ben yazıda herhangi bir saldırganlığı ve şiddeti savunmadığım gibi kadının doğumunuda tamamen küçükmsemedim. Her canlı yaşayan varlığın (hayvnlar dışında iç güdüleri var o ayrı bir konu) iradesi vardır lakin halk arasında özürlü dediğimiz kesim her ne kadar iradeyi kullanmayı bilmiyor olsa bile bu onun seçimi değildi kimse iradesiz bir bedene girmek istemezdi. Evet irade ona bizde bulunduğu gibi tam verilmedi. Elinde olmayan bir şey yüzünden çok yargılamamak lazım. Bizim buradada onlardan biri var çoğu iradeliye göre akıllı hiç bir şey yapmıyor (boşaltım dışında) iradesi olan bir serseriye göre iyi bir bilim adamına göre beyni gelişmemiş.
- +1 yıl
Saldırı sonu olan bir şeydir ve her zaman ölüm ile sonuçlanmaz bense ortadan kaldirmayı güç olarak gösterdim alternatif bir dünyada. sen doğumu size verilen doğal bir görevi acayip büyütürken bende o doğal olan o görevi ortadan kaldirabilecek erkeklere verilen fiziksel gücü övdüm alternatif bir dünyada ("Varsayımsal bir dünyada"bu kelimeyi kavramayı senden daha çok beklerdim abla) . Gerçekte ikisinide övmüyorum. Çünkü bunlar övülecek özellikler değil bunlar bize verilmiş doğal olan görevlerdir biri, biri olmadan işlevinde yitirme oluşturuyorsa demek ki orada bir sıkıntı vardır.
Erkek ve kadın veya belki siniriniz bozulacak bazilarin siniri bozukuyor çok gordüm bu tipleri neden kadının ismi önde değil diye olsun onuda yazıyorum.
Kadın ve Erkek birbiri için yaratılmıştır birinin ortadan kaldırması veya oluşturmak marifet değildir çünkü ikiside birbirine muhtaç. Belki dersin "biz olmazsak erkekler yumurta bile kıramaz" evet ilk başlarda kıramaz çünkü bir çoğu bu işle uğraşmamış ilk başlarda ağaca toslar sonradan yine öğrenir sizinde bir zaman öğrendiginiz gibi öğrenir. bide belki kadinlar kemik iliğinden sperm üretiyor size ihityacimiz yok dersin bu konuda araştirma yaptım bu işlem şimdilik çok maliyetli ve doğan sadece kız oluyor üretmeniz neslin sürdürülmesine yine işe yaramaz.
(Şimdi gelipte "Ben bunlardan bahsetmedim ne saçmalıyorsun" deme ben burada benim yazdiğım şeylere verebileceğin iki adet ergen aşırı kadın üstünlükçülüğü savunan kızların verebileceği tepkiyi önceden düşünüp sohpeti daha iyi daha etkili bir yere getirmek için yazdım. - +1 yıl
Ya abla sen beni analmiyorsun ki yaw. Alternatif diyorum varsayım diyorum sizin doğumu öne almadiğınız erkeğin fiziksel gücünün öne alındığı bir varsayım yapiyorum. Varsayım abla anla bi zahmet yazdığın sorulardaki kafan ile buradaki aynı değil galiba:) "Biz olmazsak yumurta bile kıramaz" cümlesini sizi temsil eden bir kesim söylüyor. Bende diyorum ki ilk başlarda sizinde bilmediğiniz gibi onlarda bilmiyor sizin sonradan öğrendiğiniz gibi onlarda öğrenebilirler. d
- +1 yıl
Yaw abla ev işini yapmiyor diye yeteneksiz demedim Bilmiyorsa dizin öğrendiğiniz gibi o da oğrenir dedim. Doğumu fazla öven kafa yapisına karşı bende erkekte bulunan fiziksel gücü one çıkardım Doğumu öne alanların senin ve senin gibilerin yaptığınin tam tersinini alternatif bir dünyada kurdum. burada avataj ve dezavantaj karşilaştirılmasi yapılmıyor. Ağir ve pis iş ayrı konu.
- +1 yıl
Doğuştan erkeğe gelen kas kütlesi ve testesteron seviyesi kadınlara göre daha fazla sadece gelişmesi gerekiyor doğum için 9 ay gerekmesi gibi. Aynen abla ben Doğuştan gelen yöneleri oluşturma ve yıkma olarak ikiye ayırıp sadece bu ikisini karşılaştırma yaparken (Bunları alternetif bir dünyada anlatıyorum) senin araya erkeklerin ağır işlerinden bahsetmen çarpıtma değil:) Madem anlamadın abla sana göre doğuştan gelen özellikleri karşılaştıracağım (alternetif bi dünyada) Erkeğin spermi kadın doğumundan üstündür çünkü küçücük bir hücre senin o abartılı anlattığın olayı harektlendiriyor. O olmazsa doğumun hiçbir anlamı kalmayacak:) Hiç bir gelişme yaşanmayacak. Garip:/ İnsanların seçmediği özelliklere göre yargılanması Garip. Kadın doğum yapılıyor diye üstün tutan kafa modeli bu başlangıcı sağlama kafa modeli yine aynı size başka sorumluluk. Bunlar yükseltilecek görevler değil sen birini doğum yapmıyor diye gömemediğin gibi (Erkekleri) Kadınlarıda yüceltemezsin bunlar çok saçma şeyler.
- +1 yıl
Aynen 2 cümle ile kendi görüşümü savuncağım bir konu değil bu. Eğer beynin uzun yazdığımda anlamiyorsan ve ergence gorünuyor diye okumuyorsan bu benim sorunum değil. Karşılık verecek cümle bulamiyorum bu yüzden başka cümlelere saldıriyorum desene abla. fanatik gibi kendi tarafını tutup başkaların görüşlerini hafife alıyorsun evet yaşım muhtemelen sırf kendin anlamıyorsun diye veya kabullenemiyorsun diye ergence diyip geçiştiriyorsun. Bak abla ters psikoloji bir tekniktir benden kısa cevap vermemi bekliyorsun sorduğun şeyin kısa bir cevabı yok. Sen olsan ne diyecektin abla ben sana soru soruyorum sen uzun bir cevap veriyorsun bende"ergence bu uzun yazışsın okumak istemiyorum" diyorsun üstünede sıpa diyorsun saygısizlık değil mi karşıdakinin hic mi düşünmuyorsun? Şimdi gelip "yine ne ergence , bir şeyler zirvakamış" diyeceksin. Ben dediğine cevap olarak "Tamam matriakra apla" mı dememi bekliyorsun tabiki kendimi savunmak için seni görüşünü kırmak için kendi bildiğimi yazıya dokeceğim "Tamam apla" yazsam benim düşüncem daha düzgün düşüncesine kapılmayacakmısın? ilk önce saygı duymayı bilmen ve tarafsız okuman gerekiyor seninle ne kadar konuşsam boş belliki.
+1 yılKadin dusmani demeyelim de Turk kizlarini sevmiyorum sevmemem icin nedenler var insallah ilerde rus veya ukraynali bi kadinla evlenirim
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede her sey para
Sen kimsin suriye'li mi? Kadına şiddet denilen bişey yok, insana şiddet var. Buda sadece Türkiye'li erkeklerde değil DÜNYA insanlarında var.
16 Yorumla- +1 yıl
Siz daha kadına şiddet ne demektir onu bilmiyorsunuz... Kadına şiddet nefret ve düşmanlık haklı haksız bakılmadan ve sebepsiz yere sırf cinsiyeti kadın olduğu için zarar gören kadına verilen bir eylem türüdür.
Geçmişin amerikası gibi. Yolda gördükleri insana sırf siyahi diye eziyet etmek, kamu kurumları özel sektör sağlık vs. her alanda ikinci hatta üçüncü sınıfa koyup hak vermemek vs.
Türkiye'de kadına şiddet uygulayanlar erkeklere daha çok şiddet uyguluyor. Bu zihniyetteki insanlar cinsiyet gözetmiyor.
Kadına özel bir düşmanlık yok. Anladın mı suriyeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalasef var böyle insanlar aynı şekilde erkek düşmanı kadınlarda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın düşmanlığı değil sizin yanlış tercihlerinizin sonucu bu
110 Yorumla- +1 yıl
alla alla erkekler yanlış seçimlerini ölümle ödemiyor yanliz sizin cinste bi sorun var
Cevap sahibi+1 yıl@Katilcivcivx Bunu allaha sorarsın neden erkekleri böyle yarattın diye.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna sizi sikp öldürmüyorlar. iyi yapıyorlar mk kaşarları. gizli profillerin arkasına geçip boru boru konuşmasını biliyorsunuz.
nerde bi orpsu çocugu var gider onla yatarsınız. sonra gelip burda skldim diye ağlarsınız. iyi yapıyorlar.- +1 yıl
Su düşüncenin cirkinligine bak dünyada erkekler olmasaydı ne savaş olurdu nede şiddet
- +1 yıl
Adam hakli
- +1 yıl
ebruu sana acayip ayar oldum ya kşarı reel de sakın karşıma çıkma
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyeli ne ya türk denir türk
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir almanyada fransa da bir cik etnik var kimse almanyalı fransa li demiyor birak8n u saçmalığı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım