Sizce muhalefet partileri ülkemize yapılan soykırım iftirasına karşı neden tepkisiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu site ş. erefsizlik yapıyor.. yorumlarımı neden sildiniz? Anlaşılan buraya gerçekleri yazmam birilerini fena rahatsız ediyor ama asla vazgeçemeyeceğim !..
Canan Kaftancıoğlunun temsil ettiği yeni nesil muhalefet anlayışı Atatürkçülüğe de karşı çünkü Atatürk her ne kadar laik olsa da sonuçta milliyetçiliği ve lider vasıflı dominant bir erkek karakteri temsil ediyor.. bu durum küreselcilerin Türkiye'de yerleştirmek istediği LGBT yanlısı sistem planıyla ters düşüyor bu yüzden karşılar
Kardeşim Türkiye içine kapanmalı ve tekrar 90 lardaki gibi bı infaz timi kurulup sokaklarda yetki verilmeli kimse kusura bakmasin isteyen kafatas i diyebilir ama söz konusu vatansa gerisi tefferuattir
yani mesela chp yi pankart vs vs ile sıkıstiriyor. hdp ye de bir seyler yapsin.
mesela bu yazi icin dava acacak mi? hani her seye cumhurbaskanina hakaretten dava aciliyor buna da dava acilsin bence
amerikaya da bir tepki vermediler yine. gecen mektup muhabbeti olmustu hatirliyorsan trump ile onda da sustuk bunda susuyoruz. ben daha cumhurbaskaninda bir aciklama duymadim mesela. onu bekliyor herkes.
Evet ya en son bir papazi tutamadi elinde. İc politikaya yonelik ey amerika kapi arkasibda el pence. Putin hava saldirisya o kadar askeri oldurdu ne oldu sonra putinin kapisinda bekledigi video nete dustu putin tarafindan
Adamlar oy icin Türkiye karsitligini bile goze aldilar. Bu yuzden HDP li siyasilere toz kondurmak istemiyorlar. Ozellikle Iyi parti ye uzuluyorum. Tepki versede dostlar pazarda gorsun diye hafif aciklamalar yapiyorlar.
Peki neden hiç bozulan ekonomiden bahsetmiyorsun intihar eden çocuğuna istediklerini alamadığı için kendine kıyan canlardan bahsetmiyorsunuz? Evlenenler insanlar evlenmiyor neden biliyormusun yaşam pahalı çünkü ne daire ne araba onca okuyan insanlar dışarda boş boş geziyor He sen dersin iş beğenmiyorlar orası ayrı sana diyeceğim tek şey gideceksiniz burayada yazıyorum gideceksiniz
Ben yıllarca Allah yukarda İktidar partisine oy verdim onları destekledim ama ne kadar safmışız kardeşim çocuğum var kendim çalışıyorum kocam çalışıyor evimiz kira biz giymiyoruz ona alıyoruz bu halk bu insanlar bunları hak etmedi bir daha da asla oy atmam
Bizde görüyoruz alınan vergilerle son model arabalarda neler içildiğini hiç değilse artık gözümüz açıldı ayrıca hdp ye söylenmişsin ama tv kanallarına çıkarıp zamanında halay çekenler kimdi? Sen de benim sorularıma cevap vermemişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Önceden akp için derdim ama şu an görüyorum ki ATATÜRK yaşıyor olsa ilk millet ittifakının liderlerini aşar
Canan Kaftancıoğlunun temsil ettiği yeni nesil muhalefet anlayışı Atatürkçülüğe de karşı çünkü Atatürk her ne kadar laik olsa da sonuçta milliyetçiliği ve lider vasıflı dominant bir erkek karakteri temsil ediyor.. bu durum küreselcilerin Türkiye'de yerleştirmek istediği LGBT yanlısı sistem planıyla ters düşüyor bu yüzden karşılar
Kardeşim Türkiye içine kapanmalı ve tekrar 90 lardaki gibi bı infaz timi kurulup sokaklarda yetki verilmeli kimse kusura bakmasin isteyen kafatas i diyebilir ama söz konusu vatansa gerisi tefferuattir
muhalefet ney yapacak ki yani ne beklentin var ki 😅😂
muhaleftin yapacagi en buyuk sey arasina mesafe koyar yani
buna tepki gostermesi gereken iktidar
guc hukumetin elinde olur her zaman muhalefetin degil. guc kimde ise cevabi da o verir
iktidarın tavrı yıllardır net ve belli asıl muhalefetin verdiği reaksiyon şaşkınlık verici
ne tepki verdi ki iktidar?
yani mesela chp yi pankart vs vs ile sıkıstiriyor. hdp ye de bir seyler yapsin.
mesela bu yazi icin dava acacak mi? hani her seye cumhurbaskanina hakaretten dava aciliyor buna da dava acilsin bence
amerikaya da bir tepki vermediler yine. gecen mektup muhabbeti olmustu hatirliyorsan trump ile onda da sustuk bunda susuyoruz. ben daha cumhurbaskaninda bir aciklama duymadim mesela. onu bekliyor herkes.
Süleyman soylu ve devlet Bahçeli hemen tepki verdi cumhurbaşkanı henüz konuşmadı
onlarin tepkisinin onemi olmaz ki dostum
sende yazarsin bende yazarim iste amerika da muhalefet kim varsa o da yazar amerikanin bakanlari da yazar vs vs herkes bir seyler yazar yani
ama biden in denki kimdir yani kim aciklama yaparsa amerika ciddiye alir. cumhurbaskani ne derse amerikaya verilen cevap odur.
iste cevap vermedi yani bende onu diyorum. sert bir cevap vermesi lazim artik bence
Konu hassas olduğu için henüz cevap vermedi ne yapılacağına karar veriyordurlar şu sıralarda
valla ben zannetmiyorum yine cevap vermeyecek gibi geliyor ama bakalim
cumhurbaskaninin eski hali yok eski hali olsa simdiden "one minute" tarzi girmisti bence
Evet ya en son bir papazi tutamadi elinde. İc politikaya yonelik ey amerika kapi arkasibda el pence. Putin hava saldirisya o kadar askeri oldurdu ne oldu sonra putinin kapisinda bekledigi video nete dustu putin tarafindan
Adamlar oy icin Türkiye karsitligini bile goze aldilar.
Bu yuzden HDP li siyasilere toz kondurmak istemiyorlar. Ozellikle Iyi parti ye uzuluyorum.
Tepki versede dostlar pazarda gorsun diye hafif aciklamalar yapiyorlar.
Peki neden hiç bozulan ekonomiden bahsetmiyorsun intihar eden çocuğuna istediklerini alamadığı için kendine kıyan canlardan bahsetmiyorsunuz? Evlenenler insanlar evlenmiyor neden biliyormusun yaşam pahalı çünkü ne daire ne araba onca okuyan insanlar dışarda boş boş geziyor He sen dersin iş beğenmiyorlar orası ayrı sana diyeceğim tek şey gideceksiniz burayada yazıyorum gideceksiniz
Gideceğiz de peki ya kim gelecek? insan nezle oldum diye beynine kurşun sıkar mı he güzel ablacım?
Ben yıllarca Allah yukarda İktidar partisine oy verdim onları destekledim ama ne kadar safmışız kardeşim çocuğum var kendim çalışıyorum kocam çalışıyor evimiz kira biz giymiyoruz ona alıyoruz bu halk bu insanlar bunları hak etmedi bir daha da asla oy atmam
Söylediklerinin hiçbiri sorumun cevabı değil.. İstanbullular güya akıllarınca bedel ödettiler AKP'ye ne hâle düştüklerini görüyoruz şimdi..
Bizde görüyoruz alınan vergilerle son model arabalarda neler içildiğini hiç değilse artık gözümüz açıldı ayrıca hdp ye söylenmişsin ama tv kanallarına çıkarıp zamanında halay çekenler kimdi? Sen de benim sorularıma cevap vermemişsin
Chp İstanbul İl başkanı Canan zaten Ermeni soykırımı diyor bunlar normal
Nasıl normal oluyor Canan hanım hangi ülkenin vatandaşı acaba kime hizmet ediyor?
Dhkpc TİKKO militanı
Müslüman ülkeler bile kabul etmiş soykırımj muhalefet konuşsa ne olacak çok fark ediyor sanki.
Halay çekenler ne diyor acaba? MEGRİ MWGRİ... diyenler.
İtifakların alayını s...
Hepsi açıklama yaptı gir bak
O işine gelmez. Trollük yapması için çamur at izi kalsın yapmakla görevli :)
Trt'de Osman'a mektup okutturan kim hacı?
Yaw he he...
Hadi sen bugünkü pudra şekerini al da biraz kendine gel :)
Chp iyi Saadet açıklama yaptılar.
Foto ne alaka?