Zaten geçen bir gazeteci Twitter'da n paylaştı görüntüleri. Van dan bir duru Afgan mülteci kaçak giriş yapmış diye. Ülkede göçmen sayısı korkunç şekilde artıyor bu da iyi bir şey değil.
gelmesinler artık yeter lan yetti yemin ederim yardım yardım nereye kadar bunlara gıda yardımı yapıyoruz akdenizde gidip yunan şirketlerle anlaşıyorlar bizi mi dolandırıyolar anlamıyorum ki bi te türk halkı sokaklara dökülüyor kafay yedirtçekler bana
Hayır istemiyorum zaten ülke ülke olmayı geçti göçmen kuruluyuz sanki arap değiliz Türküz biz o filistin Osmanlıya sırtını döndü türkleri hep arkasından vurdu Azerbeycan Ermenistan savaşında Ermenistan'ı destekledi
Yemin ederim s! kicem artık bıktım lan afganı bitti suriyelisi suriyelisi bitti filistini ya şu araplara soykırım yapsa ya biri biz de kurtulsak mk bıktım be soysuz korkak araplardan
Alınmamalılar. Açıkçası umurumda değiller. Hatta seviniyorum. Ama ülkeme gelmesinler ya. Artık bu "Din kardeşiyiz" saçmalığını bırakmalı, 3 maymunu oynamalıyız.
Herkesin kötülüğü kendine hesap günü herkes kendinden sorumludur. Ha hesaba inanıyorsan tabi. Zaten alınan mültecileri de biz iyilik için almadığımızi düşünüyorum başka bj nedeni vardır illaki.
Banane filistinlilerden diğer arap kardeşleri yardım etsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gelmelerini asla istemiyorum fakat, şu anda yaşanan durum insanlığa aykırı bir durum. Türkiye'ye gelmesinler ama şu anda Mescidi Aksa'ya yapılan saldırılara göz yumulamaz. Hiçbir dini ibadet yerine başka dinden bir kişi saldıramaz. Ülkeye gelsinler demiyorum ama bu saldırıya da göz yumulamaz.