DHA’nın aktardığına göre önlemlerin hiçe sayıldığı eğlencede otel müşterisi yüzlerce kişi, müzik eşliğinde eğlendi. Yaşananlar orada bulunan katılımcılar tarafından kayıt altına alınıp sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Görüntülerde otel çalışanları maske takarak servis yaparken eğlenceye katılanlar sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayarak eğleniyor.
Antalya’da maskesiz mesafesiz otel partisi. Koronavirüs sadece Türk vatandaşlarına mı bulaşıyor?
insanlık hiç bu kadar akıl tutulması yaşamamıştı, bu kadar tutarsızlıga ragmen hala insanlar salgına inanıyor, olayın başından beri maske ve temizliğe dikkat etmedim ne bana ne aileme hiçbişey olmadı tamamen yalan. hasta olanlar mevsimsel gribe sanki hiç yakalanmadılar gibi herşeyi koronaya baglıyor , korkup hastaneye gidip hapları yutunca ölmeleri saglanıyor yazık gerçekten.
Bu sadece sosyal medyaya düşen, düşmeyen fotoğraf çekilmesini yasaklayan mekanlara işlem uygulanılmıyor malesef, 20gün sabrederim sonrasında evde durmam daha fazla bulaşırsa, bulaşsın 1buçuk yıldır kafayı yedim.
Ben bu korona olayını anlamıyorum ki zaten. İstanbul'da herkese izin var. Özellikle kimlere siz anladınız. Trafik sıkışık camdan bakınca. Biz kapıya insek ceza yiyoruz. Bu korona gerçekse bu yasaklar sadece fakire. Fakirler mi yaydı bu korona yı. Kim neden bazı insanları eve tıkamak ister ve diğerlerine sonsuz izin verir. Biri Bana anlatabilir mi? Fabrikalar imalat yapıyor. Tam gaz çalışıyor. İzin kağıdını yazdığı dünyayı dolaşıyor. Ama onu satacak küçük esnaf kapattığı dükkana 2 yıldır kira veriyor. Ben denize giremem ama Ukrayna dan gelen elini haftada bir yıkayan karı test olmadan otelde partilere katılıyor. Ne gizliyorlar ya bizden. Ne oluyor dışarda
insanlık hiç bu kadar akıl tutulması yaşamamıştı, bu kadar tutarsızlıga ragmen hala insanlar salgına inanıyor, olayın başından beri maske ve temizliğe dikkat etmedim ne bana ne aileme hiçbişey olmadı tamamen yalan. hasta olanlar mevsimsel gribe sanki hiç yakalanmadılar gibi herşeyi koronaya baglıyor , korkup hastaneye gidip hapları yutunca ölmeleri saglanıyor yazık gerçekten.
akıl tutulması hatsafhada, sorsan bunlara süper iq yüm demesini bilirler kendilerine toz kondurmsazlar ama herşey ortada 😂 çinden servis edilen patır patır yere düşmeler şimdi niye olmuyor deyince beyinleri error veriyor ama hala salgına inanmakta geri durmuyorlar 😂
belarus baskanının ifadelerini izle 940 milyon dolar rüşvet teklif edildiğini söylüyor halka daha cok kısıtlama uygulanması için. hem de kim tarafından biliyon mu siyonistlerin dünya bankasından 😂 bir avuç yahudi tüm dünyayı avcunda oynatıyor yazık gerçekten.
@enteresanbiadam biliyorum. Elimizde tek bir milli servet anlamında küçük bir dükkan bile kalmadığı yetmiyor, para hırsı, kaçtığında kıyamete kadar en zengin olma hırsı: sözde Müslüman ve zeki Türk halkının allahtan çok korona dan korkması ve yalan olduğuna inanmaması sonucu emeline ulaşıyor
Ben açıkçası (Türkiye’de yaşanan vaka sayılarının fazlalığından yola çıkarak söylüyorum ve vaka sayılarının doğru olmamasından dolayı söylüyorum) yabancı bir turist olsam ya da yurt dışında yaşayan bir Türk olsam tatillerde asla Türkiye’ye gelmezdim bu artan vakalara rağmen turistlere hiçbir kontrol yapılmıyor bu saatten sonra Türkiye’ye gelen turist , yolunu kaybetmiştir açık ve net (zaten fark ettiniz mi bilmiyorum Türkiye’ye gelen eğitimli turistler de iyice azaldı sadece parası olan Arap , Rus , Hintli , Çinli turistler geliyor bir de gurbetçiler geliyor) ...
Başka hangi ülke kendi vatandaşına üçüncü sınıf muamelesi yapar.! Sırf turistler rahat tatil yapsın diye bizi eve kapattı. Ne kapatmak zorunda kalan işletmelere destek oluyor nede ücretsiz izne çıkarılan vatandaşa destek oluyor. Saçma sapan insan aklıyla dalga geçen kararlar!!! Başka ülkeler ülkesine yabancı kabul etmiyor bizim ülke utanmasa yol masraflarını da karşılayacak, rahat gezsinler diye kendi halkına sokağa çıkma yasağı veriyor.. ne diyim yazıklar olsun sebep olan herkese!
Ya bak işte Dun bizde çocuğu parka götürdük diye geri yollandik halbuki 10 dk yeterliydi ve kimse yoktu çocuk aglaya aglaya geldik hakkimi helal etmiyorum ki
Yasaklae fakirlere geldi herhalde zaten. miet tatile gitti hep biz sıkıştık kaldik 4 duvar arasinda
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok düşünceli bir yönetime sahibiz :) Baksana bulaşacaksa turiste bulaşsın diye bizi evlerimizde tutuyorlar bir de yetmiyor onların hepsini tatil bölgesine göndermişler. Biliyorlar tabi bu maaşlarla oralarda bizim milletimizin tatil yapma ihtimali yok olan turiste olsun demişler. Çok tebrik ediyorum. 😄🤦♂️
Tam kapanma gelmeden önce avm ye girmek için sıra beklerken önümdeki kadın çocuğuyla içeri alınmadı. kısıtlama saatiymiş!!! Arkamdakı turist kadın ise 3 çocuğuyla sadece pasaportunu göstererek içeri girdi. İnsanları salak yerine koyuyorlar.
Bu ülkeyi sanırsın bunlar için kurtarmışız. Anladık turist, döviz, ülkeye gelir de.. Ben evde otururken bunlar sokaklarda orda burda fink fink.. 70 milletten 70 insan.. 70 tür varyant.. Kanıma dokunuyor artık
Aynı Küba gibi oldu ülke! İçeride halk fakir, ortam turistlere kalık. Komünizm bitti diyenler örneğe baksın yeni komünizmin tanımını yazıyoruz resmen sözde dincilerle.
Oteller müşteri kabul ederse, yasak gününden önce tatil beldelerine kavim göçü olursa normal. Kimse Bodruma 4 duvar arasına kapanmaya gitmiyor😅 olan biz kurallara uyan vatandaşlara oluyor.
Ve bekleniyor ki vakalar düşsün, korona bitsin. Bu kafayla bitmez... Ben artık hiç sanmıyorum. 25 binlere düşer sonra tekrar 60 binlere çıkar. Bunuda buraya not edin.
Halkın tepkisini yatıştırmak için sadece. Bu adamlara adam gibi tebligat gitse böyle şeyler yapacak kadar salak değiller. Devlet falan kalmadı Türkiye'de artık. Bir tane Migros'a içki satmaktan ceza yazıyordu polis, videoyu çeken adam bu konuda hiçbir tebligat yok dediğinde polis memuru ''Haberlerde konuşuldu'' diyor normalde rezil bir durum.
Sözün özü, başında Süleyman Soylu gibi mahalle kahvesi kaçkını şuursuz bir adamın olduğu kurumun hiçbir kararını meşru görmeyin. Adam şimdi de halka elektronik eşya ve kozmetik ürünlerini falan yasakladı.
Yok be. Bizimkiler salak o yüzde. Ben dahil. Ama onlar daha çok salak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakınız. Sayın devlet büyüklerim lütfen bu kişilere de kısıtlamalar uygulansın. Ben insanların canı için evdeyim. Fakat onların yaptığı... Gerçekten üzülüyorum
Bulduk yine bir kurbam. Üzerinde tepinir dururuz. Ama şöyle bir durumda o otelin de kendini kurban statüsüne sokacak bir parti yapması da tamamen s*laklık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zengine bulaşmıyor olan hep fakire hep fakire. Senaryo şasirtmadi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
😀kebap harika vur padlasin çaloynasin entübeye düşüncede attırırlar o göbeyi