Bence yönetiliyor bakın doğal gaz bulup sonrasında patates, soğan dağıtıyorlar.. Bizim gibi zengin ülke var mı hı. Nesinden memnun değilsiniz bu ülkenin siz ejder meyveleri yiyecek değilsiniz ya.
Sen Hakikaten Gerçekten şu an Türkiye nin doğru düzgün yönetildiğini mi? Düşünüyorsun Yazık sana Ne diyebilirim ki gerçeğin farkında değilsin Gerçeğin Tamam Türkiye de Yiyecek Ulaşım Var Çok şükür Doğal gaz var sıcacık yemekler yiyoruz Çok şükür bolluk var Ama Herşeye Rahat Ulaşamıyoruz Maalesef Akıllı telefonlar desen Ateş pahası Otomobil fiyatları hiç girmeyim onlar temelli uçuk halde fiyatları sadece bu ikisi değil yiyecek giyecekler bile pahalı insanlar zar zor geçim sağlıyor bumu? Doğru düzgün yönetim tamam şimdi diyeceksin ki Türkiye Doların Amerika'ya göre hareket ediyor Peki Maaşlar onlarda mi aynı Kusura Bakmasij herkes ama Tayyip Erdoğan Ülkeyi batırdı Anca Mitinglere çıkıp boş konuşmayı Biliyor işte yol yaptırdım yok alışveriş merkezleri yaptırdım modern çağı ulaşım gelişti diyor tamam çok güzel diyorsun da ee peki para yetersiz Olunca ne işe yarar bunlar isterse en iyi şeyler gelsin sen önce bak Tayyip insanların maaşlarına yeteri kadar artış yap senin yüzünden herkes zar zor geçiniyor herşeye artık pahalı der olduk ya Türkiye yi düzene getir ya da istifa et git artık görmek istemiyorum seni kimse beni yanlış anlamasin Tayyibe düşman değilim asla ama Görüyorsunuz Tayyip bizleri düşünse bizler zorluk içinde olur muyuz sizce maaşlara artış yükseliş yapilsa herşey pahalı gelir mi? Gelmez dimi önce sen vatandaşın bütçesini yükselt tamam yol yaptırdim okullar mektepler açtın çok teşekkür ederim ama maaşlara artış yükseliş yap artık yoksa ne yapsan bir işe yaramaz para yetersiz olduktan sonra
şu anda olmak üzere ülke iyi yönetiliyor 90 yıllık eziklik var darbeler ihtilaller sağdan soldan asmalarla 36 tane örgütle çalışan general müsveddeleri ile uğraştı bu ülke yeni yeni bir şeyler oluyor bu güne kadar sabreden halk biraz daha sabır gösterip metanetli vakarlı duruşu sergileyecektir coğrafyasında söz dinleyen yerine sözü gecen bir ülke olma yolunda azimle ilerliyor gerek terör unsurları gerek ekonomik yaptırımlar gerek ülke içi üretim bir çok alanda adeta savaş vermekte bu gün bu ülke geçmiş dönemlere göre çok daha iyi konumda bu gün hortumlanmış bankalar yok siyasi çalkantılar türbanla örtülmüyor milletin oy verdiği kadın vekiller mecliste haddi bildirilmiyor ülkeye yapılan bir şeyi Atatürk ilkelerine ters diyerek ambargo konmuyor dün anayasa kitabını kafasına yiyenler bu gün yok onların yerine sismik gemi var ihalar sihalar var doğal gaz arayan gemiler var dün önüne yazar kasa atılan siyasetçiler yok bu gün komşu ülkelere hareket eden destek veren anlaşma yapan siyasetçiler var elbette bunca olay dönerken vakarlı duruşumuzu sergilemekten bir an dahi şamamamız gerekiyor
97 yıllık cumhuriyet tarihinde maaşlarda ilk kez bulgaristanın altına düstük ve bulgaristan avrupada maas konusunda en sondaki ülke sence ekonomimiz nasıl bence muhtişimm otesi amerika bizi kiskaniyi 😅😅
Puuhqhqhhahahahahahah iyi yonetilen ahahahahah turkiye ahahahahah ayy gil gül oldum yahu 🤦🏻♀️😂 Turkiyede biri var, herşeye sahip her dediği oluyor, her dediğini yaptırıyor, kendi dediğini ben demedim diyor, herşeye kendi karar veriyor sonra çıkıp bu nasıl iş diyor. Herşeye karışıyor ama kendisi hiç bir şeyden sorumlu olmuyor. Bu yönetmek değil. Bu alay etmek, diktatörlük. Lâkin sayın.. kişisi bunu kabul etmiyor. Uzun lafın ve bol kahkahanin kısası, bu ülke iyi değil, hiç yönetil (e) miyor. Beceremiyorlar ama b. k da sürdürmüyor, laf da ettirmiyorlar sekerim 🤷🏻♀️
Sıfatını yediğimin tipine bak ne güzel yönetiyo ülkeyi. Aşkım tayyip gibi bir başka ne geldi ne de gelir... Bir dünya markası asdfhj ciddiyetimi koruyamadım üzgünüm.
Şahsi kanaatimce ülkeyi kediler yönetse daha refah ve saygın bir ülke olabilirdik...
Güzel yönetilmediğimiz bir gerçekte ekonomik anlamda son model arabalar lüKS telefonlar market sepetlerinin dolu dolu olması milyonluk evlerin yok satmasına bir mantık oturtamıyorum. Bu örnekleri kendi çevreme bakarak verdim milti milyoner insanlar değiller ama sorsan ekonomi berbat ben neye ve kime inanacağim şaşirdim. Fakir hep fakirdi hala da fakir ona lafım yok ama işte geride kalanlar ne oluyor
Öyle iyi yönetiliyorki hazinemizdeki parayı sayamayız Öyle iyi yönetiliyoruzki tüm ülke birbiriyle kardeş ve bütün birbirine saygılı Öyle iyi yönetiliyoruzki hizmeti para ödeyip değil ülkenin saygı vatandaşları olarak ücretsiz hizmet olarak alıyoruz Öyle iyi yönetiliyoruzki demokrasimiz özgürlüğümüz tüm dünya tarafından kıskanılıyor Öyle iyi yönetiliyoruzki tüm komşularımız ile sulh ve müttefikiz abd yi öttürüyoruz
bu da soru mu tabi ki mukemmel sanki sokakta ac gezen var, hatta acligindan parasizligindan issizliginden intihar edenler var. siz ne nankorsunuz o yapilan yollara sukredein yarin gozunuzu actiginizda ukranya nin ekonomisi gibi bir ekonomiyle de karsilasabilirdiniz 😠😠😠
kötü yönetiliyor diyemem ama daha iyi olabilirdi diyebilirim daha iyi yönetilmesi için daha iyi bir toplumsal bilince ihtiyacımız var en küçük birimde çalışan insandan en üst düzeydeki insana kadar uzayan zincirin tüm halkalarının aynı bir ahenk içinde çalışıyor olması gerekiyor yönetim sadece bir kişi ya da bir ekip ile ifade edilemeyecek kadar büyük bir kavram
NO NO NO! Korona yüzünden zaten okula gitmeden sınav olduk bir de lise hayatımızın yarısını evde geçirdik üstüne bir de işlemediğimiz konulardan yks sınavına gireceğiz. Öbür yandan zaten millet açlık sınırlarında yaşıyor. Kadın, çocuk, hayvan hakları desen meclistekiler anlamını bilmiyor. Ülke batıyor. Kaçın kurtarın kendinizi!!!
Merkez Bankası Başkanı gece yarısı değiştiriliyor Türkiye' deki herkes %15 - 19 fakirleşiyor. Yeni gelen Merkez Bankası Başkanı da eskisinden farklı hiçbir şey yapmıyor. Yani nedensiz değişiyor. Faizler hala %19,00 ama Dolar 7,30' dan 8,00' in üstüne geldi.
Yaa siz ne kadar da saptirarak soru soruyorsunuz ne bicim soru bu. Tabiki iyi yonetiyorlar mesela suriyeden iyiyiz. Butun suriyeliler turkiyede yasamak icin can atiyor gelir gelmez cocuk yapma yarisina girdiler. Gozunuz doysun hak yemeyin artik gorun biraz.
Evet önceden buzdolabı mı vardı toprağı eşeleyip kedi gibi yemeklermizi torpağa gömüyorduk herkesin elinde ayfon var teknoloji de hükümetimiz sayesinde gelişti. Kılışdaroğlu merdivene ters bindi milleti ters bindiremez buzdolabımızı kimseye vermeyiz.
Bize idare etmeyi , zorluklarla mücade etmeyi, benim ne haddime o kadarı deyip kendi suyunda pişmeyi ögrettiler. Hiç gözüm yok emekli olupta dünya turu atmak ne haddime yani , emekli olup mis gibi mezarımda yatarım. Muhteşem yönetiliyoruz.
Hata çok kusur gırla lakin benim merak ettiğim yerine kim gelse nasıl olurdu bence daha kötü olma ihtimali de var sanırım bu kötü yönetimin tek sebebi basiretsiz ve ahmak muhalefet daha iyi olsalardı başka birileri olabilirdi muhalefet o kadar salak ki şu an ki hükumet hala iktidarda
Piyasalarda müthiş bir daralma var bir çok işletme kapandı bir çoğuda kapanma noktasına geldi dolar 8.30 olmuş. En yüksek faiz bizde ülkede her gün derin yaralar açılıyor millet perişan.
Hayır ülke olarak aklımızı başımıza almamız gerek gereksiz harcamaları bırakmalıyız tüm partiler birleşip birkez olsun şu ülkenin yararına bir il yapsın😀😃😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hayır güzel yönetilmiyor son 1 senede pandemi vardı onlar lelaleb toplantı yapıyorlar cenazelerde bile kaç kişi oluyor bize geldim mi maske mesafe ve temizliğe uyun diyorlar kendilerine geldim mi birşey yok ne ceza yiyorlar maskeden ya da mesafeden ceza yiyorlar nede başka birşey için ceza yiyorlar bize gwldim mi her şeye ceza yazıyorlar
Demirel iktidara gelirken ekonomiden vurdu geçimden vurdu yapamadı akp simit çay hesabı yaptı bu millet bnu haketmyor dediler simit alamıyor insanlar chp iyi parti vs yine aynı ekonomiden vuruyor yarın başa gelseler yine aynı kısacası ekonomiyi düzeltemezsen bu iş böyle gider üretim isdihdam yok ülkede bizim siyasetçilerin bilimle alakası yok ki ne açacaklar bilmden ne anlarlar
İyi o zaman abi söylüyorum ülke hem ekonomik olarak hem eğitim hem adalet hemde politik olarak batmış durumda iç politikalar da dış politikalar da berbat rezalet ötesi belirli kişilerin hatalı ve bencil yönetiminden dolayı her an bir kaos ya da bir savaş çıkabilir ama tabi bu durumda olan yine vatandaşa olacaktır umarım öyle bişey olmaz
Onu bunu bilmem ekonomi kötü olması doların yükselmesi VS dış Erdoğanı ekonomiyi veya ülkeyi yönetememesiyle alakalı değil dış güçlerin Erdoğanı yönetememesiyle alakalı vergi kısmına gelirsek tabii vergiler ağır gelir eşitsizliği hat safhada.