Yorum istemiyorum, lütfen net bilgi ile gelin soruya.
Bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayınız --No Comment.--
Cok rica ediyorum beni iki de bir sorularina cagirip durma ! Hayir beni takibe alip, sordugum hicbir soruya gelmeyen, kendi sordugu her soruya israrla davet eden uyelerden biktim artik.! Engellemekten yoruldum. Arkadas olmak karsilikli oluyor beyefrndi, hatirlatirim. Lutfen cikarin beni takipten , ya da engelleyin.
Davet etmiyorum ki zaten. beni takip ettiginize gore sorularimi da goruyor olmaniz gerekmiyor mu?
saat 10-17 arasi ihtiyaclarini karsilamak üzere sokaga cikabilirsin, araba kullanmamak sartiyla en yakin market bakkala vs gidebilirsin.
iki sokak ötedeki atm'e giderken yakalanirsan yakalayan polisin insiyatifine kalmis hacit, hastanede dogum yapan karisi mi ablasi icin mi ne tam hatirlayamiyorum su an para cekmeye giden vatandasa 5bin tl ceza kesmisti sanirim polis, vatandas durumu izah ettigi halde acimadilar haksiz ve hukuksuzca bastilar cezayi.
çalışma belgesi olan birisi vardır illaki etrafında yakınında olan arkadaşlarından birine söyleyip çekebilir ve sana getirebilir çalışma belgesini gösterdiğinde polise bir sıkıntı çıkmıyor NET bilgi.
Cevap
3Cevap
en yakın atmye git çek seni çevirip nereye gidiyorsun diye sorarlarsa kibarca bankamatige para yatırmam gerekiyor demen yeterli
Eline bi migros poşeti alıp içine birşeyler doldur alışverişten dönüyordum dersin
Berlili saatlerde pakala gidiliyor ya o zmn cik parani cek alışveriş yapmak istiyormuş gibi alışverişe git
Çık çek bir şey olmaz.
valla ne bileyim kjglgmltrhk
Bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?