Bakalım asrın lideri ne tepki verecek? Eeey cehape sizin yapamadığınız biz mi yaptık diyecek? Merakla bekliyorum.
Camiye polis basıp biber gazı sıkılması doğru mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır Doğru Değil Şimdi Biraz Argolu Görüş yapabilirim kimse Yanlış Anlamasın Beni Zaten bu görüşüme tepki gösteren kesin İslam düşmanıdır o belli Ya Arkadaş Biz Nasıl Bir Dönemde Yıllarda Yaşıyoruz Ya Resmen Cehalet Cahillik döneminde yaşıyoruz O Polislerin Var ya Yani Camiyi basıp biber gazı sıkan polislerin Onlarin topunun a*k onların gelmisini geçmisini s*k Şeref yoksunlari İslam düşmanları Allah'tan korkuları yok ki ya İnsanın ibadetine de karışılir mı? Ya Bu devletin işidir Türkiye devletin neyse daha fazla değmez böyle itlere sövmeye Allah Sizi Bildiği yapsın başka bir şey demiyorum O biber gazlarını alır o Basan Polislerin g*t sıkar monte ederim😡😠🤬👊🏻 Polisleri Seviyorum Yanlış Anlaşılmasın polisimiz Başımızda olduğu için şükür Ediyorum ama islama saygısızlık yapılırsa o devlet olsa bile acımam benim düşmanım dir
Şey mi sanıyorsun hemen ilk çıkmayışlarında mı bu durum yaşanmıştır sence? Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum. Çoğu insan Müslüman zaten ülkede hepimiz sağlığımız için evimizde kalmak zorundayız bu ne saçmalıktır yani herkes s*lak dinsiz bir bunlar mı dindar?
@duchessss Tam kapanma kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tam kapanma sürecinde camilerin açık olacağını belirterek, “Bu kapanma günlerinde camilerde cemaatle namaz kılınacak” dedi. Yani kim suçlu?
İşine ne geliyor öyle cevap veriyorsun. Hem sağlığımız için çıkmaz diyorsun bir bakmışsın yasak yok ama ne hikmetse camiye yasak olmamasına sesini çıkmıyor. Bu kadar tezat yaşamak iyi değil bende söylemesi.
Kapanma yapıyorsan tam yap derler adama, madem bu iş millete kalıyor bıraksınlar o koltukta oturmayı. Senin normal gördüğünü ben bu sebepten anormal görüyorum:
BEKÇİLER denilen kolluk grubu pata küte yaşıyor görevi. Bu kadar dengesizleri nereden bulmuşlar anlamıyorum. Ortam bozulmaya başlıyor bana kalırsa. Acilen bu tür gerzeklerin eğitilmesi lazım.
@mdrx592 Doğru mu? Senin kafanda Bir sakatlık yok dimi birde utanmadan doğru diyor l*n g*t Camiyi basıp saldırmak camiide ki insanlara biber gazı sıkmak nedir Böyle Polis mi? Olur Böyle polis Kafirden pek farkı yok kafir demiyorum onu bilemem ama onlardan farkı kalmıyor sakince söylesinler ben varya bu polislerin senin a*k islam düşmanı pe* venk sizi
@TheCollectorKiller Kurallara uymak şart. O dediklerin de sensin... İtikaf her yerde yapılır. Evde yapsın. Peygamber farz dışı hiç bir ibadeti camiye sokmadı. Bayram namazlarını bile şehir dışında kıldırdı.
@mdrx592 Haha O laflar acaba hak eden ben miyim o lafları hak eden Başımıza Gelen şeref yoksunu devlettir Bana burda şeref yoksunu devleti savunma bu devlet adam mı sanki Ülkede Kaç bin tane şerefsiz pislikler milyonlarca İt Cinayet işleyen sonuç serbest kalıyor tecavüz eden sonuç serbest kalıyor kadına yönelik şiddet uygulayan serbest kalıyor bu mu adam Gibi devlet Hadi bunu geçtim Ülke Türkiye yani çöküşe Doğru Gidiyor İnsanlar herşeyi zar zor alıyor maaşlara artış yükseliş yapılmıyor anca habire bizlerden para koparıyor devletini bana adam gibi gösterme ne mal olduğu belli camiide itifak yapılır kalabalık olmayınca bir şey olmaz yüce Allah korur merak etme sen
@mdrx592 Olma Muhatap Zaten Bende Senin O boş beynine laf anlatmam çünkü anlamazsin fındık beyinle gerçi beyij yok sende sen anca devleti savun devlet Bizleri Sevmiyor bile sevse ülkeyi düzene getirirdi O kadar suçlu cezasını çekerdi ama yarıdan çoğu serbest kalıyor ne farkı var şimdi devletin o itlerden O kadar masum öldürülüyor Tecavüze uğrayan kızlar var bu şerefsizliklwri yapanlar hiç mi ceza almayacak bunun hakkı serbest kalmak mi? Ama senin gibiler ne anlar ki anca bu devleti savun g*t yemiyor devletin suçunu söylemeye tamam hadi ben daha fazla konuşmam seninle ben satasmadim öyle anladıysan o senin sorunun