Malum bizler evlerimizde otururken ülkemize giren turistler meydanlarda maskesiz cirit atıyor. Bizler de onları ürkütmemek için özel maskeler takıyoruz falan.
Peki sizin maskenizde ne yazsın isterdiniz? #Cassie
Ülkemizdeki turistleri ürkütmemek için sizin maskenizde ne yazsın isterdiniz?
Sanırım bizim bizden daha kötü durumdaki ülkelere seyahat etmemiz lazım. O zaman bu kararı alanlar düşünür. Çünkü yurtiçi turizm olmazsa bir çok firma iflas eder. O zaman duygularımıza bir nebze de olsa tercüman eder
Aslinda amac turist getirerek ulkeye dolar, euro girdisi saglayip, ekonomiyi canlandirmakti. Turisti cekmek icin ise, virusun olmadigina ya da onlarin olacagi ortamda olmayacagina turisti ikna edebilmekti. Butun bu uygulamalar ve cekilen video bunun icindi. Fakat oyle beceriksiz ve sacma sapan yaptilar ki, ellerine yuzlerine bulastirdilar. Kendi vatandasina resmen hakaret ettiler ve turistlere karsi kucuk dusurduler.
Sorunun cevabini ise bu gorselle vermek istiyorum.
Bu maskede yazı tahtasi gibi oldu mübarek. Geçenlerde de iyi parti " 128 .. nerde" yazılı maske uretmisti. Ben de şiir. Benden öte benden ziyade yazayım ben de
Sen maskeni gene taktıktan sonra sana onu değil bunu tak, kim ne diyebilir? Böyle saçmalık olabilir mi? Bunun anlamı halkını küçük düşürmektir, sömürgesine alet etmektir.
İşte azıcık gururu olan takmayacak. Çünkü bunun adı sömürgeciliktir, namussuzluktur, haktır. Türkiye'nin daha aşılanmayan yerleri varken neden Turistik bölgeler? Bu nasıl şerefsizlik?
Ben turist arkadaş edindim hatta aşı olduktan sonra tekrar giriş yapacak ülkemize ve bulusucaz ama Hollandada yaşama hayalim var Avrupada yaşarsam çünkü Nelson Mandela bile eğitimini Hollandada almış.
onlarda küçük yerleşim yerlerinde takmıyorlar ama büyük şehirlerde mecbur ayrıca işe giden herkes 2 günde ir kendisi tes yapmak zorunda yani hiç özen göstermemize gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Madem coronadan bu kadar korkuyorlar ama tatillerinden de fire vermiyorlar