Fatih Erbakan'dan Filistin çağrısı: TSK öncülüğünde Barış Gücü kurulmalı İşgalci İsrail'e karşı yaptığı açıklamalarda hareket gününün geldiğine değinen Fatih Erbakan, Filistin'deki saldırıları sonlandırma amacıyla TSK öncülüğünde Barış Gücü kurulması gerektiğini söyledi. Kudüs'e asker göndermeli miyiz?www.ensonhaber.com/.../fatih-erbakandan-filistin-cagrisi-tsk-onculugunde-baris-gucu-kurulmali
Fatih Erbakan 'dan Filistin 'e asker gönderme cagrisi ! Kudüs'e asker göndermeli miyiz?
Hamaset siyaseti. Askeri piyon olarak görme gafletinden kurtulamıyor bazıları. Amerika yı lanetliyoruz dünyanın jandarması mı bunlar her buka maydanoz oluyorlar diye. Bizde dünyadaki İslam ülkelerinin jandarınalığına soyunmuş vaziyetteyiz. Kendi haklarını savunmaktan aciz toplumların çıkarları uğruna bir tek vatan evladının dahi burnunun kanamasına değmez. Küresel saldırılara karşı sessiz kalan birbirini savunmak yerine birbiriyle didişen toplumların hamiliğini yapmak neden bize düşüyor hep? Daha hiçbiri K. K. T. C. yi tanıma cesaretini bile gösterememişken kime ne minnet borcumuz var?
Uzağa gitmeye gerek yok. Canlı örnek vereyim. Suriye de bizim askerimiz şehit olurken, Suriyeli gençler sabahlara kadar sahilde oturup nargile çekip keyif ediyor. İnsani yardım vs. yaşlı, kadın, çocuk anlarım ama bizim askerlerimiz orada şehit olmaya devam ederken 20 - 45 yaş aralığındakileri neden aldık. Ülkeleri için mücadele etmek yerine burada hemde imtiyazlı haklar vererek barındırıyoruz. Hak verilmez alınır ve uğrunda gerekirse bedel ödenerek elde edilir.
Çok boş yorum yapmış çoğunuz bakmanız gereken yerelere bakmayıp adamın bedellisine siyasetine laf etmişsiniz boş yapıyorsunuz bakmanız gereken yer asker gönderme imkanı var mı ortam var mı askeri imkanlar yeterlimi uygun mu maliyeti kaldırır ekonomi gönderilince gelecek yaptırımlar karşılanabilir mi başarılı olurlar mı giderse bunlara bakın bu işler Asker gönder demekle olmaz hesabı kitabı yapılmalı hem o meydanı bize bırakmazlar ordaki halkın çoğu Türkiye ti istiyor buna ortam hazır olunca gidilmeli vakti zamanı tam olduğunda
Temel elinde tüfek, eğitimdeyken komutanı sormuş: - "Düşman önden gelse ne yaparsın?" - "Vururum oni komitanum!" - "Sağdan gelse?" - "Vururim onu komitanum!" - "Soldan gelse?" - "Vururim oni komitanum!" - "Ya düşman askeri arkadan gelirse?" - "Vururim oni komitanum!" - "Ya düşman askeri tepeden gelirse?" Sonunda dayanamayan Temel cevap vermiş: - "Ha bu memleketun tek askeri ben miyum komitanum
Halkin evlatlarini istedikleri gibi oraya buraya surmeye ne kadar da meraklilar. Yanlis, hirsli, bencil ve sacma politikalar yuzunden zaten bir suru insan hayatini kaybetti. Bunlara o canlar sadece alt yazilarda gecen birer sayi olarak geliyor galiba. Bu kadar rahat olabildiklerine gore. Vasifsiz, haysiyetsiz, onursuz, dusuncesiz, vicdansiz insanlara kaldi ya bu ulkede siyaset. Ne kadar uzucu. Keske bitseniz.
Gönüllü olanlar gidebilir. Filistin’e vize yoktur. Bedelli askerlik yapanlar askerliğin ne olduğunu bilmeyenler Mehmetçiği robot sanıyor galiba. Onlarında aileleri var onlarda insan. En son Afrin’e gidiyordular şimdi canları pek tatlı geldi Mehmetçik Gazze’ye diyorlar. TSK amacı kendi sınırlarını korumak. Zamanında bizi arkadan satan. On binlerce askerimizi şehit eden Filistin’i Arap abileri korusun. 450 milyon Arap varken ne haddimize bize. Bir de herkes kendi devletinin güvenliğini sağlasın. Kudüs’ten Osmanlı’yı atmak için dört dönen bir halk korumayı da öğrensin. Sıkışınca İslam elden gidiyor demesinler.
Bizim askerimiz kac cephede savasacak suriyedeyiz iraktayiz libyadayiz yunan sınırı desen surekli yunanlilarin tehditi var ermeniler azicik firsat bulsa saldiracak... filistine uzuluyorum ama bu canina yandigimin arap ulkeleri yapsin bir zahmet ya 9 milyonluk kucucuk bir kara parcasi israil cevresinde suudiler misir vs var saldirsinlar iste filistinliler kendi cabasiyla bile israile kok sokturuyorlar... yunanistana f35 egitimi veren suudiler ne yapiyor neyi bekliyir turkiyeye mi kaldilar yani
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sosyal medyada gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım bedelli yapmıştı diyorlardı. Asker göndermenin hele ki bu pandemide maliyeti çok fazla olur. Onu geçtim insan gonderiliyor robot değil. Taksim de Suriyeli olanlar Gazze ye asker gönderilsin diyorlar kendi iç Savaşı'ndan kaçarak söylüyorlar. Tabi ki üzülüyorum hayatını kaybeden insanlara ama gönderelim edelim diyenlerin çocuğu , akrabası kendisi hiç gidiyor mudur? TSK neye yetişsin neye yetismesin. Libya , Somali , Suriye, Irak...
Türkiye'ye sığınmış bulunan 20-45 yaş arası Suriyeli kardeşlerimizi silah altına alalım. Onları Arap Müslüman kardeşlerini kurtarmaları için Filistin'e gönderelim.
Bana göre bu başından beri yapılması gereken bir şeydi zaten.. Bir yazılı açıklamayla kınama mesajı göndermek ve sonrasında üç maymun misali susmakla bu işler halledilmez.. Ama gönderirler mi? Kesinlikle hayır.. Ben gönderileceğine asla inanmıyorum..
Türkiyenin oraya girmesi demek savaş demek bunu biliyorsunuz umarım israil asla geri adım atmayacak türkiye de mecburen asker gönderirse askerlerin hepsi şehit olacak buda muhtemel savaş olmazsa bile diplomatik büyük sorun demek olacak zaten berbat durumdayız ekonomik olarak tamamen çökertirler bizi
İsrail de türkiyeyle savaşmak istemez bu yüzden yine ambargoya gider
Kendisini Kudüste sokakta Israilli askerler ile savaşırken göreyim, peşine hemen ben giderim...
Garibanın asker çocukları üzerinden edebiyat yapmak kolay. Düne kadar hain diye köprüde kemerle dövdüğünüz bu memleketin aslan çocuklarını bugün Kudüs'e gönderme peşindesiniz, kendi çocuğunuz da hep pembe tezkereli...
iyice kafayı yemiş sağcılar😂Erdoğan'a verilen Yahudi cesaret ödülü nolacak? 😂 😂 Oy stratejisi bunlar.. Ben şarkı söyleyeyim:"OY OY EMİNE, NEDİR BU GÜZELLİKLER NEDİR BU BİLEZİKLER...",... sonrasında çanta diyor muydu hatırlamıyorum ama 😔
O kadar meraklıysa kendi gitsin, kendi çoluğunu çocuğunu yollasın? (Kendi de bedelli askerlik yapmış bu arada) Çoğu ana kuzusu olan askerler onun oyuncağı mı ki şuraya gitsinler, savaşsınlar diye yönlendirmeye çalışıyor?
Diplomatik ve siyasi Kriz riski varken bence Sadece Klişele çığırtkanlıkta kalır. Aslın da Bu açıklaması ile Ülke iyi prim yapmış olmalı İşte bana Kalsa Giderim Ama falancalar istemedi gibisin den
Oturduğum yerden bende heryere asker gönderirim. Beyefendi yüklü bir mikltar para bağışı yapsın, sonra asker gönderelim desin. Askerin arasında o da olmalı, hayatıundan önce parasından vazgeçebiliyormu onu bi görelim.
Heryere zaten Türk askerini gönderdik, oraya da gönderelim tam olsun. İyi hoş ama bunun ekonomiye olan maliyetini nasıl çözeceğiz onu da söylese birileri. 😎
Bu ülkenin geleceği kurtuluşu Yeniden Refah Partisi'dir adam gibi adamdır Fatih Erbakan ve kendisiyle bire bir görüşmüş bir kişi olarak inanıyorum ki gün gelecek bu ülkenin Cumhurbaşkanı olacak.
1950'den beri sürekli Islamcilara oy veriyorsunuz. 80 seneden beri ayni zihniyete oy verdiniz, CHPnin fabrikalarini sattip sattip yemekten haricte bir cacik yapmadilar.
Saçmalamasın ya ne asker göndermesi. Ortada bir savaş yok. Filistin düzenli bir orduyla savaşıyor da desteğe mi ihtiyacı var? Hamas ile bilmem ne ile yönetilen devlet olmaz.
Bu da olacak inşallah Hem de çok yakin bir zamanda Göreceğiz... Erbakan'i da... Ondan türeyenleri de sevmem... Lakin mesele Erbakangillerin meselesi değil. Mesele; Müslüman'in meselesi. Dahasi; "Müslüman Türk"ün meselesi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendisi gitsin sanki kendi çocuğunu yolluyor bu ülkenin askerleri arap çöllerinde ölmek için askerlik yapmıyor utanmadan girdinmiş topla akrabalarını sen git bu tiplerden nefret ediyorum
keşke öyle dediğin gibi kolay olsa ama olmaz bu sefer iyice berbat olur amerikası ingilizi fransızı boş bırakırmı zaten ülkeyi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar
Dünya beşten büyük müymüş görsek keşke. Bir davos güruhu var ondan başka her şeye gözü kör ...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Laf söyleyince de söyledi oluyor 5 milyon kişi yetmedi mi 5 milyon daha alınsın Türkiye'deki gençler işsiz gezsin ne olacak canım değilmi bir sürü Arap ülkesi var onlarda alsın bakalım biraz
Doğru diyor asker gitmeli ümmet kan ağlıyor bazı beyinsizler bunu anlayamaz eğer bugün yatağınızda rahat uyuyorsanız bunu bilinki gün gelir biz onlardan daha kötü duruma gelebilirz