- Her istifa sonrası istifa edilen parti hakkında FETÖ - PKK işbirliği iddiasında bulunulması
- Kendi içlerinde birbirlerini katil vs. suçlamaları
- Gündeme dair tutumlarında sürekli farklılıklar olması
...
Kendi içerisinde bu kadar karşıt bir birlikteliğin Türkiye'ye kazandıracağı ne olabilir?
Böyle bir Türkiye'de yaşamak ister miydiniz?
#AlfaOrtak
- Kendi içlerinde birbirlerini katil vs. suçlamaları
- Gündeme dair tutumlarında sürekli farklılıklar olması
...
Kendi içerisinde bu kadar karşıt bir birlikteliğin Türkiye'ye kazandıracağı ne olabilir?
Böyle bir Türkiye'de yaşamak ister miydiniz?
#AlfaOrtak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kim gelirse gelsin amacı kendi rahatlığı olacak maçoğlu hariç xd
Ne yazık ki beyefendinin de amacı - kendi ifadesi ile - "örgüt" ün rahatlığı olacak..
ülkü ocakları da örgüt değil mi ya da kadın kolları vs pkkden bahsediyorsan hiç desteklemedi tkp üyesi xd
Erkan Baş meclise hangi parti listesinden girdi?
hdpden olup akpye geçenlerin listesi nerede ki geçtiği tarih hdpnin güçsüz olduğu tarih xd
"pkkden bahsediyorsan hiç desteklemedi tkp üyesi"
Beyefendi AKP - HDP üyesi mi yarıştıracaksınız yoksa sözünüzün doğruluğunu mu sorgulayacaksınız?
çözüm sürecinde ya da akpnin açılım dediği zamanda tek kelime etmedi ki o zamanlar yasaldı eğer kişi üzerinden değilde parti üzerinden siyaset yapacaksan evet xd
Birincisi kişi üzerinden de parti üzerinden de siyaset yapılmaz. Siyasetin temeli programdır kardeşim. Sana da bunu öneririm.
Erkan Baş NTV ekranlarında o sözde solcuların suratına tokat atarcasına, "Bugün sosyalistim, solcuyum diyen herkes milliyetçi, vatan sever olmak zorundadır" diyerek program açıklamıştır.
Lakin yine kendisi ve de partisi geçen süreç içerisinde HDP'nin kuyruğuna takılarak, bir başka programa girmiştir.
Sen bana TKP'den asla böyle bir destek olmadığını söyledin, ben sana tek soruyla bunu kanıtladım. Kavga etmeyelim, tartışalım birbirimizi anlayalım.
Maçoğlu'nun Tunceli'de HDP adayı olamaması değerlidir. Lakin gelir gelmez adını Dersim'e çevirmek, Seyit Rıza heykeli dikmek bir programın eseridir, ki bu program da HDP ile, PKK ile uzlaşıdır.
Bu arada Erkan Baş, HDP'ye bölünme sürecinde değil, PKK ile savaş sürecinde katıldı.
1. dersim tarihi adı sen parise türkçe isim veremezsin paris paristir.2. dersimde yani tunceli denilen yerde sabiha gökçen şehir meydanını bebek çocuk demeden bombaladı buna karşı çıktıgı ıcın isyan başlatan biri nasıl kötü olurxd
1. Dersim şehrin adı değil bölgenin adıdır.
Türkçeleştirilmemiş adı değiştirilmiştir.
Buna benzer politikaları bugün dahi görmekteyiz.
Bununla birlikte, bu karar mecliste alınmıştır. Kanundur, belediyenin keyfi davranışlarına tabii değildir.
2. Sabiha Gökçen bombaladığı için isyan çıkmadı, isyan olduğu için harekat düzenlendi. Aynı şekilde 20 yılda yaklaşık 30 kere toprak reformu istemeyiz ayaklanmaları, din elden gidiyor ayaklanmaları, Kraliçemiz bizi kurtarsın mektuplarıyla birlikte okul köprü yıkımları, Hozat'ta yaşanan misali kaymakamın karısını kesme vahşetleri de bu harekat ile sona ermiştir.
Ki bu isyanların çoğunluğunda Seyit Rıza bir numaradır.
haklısın isyancılar yüzünden suçsuz bebekleri öldürmek çok mantıklı xd
Yine yanlış bilgi veriyorsunuz. "Masumlar öldürüldü, bebekler öldürüldü " burada sizi destekleyen hiçbir bilimsel veri yok elinizde.
Bununla birlikte bu tip konulara ilginiz varsa her şeyden önce olgunlaşın. "xd" atarak, tarihi hiçbir veri sunmamanız, sarkastik tartışma tavrınız... kendisine saygı duymayan bir karakter izlenimi yaratıyorsunuz. Lafınızın ağırlığı kalmıyor.
Kabul edersen bir abi tavsiyesi olarak al.
www.google.com/url
www.google.com/url
Yolladığınız ikinci link siyasi bir yorumdur ve bağlayıcılığı da önemi de yoktur. Konumlanmayı gözler önüne serer.
İlk linke gelince Sinan Meydan'ın hem bu konu hakkında, hem de genel itibariyle Dersim İsyanı hakkında tarihi belgeler öncülüğünde yaptığı yayınlar mevcuttur.
İncelemenizi öneririm.
Yolladığınız haberin önerisinde dahi "zehirli gaz kullanıldığı" yalanı yine belgelerle çürütülmüştür.
Not: Fotoğraf görünmüyor.
fotografta etrafı sarılmış kadın ve çocuklar var xd
Ne yazık ki görülmüyor, eğer başka bir kaynak üzerinden atarsanız geriye dönük arama yapılabilir.
Bununla birlikte CNN'in o dönem izlediği açılım yanlısı tavır etrafında pek çok yalan haber yayınlandı.
Sinan Meydan bu yalanları tarihi belgelerle kitaplaştırdı. İncelemeniz mümkündür. Ayrıca az önce sizin ifadenizle isyancıların olması ve kanunun belediye tarafından kanunsuzca değiştirilmesi tartışmamızın çıkış noktası olan Maçoğlu ve program başlıklarını sanırım netleştirdi.
ıdeolojı ırk her sey bır yana kalsın çocukların etrafında asker dikmek ya da öldürmek nasıl bir mantığı olur senle daha fazla konusmayacagım cunku objektıf olamıyorsun xd
Konuşup konuşmamak sizin kararınız, lakin senaryolar üzerinden tartışıyorsunuz.
ok
İstiyorum. Umarım 2023 de gerçekleşecek.
Ayrıca bu terörle anıyorsunuz da açılım sürecini bi hatırlamanızı isterim.
Öncelikle lütfen okuduğunuzu anlayın:
"Her istifa sonrası istifa edilen parti hakkında FETÖ - PKK işbirliği iddiasında bulunulması"
Burada ifade ettiğim şey, Millet İttifakı içerisinde istifa eden isimlerin bu partileri terör örgütleriyle işbirliği ile suçlamasıdır.
CHP için bakacak olursanız isterseniz Millet İttifakı'nın kurulduğu tarihten bugüne, isterseniz daha da eskiye giderek CHP' den istifa edip CHP'yi PKK ve FETÖ ile suçlamayan kaç kişi vardır?
Peki İyi Parti'den istifa edip, İyi Parti'yi terör örgütleriyle suçlamayan kaç kişi vardır?
Lütfen okuduğunuzu anlayın, ben yorum yapmadım.
İsterseniz isim isim de paylaşabilirim.
Ben ülkemde gençlerin siyaset düşünmesini istemiyorum. Buna mecbur bırakanlar gitmeli kimse kusura bakmasın
Gerçekten tepki vermeden susarak önce sizi anlamak istiyorum..
Gençliğin siyasetten arınmasını nasıl arzulayabilirsiniz?
Siyasetten kimse arınamaz zaten. Fakat artık en gencinden en yaşlısına herkes yatıp kalkıp siyaset düşünüyor. Çünkü nedeni belli. Eğer bir konuda endişelenirsen üzerine daha fazla düşünürsün. Bu da aynı böyle. İnsanlar ülkemiz için endişeleniyor. 8 yaşındaki kardeşim bana doların neden yükseldiğini soruyor mesela. Bu o kadar acı bir durum ki
Keşke üretime dünden bugüne, en azından artık bugün gereken önem verilse ekonomi ülkenin en büyük zaafı olmaktan kurtulup gücü haline gelse.
Lakin o gün 8 yaşındaki kardeşin umarım yine ekonomi sorar!
Bu onun genel kültürü, bilginliği halini alır.
Gençlik siyasetten arınarak değil, bilime odaklanarak, siyasete gereken değeri ve önemi vererek geleceği yaratır.
Diktatör sistem var TC de
Diktatöriyel eğilimler örnekler verebilir misiniz?
Şu anki durumdan çok daha iyidir.
Açıklayabilir misiniz görüşlerinizi?
1 dolara satarlar memleketi
Evet istiyorum
"Kendi içerisinde bu kadar karşıt bir birlikteliğin Türkiye'ye kazandıracağı ne olabilir?"
😂 ya sen beni mi ikna edeceksin bak sen
Ben size soru sordum.
Kendinizi ifade edemiyorsanız, iyi akşamlar diler iyi niyetle vedalaşırız.
Neden saçma sapan bir konu dışı bir sataşma yapıyorsunuz ki?
Sen sataşma görmemişsin, bana soru soran sensin. Ben sana neden millet ittifakını desteklemediğini soruyor muyum? Çok da umrumda değil ve kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Sen soruna gelen herkesi kendi fikrine ikna etmeye çalışıyorsun. Kimse sana soru sormuş mu bak bakalım burda.
Hanımefendi ben soruya hiç kimseyi davet etmedim!
Gelen kimseye saygısızlık da bulunmadım.
Sizden de ricam, saygı sınırını aşmayın!
Bundan sonra yorum yapmadan önce sorunun detayını okursanız, yanlış anlaşılmaya imkan vermezsiniz:
"Kendi içerisinde bu kadar karşıt bir birlikteliğin Türkiye'ye kazandıracağı ne olabilir?
Böyle bir Türkiye'de yaşamak ister miydiniz?"