AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Ne bekleyecek turizm için normalleşme sonrasında tekrar eve kapanma bu böyle sanırım 1 sene daha sürüp gidecek Allah sonumuzu hayr eylesin inşAllah🙄
Evet artık turistlerle yakın temasta olanları aşılayacağız bitti mi? Hayır bir de asiladiklarimizin kulağına aşılı olduklarını belli ettirmek için kupe takacağız
Her gün yeni şeylerin çıkması öyle sıktı ki artık, devamli günü kurtarmaya yönelik yeniler..
Her yeri bir anda ac sonra yinevakalar 60 binoksun sinra tekrar kapa kademeli açılmak lazım bu kadar yaptıkları hatalardan gider alamayan bir t8netim yoktur
Artık görmesek sayin cumhur reisi. Gözümüz dinlense az eyi olmaz mı
Daha fazla anormal durum kaldırabilecek durumda değilim
Ben beklentiyi çok yüksek tutmuyorum. Fakat turizm sektörünün açılması için bu kapanmayı yaptılar. Sonrasında açarlar büyük ihtimal.
Parasi olan disari ciksin ekonomiyi canlandirsin parasi olmayan otursun evinde hastaligi bulastirmasin😊😊♥️
Adam bizimle taş*ak geçiyor siz hâlâ Corona diyosunuz şafllslf Corona vs bahane amaç insanları kudurtmak..
Bizi; ya aşı bolluğu, ya da aşı yokluğu bekliyor...
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz. Tam kapanma nerde. Normalleşme derken ne kast ediyor acaba. Okulları acaçak. :)
şu maske saçmalığı bitsin bir an önce ya.. maske takanların da çoğu corona oldu zaten maske önlemiyor bence zorunlu olmaktan çıkmalı..
pek hayırlı şeyler olacağını sanmıyorum ne zaman birşey yapsalar daha da batıyor
Karamsar olacağım ama bizi kötü günler bekliyor
Bu virüsün defolup gitmesi 2 seneyi bulacak gibi
Maske takmaktan bıktım artık
Turist sezonu açılıyor başlarım ölümünüze vücudunuzu bünyenizi yaşlılarınızı ona göre koruyun kollayın koruyanildiğiniz kadar diyecek. Aaaah aah neyse
Bikaç turist korona olup ölsün ozmn göreceğim normalleşmeyi
Saat kısıtlaması da biter inşallah sıkıldık saat 6 7 olunca herkes kümesine gidiyor.
Aşılanma bitmeden normalleşme olmamalı unutulmalı aksi hal de ikinci Hindistan biz oluruz zaten yeni yeni varyantlar çıktı o zaman da düşünmek dahi istemiyorum ülkenin halini.
Kapanmayı destekleyen kisileri beyin yok sizde anladigim kadarı ile kapanma ile bitecek bir şeymi bu hangi ülke kapanma ile bitti maskede korumuyor sağlık ve et ağırlıklı beslenin bir şey olmaz
Bizi yeniden yüksek vakalar bekliyuruz millet normal bilmiyor
Turistler bekliyordur herhalde artık. Şöyle Mars'tan gelmiş aşısız yeşil kardeşlerimiz
Sessizliğe ihtiyacımız var, keşke sessizliği dinleyebilsek
Canımız sıkıldı artıkta yasaklar olmadan nasıl olacak
Şey dicek galiba ya arkadaşlar ülkeyi üç aylığına boşaltır mısınız turistler rahatsız oluyomuş
Hadi bakalım inşallah yine normalleşme gelir çıkar düğünlere gideriz bir kage ortamına gideriz.
Bence aşılama biraz daha artmadan normalleşme gelmesin. Artıp duruyor sonra
vaka sayısı artmaz ise turizm bolgelerinden baslayarak acılcaklar
Yine nezaman nerde olacagimizi anlayamayacağimiz aciklamalar gelecek demekki
Vakalar beklenen sınırın altına düşmezse, Haziran'a kadar kapanırız.
Muhtemelen tam kapanmadan oncekı gıbı hafta ıcı aksam 8 ya da 9 dan sonra yasak olucak
Hafta sonuda sadece pazar yasak olucak vakalar gene artarsa ctesı eklenır
Yaz geliyor Hazirana kadar ufak ufak yasaklar kalkar. Haziranda haftasonunu da açarlar. Sonbahara doğru vakalar yine artar ve kısıtlamalar başlar.
Herşey serbest olmalı artık. Gezen gezsin geberen gebersin kalanlarla devam edelim. Hayatin içine ettiler valla ya
Prezervatif yasağına kayganlastirici yasağı eklenir
Tekrar vaka sayıları artacak ve yeni yasaklar gelicek biz bu döngüde gidip gelriz sürekli
Spor salonlari ve barlar açılsın seyahat engeli kalksın başka da bir şey istemiyorum
2023 gelsede şunu tahttan indirersek diyenler beğensin
Türkiye yi devasa bir ekonomik kriz bekliyor tek gördüğüm bu
17 Mayıs 31 Mayıs aksam 21 sabah 5 kısıtlaması haftasonu ctesi serbest pazar kısıtlamalı
Daha kötü günler geride kaldı şimdi cok daha kötü günler bizi bekliyo
yine saçma sapan bir açıklama bekliyor ne olabilir ki
Ay yeter artk bitsin şu pandemi para kalmadı elde avuçta
Çok aydın bir gelecek, tabii ampülün üstüne oturup da ampul ile kararan tek ülke demezlerse
Ülkenin anasını ağlattılar, sırada ne yapacaklar çok merak ediyorum
Daha kötü günler bekliyor galiba
Kötü günler bittti daha kötü günler bize bekliyor diycek
Tooletinizi yapmak yasaktır!!
Artık yüzünü goresim gelmiyor
Erdoğan'ın gittiği gün turkiye normale dönecek.
Şuanki kötülükten daha fazla kötülük olacağını düşünüyorum.
Daha anormal şeyler bekliyor...
Allah aşkına ne normalleşmesi
Neyin normalleşmesi ya? Yeniden 60 bin üstü vak'a mı?
Turizm için yol yapıyor
Şu korona saçmalığına inanan var mı hâlâ ya
Bisey beklemesin artik normale donelim
Bence pek yükseltmeyin beklentiyi
Yanlış yapılabilecek ne varsa yapar her zamanki gibi. Milletine bu denli düşman başka bir yönetici olmamıştır türkiyenin başında.
Kısaca: Fragman daha bitmedi devam ediyor, demiş..
Ayyy çok heyecanlı ne zaman açıklayacak acaba
İyi bir şey beklemiyorum
Turistler kadar ozgur olabilecek miyiz😂