Gündem Trendyol'daki yolu da mi AKP yaptı? Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir bilginiz var mi? Arkideşleeğrr Güncellemeler+1 yıl Yjgfgjhffhk Trendyol'daki yolu da mi AKP yaptı? Cevapla Trendyol Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
curious91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Soru mu şimdi bu? şu an her şeyi AKP'ye borçluyuz. Onlardan önce elde mızrak g. tte yaprak dolaşıyorduk. 1 4 Yorumla Alooğ +1 yıl Aynen knk akp tuvalet kağıdıni getirtti ulkeye Yorumla curious91 +1 yıl Getirtti mi? Hakaret etme. İcat etti. Yorumla Alooğ +1 yıl İcat mi? Yarattilar kendine gel tovbe haşa dhfkd Yorumla curious91 +1 yıl Doğru dedin o da benim hatam oldu hata yapmak biz insanlara göre işte :D Yorumla
sudesaklan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yok kanka yapsa kesin herkesten geçiş ücreti keserlerdi sanmam o yüzden . d 2 4 Yorumla sudesaklan +1 yıl https://youtu.be/NjHaPAqQbx0 Yorumla Alooğ +1 yıl Oyle deme trendyol da iyi geciriyor xhfkdks Yorumla sudesaklan +1 yıl Kdskkxskkdmcmsv öyle kedinin fare kovaladığı gibi indirim kovalıyorum. d Yorumla Alooğ +1 yıl Ahan ben bu hskfks Yorumla
Dandinigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türkiye ye suyu bile AKP getirdi sen nediyoosun 1 1 Yorumla Alooğ +1 yıl Cok şükür eskiden teyemmüm ile abdest alirdik şimdi suya gecebildik bacım Yorumla
gunmanworld Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İpek ve baharat yollarını da onlar yabdı 1 1 Yorumla Alooğ +1 yıl Skgkslfkkdod Yorumla
MurtezaaBieber Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 68% +1 yıl Vay bee. Bi insan nasıl double cahil olabilir :DO trend yol değil?Trendy ol? :D 0 0 Yorumla
EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Senden böyle siyasi bir yorum şaşırdım 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soru mu şimdi bu? şu an her şeyi AKP'ye borçluyuz. Onlardan önce elde mızrak g. tte yaprak dolaşıyorduk.
Aynen knk akp tuvalet kağıdıni getirtti ulkeye
Getirtti mi? Hakaret etme. İcat etti.
İcat mi? Yarattilar kendine gel tovbe haşa dhfkd
Doğru dedin o da benim hatam oldu hata yapmak biz insanlara göre işte :D
Yok kanka yapsa kesin herkesten geçiş ücreti keserlerdi sanmam o yüzden . d
https://youtu.be/NjHaPAqQbx0
Oyle deme trendyol da iyi geciriyor xhfkdks
Kdskkxskkdmcmsv öyle kedinin fare kovaladığı gibi indirim kovalıyorum. d
Ahan ben bu hskfks
Türkiye ye suyu bile AKP getirdi sen nediyoosun
Cok şükür eskiden teyemmüm ile abdest alirdik şimdi suya gecebildik bacım
İpek ve baharat yollarını da onlar yabdı