Adaylar tamamen tahmis
Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce
Meral Akşener
Temel Karamollaoğlu
Selahattin Demirtaş
Doğu Perinçek
Diğer/Yorumda Belirtin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ali Babacanı son zamanlarda çok beğeniyorum muhtemelen ondan yana kullanacağım oyumu.
Hiç birine, siyaset vatanı bölmenin yasal halidir. Baa göre
Seçeneklerin 4ü çöp zaten. O zamana kadar araştırıp bakacağım.
eğer anayasa değişikliğini yapamazsa tayyip efendi aday olamıyor zaten :D akp karşısında en güçlü kim olursa ona vericem
Buyuk ihtimal erken secim yaparak adayligini yineleyecek
erken seçimde yapsa anayasa değişmediği sürece aday olmasının imkanı yok. o yüzden yeni anayasa deyip duruyor :D
Anladim hocam
Ama sen secim erkene alinirsa yine aday olabiliyor diye biliyorum
hayır 3. kez aday olamaz. bunu en son anayasada kendi koydu :D yani anayasa değiştiremesin. emekliye ayrılır.
Hocam arastirdim. Erken secim karari cikarsa meclisten tekrar aday olabilir
bilmiyorum. öyle olsa anayasa değiştirmeye uğraşmazdı diye düşünüyorum. direk erken seçime gider. zaten oyları eriyor her gecen gün
Su durumda onun icin erken secime gitmek mantiksiz bak yarin erken secim olsun kazanamaz o biliyor bunu yoksa gitmez mi erken secime
ee 2023 de de olsa kazanamıcak zaten. anayasa değişmezse de adayda olamayacak
Oyle veya boyle gidici. İsterse bastan anayasa yazsin
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yok ankette
Bence Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu aday olmazlar çünkü aday olurlarsa belediye baskanligindan istifa etmek zorundalar ve istifa edenin yerine Belediye meclisi baskani seciyor secimlere kadar E belediyelerde de AKP cogunlukta oldugu icin CHP bu riski almaz.
Halifemiz Erdoğana vereceğin ölene kadar
Islamda halifelik diye bisey yoktur
@KemanciErkek21 sen analmazsın
Varsa kurandan göster ya da hadisi şeriflerden göster bilelim gösteremiyorsan da dine ekleme çıkarma yapma
@KemanciErkek21 2023te görürsün ;)
Kardeşim dinde böyle bisey yok poponuzdan dini terimler uydurmayın ne 2023 u akp 20 yılda ne yapmış hiçbişey yaptığı yok yaptim dediği şeyleri de hep özel şirketler yaptı bundan sonra ne becerebilir becerikli olsa 20 yılda biseyler yapardı herhalde
Her zaman ki gibi yakacam oyumu
Ali Babacandan yana kullanacağım.
Ali babacana vereceğim oyumu muhtemelen...
reisin bu yarısı önde götüreceği bi gerçek
Hiçbirine oy vermem
Mansur Yavaş nerede?
Bence Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu aday olmazlar çünkü aday olurlarsa belediye baskanligindan istifa etmek zorundalar ve istifa edenin yerine Belediye meclisi baskani seciyor secimlere kadar E belediyelerde de AKP cogunlukta oldugu icin CHP bu riski almaz.
İmamoğlu diyen tayfa cahil tayfa zaten abartıyorlar tamam belediyesi başkanı yaptık onu Cumhurbaşkanı meselesinde ya gizli güçlü bir aday çıkacak ya da Mansur Yavaş
Muharrem çoktan yalan oldu
Peki Muharrem İnce sizce neden yalan oldu?
CHP den çıktı ve zıt manada çalışıyor kaldı ki bölünme oldu ki olan oylara oluyor ki amacı bu da olabilir yani ben Muharrem İnce yi zaten istemezdim. Hee babacan vs de olur yeter ki bu bir an evvel gitsin halimiz kalmadı
Tesekkurler
Osman pamukoğlu ❤️
Reyise
Demirtaş
Ekrem İmamoğlu💙